Hexbug Harci pók 2.0, Sötétkék
10 480 Ft 8 990 Ft

HexBug Harci Pók 2.0 egy HexBug Harci pókot tartalmaz és egy távirányítót. A pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát.

Hexbug Harci pók 2.0, Narancssárga
10 480 Ft 8 970 Ft

A HexBug Harci Pók egy HexBug Harci pókot tartalmaz és egy távirányítót. A pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát.

Hexbug Beetle
4 590 Ft

A Beetle robotbogár pontosan tudja, hová kell mennie. Az érzékelők segítségével kikerüli az akadályokat és hang által vezérelhető. A bekapcsolást követően a HEXBUG poloska addig megy, amíg akadályba nem ütközik vagy míg hangot nem hall.

Hexbug CuddleBot Bumble Bee robot méhecske
3 990 Ft

Hexbug Cuddlebot Bumble Bee robot méhecske egy imádnivaló, puha kis robot. Innovatív gyermek játék 18–36 hónaposok számára. Biztonságos, tartós, szórakoztató elektronikai kis állatka.

Hexbug CuddleBot Fire Fly robot szentjánosbogár
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hexbug Cuddlebot Fire Fly robot szentjánosbogár egy imádnivaló, puha kis robot. Innovatív gyermek játék 18–36 hónaposok számára. Biztonságos, tartós, szórakoztató elektronikai kis állatka.

Hexbug Harci pók 2.0 Dupla csomag
21 026 Ft 19 300 Ft

HexBug Harci Pók Dupla- csomag két HexBug Harci pókot tartalmaz és két távirányítót. A pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát.

Hexbug Harci pókok 2.0 - Torony készlet
25 701 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HexBug Harci Pókok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát. A csomagban található készletből megépíthető a harctér a pókok számára.

Hexbug Nano Junior rózsaszín
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vége az idősebb testvérek játékainak használatának, megérkezett a HEXBUG Nano Junior! A legnépszerűbb mikrorobot maxi designban. Ezek a robot barátod 18 hónapos kortól teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

Hexbug Pók

Hexbug Pók

Értékelés: 4,8
9 090 Ft 8 570 Ft

A Hexbug pók infravörös jellel rendkívül pontosan irányítható. A robotpók utánozza a valódi mozgását, izgalmas játékot garantálva. A különféle színű pókok akár versenyeztethetők is egymással.

Hexbug Szkarabeusz

Hexbug Szkarabeusz

Értékelés: 4,9
4 410 Ft

Hexbug Szkarabeusz sok örömet fog okozni a kicsiknek. Hasonlóan viselkedik, mint egy igazi szkarabeusz. Nincs benne akadály-, hang- vagy fényérzékelő, de ha felborul, magától visszaáll a lábára, és megy tovább.

Hexbug Tarantula harcos, Narancssárga
11 646 Ft 10 790 Ft

HexBug Tarantula harcosok sci-fi szerű infravörös fegyverekkel vadászhatnak egymásra. Találat után futurisztikus hangot és fényeket adnak ki. 10 találat után harcképtelenné válik a Harci Pók és a másik játékos nyeri a csatát. 3 db AG13/LR44-es gombelemmel működik, a távirányító pedig 2 db ugyanilyen elemmel.

Hexbug Nano Junior zöld
2 790 Ft

Vége az idősebb testvérek játékainak használatának, megérkezett a HEXBUG Nano Junior! A legnépszerűbb mikrorobot maxi designban. Ezek a robot barátod 18 hónapos kortól teljesen biztonságosak a gyermekek számára.

Hexbug Nano Space - Cosmic Command
18 925 Ft 15 950 Ft

Lépj fel a HEXBUG fedélzetére Nano Space Cosmic Command és éld át a szórakozást. Bízd magad a fantáziádra, figyeld miként fedezed fej a Nano interaktív elemeit, gravitációs szimulátorként, vagy űrrakétaként!