Junkbots Alley Kontejner S

Hexbug Junkbots Alley Kontejner S

5 990 Ft

Ez a szemét él! A 36 gyűjthető Junkbot, amelyek az „idegen sugárzásnak“ köszönhetően keltek életre, arra várnak, hogy kihalásszátok őket az egyedi szemeteskukáikból. Kutakodj a szemét között, hogy felfedj elrejtett kincseket, és tippeket kapj ahhoz, hogyan hozz létre saját Junkbotot! A speciális konténer alakú csomagolásban több mint 24 darab található a Junkbot karakterek összeállításához.

Forgalmazó: MALL
Junkbots Alley Kontejner L

Hexbug Junkbots Alley Kontejner L

11 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szemét él! A 36 gyűjthető Junkbot, amelyek az „idegen sugárzásnak“ köszönhetően keltek életre, arra várnak, hogy kihalásszátok őket az egyedi szemeteskukáikból. Kutakodj a szemét között, hogy felfedj elrejtett kincseket, és tippeket kapj ahhoz, hogyan hozz létre saját Junkbotot! A speciális konténer alakú csomagolásban több, mint 50 darab található a Junkbot karakterek összeállításához.

Forgalmazó: MALL
Nano 5pack - Nano + 1 Flash

Hexbug Nano 5pack - Nano + 1 Flash

10 390 Ft

Fedezd fel az új nano Flash bogarak erejét vibrációs technológiával. Az ultragyorsan izzó nano Flash bogár kétszer olyan gyors, mint a klasszikus nano bogár. Ebben a szuper csomagban 4 klasszikus Nano bogarat és egy ingyenes Flash bogarat találsz.

Forgalmazó: MALL
MoBots Fetch, narancssárga

Hexbug MoBots Fetch

17 890 Ft

Ismerkedj meg a Fetch nevű robot segítővel, aki felveszi és lejátssza a hangodat nagyszerű effektekkel! Használd a távvezérlőt, hogy Fetch-et bármilyen irányba irányítsd, miközben hordozhatsz olyan nagy és nehéz tárgyakat, mint egy teli doboz üdítő! A MoBotyval ez csak szórakozás!

Forgalmazó: MALL
Nano Flash Set - Large

Hexbug Nano Flash Set - Large

22 290 Ft

Fedezd fel az új nano Flash bogarak erejét vibrációs technológiával! Ez a készlet két klasszikus Nano bogarat, két ultragyorsan világító Nano Flash bogarat, valamint rugalmas falakat tartalmaz nagy pályák és labirintusok létrehozásához. 2 rámpa és három körhinta jár hozzá a játékélmény fokozása érdekében.

Forgalmazó: MALL
Nano Flash Set - Medium

Hexbug Nano Flash Set - Medium

13 390 Ft

Fedezze fel az új Nano Flash bogarak erejét a vibrációs technológiával! Ez a készlet két klasszikus Nano bogarat, egy ultragyorsan világító Nano Flash bogarat, valamint rugalmas falakat tartalmaz közepes méretű ösvények és labirintusok létrehozásához.

Forgalmazó: MALL
Nano Flash Set - Small

Hexbug Nano Flash Set - Small

8 900 Ft

Fedezze fel az új, vibrációs technológiával ellátott nano Flash bogarak erejét! Ez a készlet tartalmaz egy klasszikus Nano Bug és egy ultragyorsan világító Nano Flash bogarat, valamint rugalmas falakat különböző utak és labirintusok létrehozásához.

Forgalmazó: MALL
MoBots Ramblez, zöld

Hexbug MoBots Ramblez

8 890 Ft

Ramblez egy robotikus társ a HEXBUG-tól, amely táncolni tud és lejátszik rögzített hangüzeneteket nagyszerű effektekkel! Rambleznek jellegzetes, ragyogó arca van, és nagyszerű hajlékony frizurája, amelyet hosszú hajra, tüskékre vagy átlátszóvá alakíthatsz. A MoBotyval ez csak szórakozás!

Forgalmazó: MALL
Beetle kék
3x

Hexbug Beetle

4 790 Ft

A Beetle robotbogár pontosan tudja, hová kell mennie. Az érzékelők segítségével kikerüli az akadályokat és hang által vezérelhető. A bekapcsolást követően a HEXBUG poloska addig megy, amíg akadályba nem ütközik vagy míg hangot nem hall.

Forgalmazó: MALL
MoBots Mimix, kék

Hexbug MoBots Mimix

5 990 Ft

MiMix, a HEXBUG MoBots közösségének legfiatalabb tagja. Felveheted a hangját, megváltoztathatod annak hangmagasságát, sebességét vagy átalakíthatja azt robotszerű hanggá. A MiMix nagyszerű, rugalmas frizurával is rendelkezik, amellyel hosszú hajat, tüskéket vagy átlátszót készíthetsz. A MoBotyval ez csak szórakozás!

Forgalmazó: MALL
Hexbug Szkarabeusz, Fekete
16x

Hexbug Szkarabeusz

4 890 Ft

Hexbug Szkarabeusz sok örömet fog okozni a kicsiknek. Hasonlóan viselkedik, mint egy igazi szkarabeusz. Nincs benne akadály-, hang- vagy fényérzékelő, de ha felborul, magától visszaáll a lábára, és megy tovább.

Forgalmazó: MALL