Igráček MultiGO Dömper

Igráček MultiGO Dömper

Értékelés: 5
4 010 Ft 3 890 Ft

Az Igracek MultiGO 1+2 Dömper remek választás gyermekének. A klasszikus billenős kamion minőségi műanyagból készült, így garantált a biztonságos játék. A csomag egy kamiont és 2 db cserélhető platót tartalmaz.

Igráček MultiGO 1+2 Tartálykocsis dömper
3 990 Ft

Az Igracek MultiGO 1+2 Tartálykocsis dömper remek választás gyermekének. A klasszikus kamion minőségi műanyagból készült, így garantált a biztonságos játék. A csomag egy kamiont tartalmaz, melyhez könnyen cserélhető plató és tartály tartozik.

Igráček MultiGO 1+2 Szemetesautó
4 080 Ft

Az Igracek MultiGO 1+2 Szemetesautó remek választás gyermekének. A klasszikus hátul töltős kukásautó minőségi műanyagból készült, így garantált a biztonságos játék. A csomag egy kamiont és 2 db cserélhető platót tartalmaz.

Igráček Igráček vára + 2 x Igráček lovag karddal és pajzzsal, 1x ló
5 490 Ft

Igráček vára felvonóhíddal kemény kartonból készült és 3 éves gyerekek számára alkalmas. A csomagolás két lovagot karddal és pajzzsal, és egy lovat tartalmaz. A vár nagyon könnyen összeszerelhető és a műanyag klipszeknek köszönhetően nagyon stabil. -Gyártási hely: Csehország

Igráček Trio - Farm

Igráček Trio - Farm

Értékelés: 5
2 850 Ft

gazda és a gyönyörű lovai boldogan élnek a gazdaságban. Dolguk viszont van bőven. A lovakat etetni kell. Cserébe segítenek a gazdának az erdőből fát húzni. Tapasztaljátok meg együtt, hogy mivel járnak a mezőgazdasághoz kapcsolódó munkák!

Igráček Trio - Szelektív hulladékgyűjtés
2 850 Ft

Igráček nem naplopó és szereti a természetet, tehát hulladékgyűjtésbe kezd. Segítesz Igráček-nek kivinni a szemetet és helyesen gyűjteni azt a négy műanyag tartályba? Mindegyik másra szolgál – kartondoboz csomagolásra, üvegre, műanyagokra és papírra.

Igráček Igráček házikója + 2 x Igráček, bútor-19%
5 480 Ft 4 390 Ft

A kartonból készült két emeletes Igráček ház egy szuper játék gyerekek számára 3 éves kortól. A csomagolásban két Igráček figurát, bútort és egy kartonból készült házat találsz, amelyet könnyen meg tudsz építeni. A műanyag klipszeknek köszönhetően nagyon stabil. Díszítőelemként is használhatod a gyerekszobában.