Igráček Igráček házikója + 2 x Igráček, bútor
5 290 Ft

A kartonból készült két emeletes Igráček ház egy szuper játék gyerekek számára 3 éves kortól. A csomagolásban két Igráček figurát, bútort és egy kartonból készült házat találsz, amelyet könnyen meg tudsz építeni. A műanyag klipszeknek köszönhetően nagyon stabil. Díszítőelemként is használhatod a gyerekszobában.

Igráček Igráček vára + 2 x Igráček lovag karddal és pajzzsal, 1x ló
5 290 Ft

Igráček vára felvonóhíddal kemény kartonból készült és 3 éves gyerekek számára alkalmas. A csomagolás két lovagot karddal és pajzzsal, és egy lovat tartalmaz. A vár nagyon könnyen összeszerelhető és a műanyag klipszeknek köszönhetően nagyon stabil. -Gyártási hely: Csehország

Igráček MultiGO 1+2 Szemetesautó
3 590 Ft

Az Igracek MultiGO 1+2 Szemetesautó remek választás gyermekének. A klasszikus hátul töltős kukásautó minőségi műanyagból készült, így garantált a biztonságos játék. A csomag egy kamiont és 2 db cserélhető platót tartalmaz.

Igráček MultiGO 1+2 Tartálykocsis dömper
3 590 Ft

Az Igracek MultiGO 1+2 Tartálykocsis dömper remek választás gyermekének. A klasszikus kamion minőségi műanyagból készült, így garantált a biztonságos játék. A csomag egy kamiont tartalmaz, melyhez könnyen cserélhető plató és tartály tartozik.

Igráček MULTIGO BUILD - dömper sofőrrel
3 990 Ft

Az Igráček MultiGO BUILD dömper ideális a kis építők és szállítók számára. A csomagban egy Igráček figura és egy működő dömper található. Nagyon pontos részleteket. -Gyártási hely: Csehország – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Igráček MultiGO Dömper

Igráček MultiGO Dömper

Értékelés: 5
3 990 Ft

Az Igracek MultiGO 1+2 Dömper remek választás gyermekének. A klasszikus billenős kamion minőségi műanyagból készült, így garantált a biztonságos játék. A csomag egy kamiont és 2 db cserélhető platót tartalmaz.

Igráček MultiGO Farm szett

Igráček MultiGO Farm szett

Értékelés: 4,7
8 890 Ft 7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Igracek MultiGO Farm szett multifunkciós járműveivel gyermeke könnyedén megismerheti a mezőgazdasághoz kapcsolódó munkákat. A készlet minőségi műanyagból készült, így garantált a biztonságos játék. A csomag egy teherautót, egy markoló lapátos traktort, egy illeszthető utánfutót, cserélhető tartályt és tehénkarámot, valamint további tartozékokat foglal magában.

Igráček MULTIGO CITY - kukásautó kukással
4 390 Ft

Az Igráček MultiGO kukásautó, kukával és kukással minden fiú álma. A kukásautónak két nyílása van, amikbe a kuka tökéletesen illeszkedik. Igráček ülhet a kukásautóban vagy állhat rajta. -Gyártási hely: Csehország