Iguana lány bokacipő LOMI MID JRG POWDER PINK/BEIGE-27%
13 490 Ft 9 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lány bokacipő az Iguana márkától poliuretán felső résszel a tartás és az ellenállás érdekében. A hőre lágyuló gumi talp csökkenti a járás közbeni megerőltetést. A Mesch anyagú bélés és betét a kitűnő légáteresztésért egész nap. Az Iguana LOMI MID JRG POWDER lány bokacipő nem csak atipikus kinézetével, hanem rózsaszín színével kitűnik.

Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő-58%
18 990 Ft 7 790 Ft

Akció

Gyermek sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JR BLACK/WHITE gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK lány cipő-58%
18 990 Ft 7 790 Ft

Akció

Lány sportcipő szellős Mesh réteggel a felületén. A cipő oldalai víztaszító anyagból készült. Felhúzási rendszere állítható feszültségű cipőfűzőn alapszik. A cipőorr területe jelentősen védett az ütésekkel szemben. Iguana DIOMI MID JRG BLACK/POWDER PINK gyerek cipő erős cipőtalppal a mindennapi kalandokhoz.

Iguana gyerek cipő DOVI MID JR NAVY/ORANGE-48%
10 990 Ft 5 620 Ft

Akció

Gyerek bokacsizma poliészter felülettel a tetején. Egészen a bokáig fűzős. Az RB talp kissé magasabb, és a gondosan összevarrott hegyével együtt védi a lábát az ütésektől. Iguana DOVI MID JR NAVY/ORANGE gyerek cipő Mesh lélegző talpbetéttel és puha EVA béléssel.

Iguana lány cipő DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA-48%
10 990 Ft 5 620 Ft

Akció

Lány bokacsizma poliészter felülettel a tetején. Egészen a bokáig fűzős. Az RB talp kissé magasabb, és a gondosan összevarrott hegyével együtt védi a lábát az ütésektől. Iguana DOVI MID JRG DARK GREY/FUCHSIA gyerek cipő Mesh lélegző talpbetéttel és puha EVA béléssel.