Jil Sander Sander For Men - EDT
390 Ft

Sander For Men egy egyedi és igazán férfias illat.  Erős, magabiztos, ugyanakkor érzékeny férfi számára alkották, aki az eredetiségre és az egyéniségre törekszik. Az illat hűen tükrözi Jil Sander által képviselt értékeket, melyek az energia, az erős akarat, az elhatározás és az erő.


Jil Sander Sport For Women - EDT
390 Ft

Jil Sander Sport For Women egy csillogó illat, hogy ünnepli a romantikus naplemente és a vadon élő beach party. Virágos gyümölcsös kompozíció sugároz vitalitás és a boldogság. Egyesíti az örömöket a trópusi virágok, lédús gyümölcsök és érzéki nőiesség.


Jil Sander Evergreen - EDT
6 430 Ft

Evergreen, ciprus-virágos illat a márka Jil Sander származik az azonos gyűjtemény a parfümök és Éva Everose. Evergreen egy tiszta, frissítő és nyugtató illata ihlette a természet harmóniájában. A parfüm nyílik lédús körte és csillogó grapefruit virágoznak, fűszerezett fehér bors.


Jil Sander No 4 - EDP
9 120 Ft

Jil Sander 4. illatanyagot tele érzékiséggel és titokzatos mélységben. Ez a vitalitás a női forma, ami lehet, hogy az esti élményt intenzitását. Arany színű szag 4. jelent kizárólagosságot, és életöröm. Tiszta, kerek a flakon sugároz elegáns nőiességet. Úgy indult 1990-ben. .


Jil Sander Sport Water - EDT
5 680 Ft

Mint már felfedi a nevét Jil Sander Sport Víz tervezték hangulatát idézik a tenger. Ideális illat a sport és a forró nyári napokon felüdülést és harmónia viselőjének. Elindítása illat bemutatott 2008.


Jil Sander Strictly Night - EDT
13 280 Ft

Szigorúan Night – magával ragadó illat férfiaknak a márka Jil Sander. Ez az illat jött létre 2016-ban, és rejtve fűszeres-fás elemek, mint például a vetiver, bors és ibolya. Szereted a kaland, a szenvedély és a szabadság? Majd Szigorúan Éjszakai tervezték meg. .


Jil Sander Style - EDP
7 250 Ft

6 310 Ft

Akció

Női illatok Jil Sander stílus jött létre a magabiztos nő. Fejezi ki az intim és diszkrét luxus körülöleli egy nő kasmír és tükrözi vele született érzékiség. Ez virágos-fás illat van rejtve a palack, amelynek célja az volt, mint egy műalkotás, és kapcsolódik a világ építészet.


Jil Sander Sun - dezodor
3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klasszikus keleties illat, gazdag csokor Jil Sander, meleg fa esszenciák csókokkal és gyengéd pácolás. Sun illat tökéletes egy forró nyári estén. Meleg akkordok pacsuli, szantálfa és a vanília is sugárzó finom feljegyzései jázmin, a gyöngyvirág és ibolya.


Jil Sander Sun - EDT
6 640 Ft

5 840 Ft

Akció

Klasszikus keleties illat, gazdag csokor Jil Sander, meleg fa esszenciák csókokkal és gyengéd pácolás. Sun illat tökéletes egy forró nyári estén. Meleg akkordok pacsuli, szantálfa és a vanília is sugárzó finom feljegyzései jázmin, a gyöngyvirág és ibolya.


Jil Sander Sun Men - EDT
11 510 Ft

Jil Sander Sun Men egy fűszeres keleti illat férfiaknak teljes nyári napot. A fej kínál parfüm rozmaring és bergamott, a szív magában szerecsendió és kardamom és alapjegyek találunk szantálfa és pézsma. Az illat 2004-ben indult. .


Jil Sander Sun Shake - EDT-19%
7 560 Ft

6 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rázza fel a Sun márka Jil Sander új forró nyár, amelyet azért vezettek be 2016-ban, és úgy tervezték a nők és lányok, akik szeretik a napot, és mindent, hogy tartozik a nyár! .