Joie Trillo Shield 2021 Ember autósülés
16x

Joie Trillo Shield 2018 autósülés

65 990 Ft
64 990 Ft
Ingyen szállítás

Joie Trillo Shield autósülés 9–36kg gyerekeknek ajánlott. Ennek az autósülésnek köszönhetően kiváló szintű biztonságot, stílust és kényelmet biztosítasz gyermeked számára. A biztonságot a teljes oldalütközés elleni védelem biztosítja a levehető elemekkel kiegészítve, valamint az ISOSAFE csatlakozók az autó ISOFIX csatlakozójával csatlakoztatva rögzítik az autósülést. Az állítható fejtámla rugalmas kényelmet biztosít a gyermek magasságától függően.

Forgalmazó: MALL
Joie Trillo LX, Ember
32x

Joie Trillo LX 2018 autósülés

44 490 Ft
Ingyen szállítás

Joie Trillo LX autósülés 15–36kg gyerekeknek ajánlott. Ennek az autósülésnek köszönhetően kiváló szintű biztonságot, stílust és kényelmet biztosítasz gyermeked számára. A biztonságot a teljes oldalütközés elleni védelem biztosítja a levehető elemekkel kiegészítve, valamint az ISOSAFE csatlakozók az autó ISOFIX csatlakozójával csatlakoztatva rögzítik az autósülést. Az állítható fejtámla rugalmas kényelmet biztosít a gyermek magasságától függően.

Forgalmazó: MALL
Joie Multiply Petite City
12x

Joie Multiply

71 990 Ft
Ingyen szállítás

Kényelmes és biztonságos etetőszék Multiply 6 az 1-ben alkalmas gyermekek számára 6 –72 hónapos korig és szolgálni fog a gyermekednek az etetőszéktől kezdve, az ülőkén keresztül a kiváló asztalkáig kisszékkel a játszáshoz.

Forgalmazó: MALL
Joie Bold 2021, Slate
18x

Joie Bold 2018

95 990 Ft
94 490 Ft
Ingyen szállítás

Autósülés Joie Bold 9 – 36 kg-os gyermekek számára alkalmas. Biztosítja a gyermeked számára a biztonságot az utazások során belső ötpontos övek használatával akár 25 – kg-ig. ISOFIX csatlakozók rögzített telepítést biztosítanak a járműben, pozicionálás 3 lejtési pozícióba garantálja a kényelmes utazást az ülés használatakor.

Forgalmazó: MALL
Joie Litetrax E coal

Joie Litetrax E

67 990 Ft
Ingyen szállítás

Litetrax E stílusos sportkocsi a Joie márkától, amelyet nem csak a szülők, hanem a kis utazók is megkedvelnek. Nagyon könnyen összecsukható egy kézzel, ennek hála a kocsi egyszerűen kezelhető. A kocsi kirándulásra, bevásárlásra és a városi sétákra is megfelelő.

Forgalmazó: MALL
Joie Therma Winter Footmuff coal
14x

Joie Therma Winter Footmuff

29 990 Ft
Ingyen szállítás

Therma Winter lábzsák minden Joie márkájú babakocsival kompatibilis. A lábzsák jobb méretre szabása érdekében hossza zsinórral állítható. Ez a csodaszép lábzsák kellemes sétákat biztosít a leghidegebb napokon is.

Forgalmazó: MALL
-11%
Joie i-Venture dark pewter
5x

Joie i-Venture

83 990 Ft
73 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Az i-Venture autósülés a Joie márkától gyermekeknek 105 cm-es magasságig ajánlott. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Az autósülés gyermekenek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít az autóval történő utazások során.

Forgalmazó: MALL
-6%
Joie Traver 2021 Coal
38x

Joie Traver

59 990 Ft
55 990 Ft
Ingyen szállítás

Traver biztonsági gyerekülés 15 és 36 kg közti gyermekek számára ajánlott. Kényeztesd gyermekedet magasfokú biztonsággal és kényelemmel, ami a gyerekülés ISOFIX rögzítésének, az oldalról érkező ütésekkel szembeni tökéletes védelmének és a kényelmes párnázásának köszönhető.

Forgalmazó: MALL
Joie Dreamer, Petite City
53x

Joie Dreamer

38 990 Ft
Ingyen szállítás

Joie Dreamer kényelmes és könnyű hinta, amely minden gyermek számára kihintázza a mesés kényelmet és szórakozást a születésüktől, és nagyon könnyű bárhová magaddal vinni. Nagyon könnyű csupán 3,6 kg, de magas 13 kg-os teherbírással. A rendkívül kompakt hintát lapos poggyásszá hajtogathatod, és ezzel a gyermekednek biztosítod a szórakozást és kényelmet a látogatáson, vagy a kiránduláson

Forgalmazó: MALL
-11%
Joie i-Snug coal
4x

Joie i-Snug

57 990 Ft
51 490 Ft
Ingyen szállítás

i-Snug autósülés a Joie márkától, amely a legkisebb gyermekeknek ajánlott 0 – 13 kg közt. Megfelel a gyermekek biztonságos szállításának legújabb és legszigorúbb előírásainak. Gyermekednek nem csupán biztonságot, hanem maximális kényelmet is biztosít, ezen felül megkönnyíti az utazásokat, ugyanis szerkezete nagyon könnyű.

Forgalmazó: MALL
Joie Aire Twin dark pewter
3x

Joie Aire Twin dark pewter

84 990 Ft
Ingyen szállítás

Aire Twin ygerek babakocsi a Joi márkától, amely kialakításának hála megkönnyíti a gyermekeddel történő utazást és sétákat. Könnyé és jól tárolható babakocsi, amely a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja gyermekednek. Születéstól fogva használható, ugyanis egészen fekvő helyzetbe állítható.

Forgalmazó: MALL
Joie Cheer járóka Little Explorer
6x

Joie Cheer járóka Little Explorer

46 990 Ft
Ingyen szállítás

Cheer járóka egy kiváló gyermek utazójáróka. Egyszerűen összecsukható és felállítható, valamint a hordozófül révén bárhová magaddal viheted. A gyermek szórakoztatása érdekében a járókában két plüssjáték található, amelyek egy hegyi környezet sziluettjeire vannak felfüggesztve.

Forgalmazó: MALL