Koelstra Kompakt sport babakocsi Gen 2021, Black

Koelstra Kompakt sport babakocsi Gen

74 990 Ft
Utolsó darab!

A kompakt Sport babakocsi Gen by Koelstra ideális választás vásárlásra, látogatásra, ünnepekre és kinti sétákra. Ez a könnyű és praktikus babakocsi egy kézzel könnyen összecsukható vagy kihajtható. A rugós kerekeknek köszönhetően nemcsak a városban, hanem a természetben is használhatod.

Forgalmazó: MALL
Koelstra Összecsukható matrac utazóágyhoz 60x120
2x

Koelstra Összecsukható matrac utazóágyhoz 60x120

15 490 Ft

Koelstra matrac utazóágyhoz, 60 × 120, a Koelstra utazóágy kényelmének növeléséért. A magassága 5 cm. Összecsukható, táskában hordozható, ami a csomagolás része. Praktikus levehető huzat

Forgalmazó: MALL
Koelstra T5 utazó kiságy helyzetbeállítással, Black
13x

Koelstra T5 utazó kiságy helyzetbeállítással

36 990 Ft

Koelstra T5 utazó kiságy helyzetbeállítással elegánsan van becsomagolva egy fogantyús utazótáskába, melynek méretei 60 × 120 cm. Nagyon könnyen összecsukható, mint egy esernyő. Oldalsó nyílás, cipzárral zárható. Szállításban segítenek a kerekek, melyek így leegyszerűsítik az áthelyezést.

Forgalmazó: MALL
Koelstra Kerekes utazóágy, Szürke
18x

Koelstra Kerekes utazóágy

29 990 Ft
Utolsó darab!

Koelstra Kerekes Utazóágy praktikus választás gyermekének otthoni használatra és utazáshoz egyaránt. 4 éves korig (15 kg-ig) ajánlott. A csomag tartalmaz egy praktikus hordozótáskát is. Az ágy oldalsó cipzárral és kerekekkel felszerelt, 3 cm vastag matrac tartozik hozzá.

Forgalmazó: MALL
Koelstra Nyugágy Lux Bouncer Vintage Pink

Koelstra Lux Bouncer nyugágy

35 990 Ft
Utolsó darab!

Koelstra új Lux Bouncer nyugágya bársony huzattal és levehető játéktálcával. A nyugágy extra puha párnával van ellátva, amely még kényelmesebbé teszi az ülést és fekvést gyermeked számára.

Forgalmazó: MALL