LAMAZE Fellógatható plüssjáték
5 790 Ft

4 240 Ft

Lamaze fellógatható plüssjáték már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas. Freddie, a szentjánosbogár hamar a legkisebbek barátja lesz.Vidám színei, illetve a szárnyon található kis tükrök is felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.


LAMAZE Első könyvem textilből
3 190 Ft
3 050 Ft

Lamaze Első könyvem textilből oldalain különböző minták és színes képek vannak, amelyek fejlesztik a kisbaba látását már az első napoktól kezdve.hordozható könyvecske bárhova elvihető, így a kicsi mindig, mindenhol élvezheti a könyv nyújtotta élményeket. Élénk színeivel garantáltan leköti majd a gyermek figyelmét, a benne lévő képek segítségével pedig megismerkedhet a körülötte lévő világ néhány kis lakójával.


LAMAZE PupSqueak, a kölyökkutya Babajáték
5 490 Ft

4 960 Ft

A babák nevelése során minden szülő igyekszik olyan játékokat adni gyermekének melyek amellett hogy aranyosak és puhák fejlesztik is a picik készségeit. Éppen ezért minden szülő aki ezt a szempontot fontosnak tartja imádja a Lamaze játékokat. Hiszen a Lamaze minden játékát úgy tervezi, hogy a lehető legtöbb módon szolgálja a kicsik fejlődését.


LAMAZE Lógó Plüss, Emil, a páva
4 330 Ft

Lamaze lógó plüss már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kis tükör és a csörgők mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.


LAMAZE Színes Polip

LAMAZE Színes Polip

Értékelés: 5
6 600 Ft

Lamaze színes polipja élénk színeivel, puha felületével és kedves mosolyával gyorsan kisgyermeke kedvence lesz. Minden lábán új, izgalmas játék található, melyek fejlesztik a csöppség motoros készségeit és koordinációját. Az alján lévő tépőzáras szíjjal babakocsira vagy kiságyra rögzíthető.


LAMAZE Zenélő hernyó plüssjáték
6 240 Ft

Lamaze zenélő hernyó igazi puha és bársonyos kis barátja lehet babájának, amelyet pihenésre és játékra egyaránt lehet használni. A plüssjáték fejét megnyomva emellett egy kellemes dallamot is lejátszhatunk a gyermeknek, mely amellett hogy mosolyt csal az arcára, nagyszerűen fejleszti halláskészségét is. A változatos, tarka mintázat vidám környezetet biztosít a baba számára.


LAMAZE Egyszarvú Tilly Lógó Babajáték
8 090 Ft

5 800 Ft

A Lamaze Egyszarvú Tilly lógó játék a babaágy fölé lógatható vagy akár a babakocsira is rögzíthető. A babáknak már születésüktől odaadható, hiszen teljesen biztonságosan lehet játszani vele. Az unikornis rendkívül puha plüssből készült, patái pedig ügetéshez hasonló hangot adnak ki.


LAMAZE Játszószőnyeg Freddie szentjánosbogárral
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

Játszószőnyeg Freddie szentjánosbogárral a világ felfedezéséhez és a játékos tanuláshoz. Fejleszti a látást, az érintést és a finommotorikát. Levehető játékokat és párnát is tartalmaz. A szőnyeg méretei 50×40 cm. Újszülött kortól alkalmas.


LAMAZE Activity kígyóspirál
6 420 Ft

Lamaze Activity kihúzható kígyóspirál feltehető kiságyra, autóülésre és babakocsira egyaránt, hogy menet közben is szórakoztassa a kicsit. Az éles kontrasztok, és az élénk színek fejlesztik a gyerek vizuális képességeit. A rajta lévő csörgők felkeltik az érdeklődését, ha elkezdi húzni, tekerni, az izmait fejlesztheti vele.


LAMAZE Safari körforgó

LAMAZE Safari körforgó

Értékelés: 4
15 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lamaze Safari körforgó gyermekágyhoz rögzíthető altató játék. Kellemes dallamai, aranyos figurái könnyedén álomba ringatják kisbabáját. A puha plüss állatok levehetők, hogy gyermeke játszhasson velük.


LAMAZE Rylie a mosómedve

LAMAZE Rylie a mosómedve

Értékelés: 5
5 486 Ft

5 200 Ft

Lamaze Rylie a mosómedve tökéletes választás a kicsik számára! A plüssfigura csörgő anyaga fejleszti a gyermek hallását, kontrasztos anyaga pedig a látást és térérzékelést. A különböző puha és változatos textúrájú mosómedve tapintásra és felfedezésre ösztönzi a babát, így ezek a játékok a finommotoros mozgást is javítják!


LAMAZE Zenélő Körforgó

LAMAZE Zenélő Körforgó

Értékelés: 3,5
18 290 Ft

Lamaze Zenélő Körforgó meghitt, békés hangulatot teremt gyermeke számára 6 különböző halk zenéjének, kevés éjszakai fényének köszönhetően. A színes és vidám figurák segítenek megnyugtatni és elaltatni a kicsit, emellett pedig serkenti a vizuális érzékelését is.


LAMAZE T-Rex Bújócska Textilkönyv
4 190 Ft

3 880 Ft

A Lamaze T-Rex bújócska textilkönyv a félelmetes dínó kedves mását rejti. A T-Rex-szel remekül lehet szórakozni, hiszen a könyvön lyukak találhatók, amelyeken át lehet őt bújtatni. Ha elfárad, pihenni a könyv kis zsebébe helyezhető.


LAMAZE Bújócskázó Almapille Babajáték
3 990 Ft

3 520 Ft

Bújócskázó Almapille Babajáték nélkülözhetetlen segédeszköz gyermeke érzékeinek fejlesztésében. A különböző anyagokból álló színes játék fejleszti a látást és az tapintást, a finom csörgés stimulálja a gyermek hallását. A játékot dobva vagy gurítva fejlődik a gyermek motoros mozgása mászás közben.


LAMAZE Eddie, az elefánt

LAMAZE Eddie, az elefánt

Értékelés: 5
9 640 Ft

Lamaze Eddie, az elefánt lógó játék már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei, illetve a kezében található gyűrűk és rágókák mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.


LAMAZE Majmos lógó játék
4 990 Ft

Lamaze majmos lógó játék már újszülött kortól használható, ami fiúknak és lányoknak is egyaránt alkalmas.Vidám színei és a szalagok is mind felkeltik a kisgyerekek figyelmét.Puha, tapintást fejlesztő anyagból készült melynek kialakítása lehetővé teszi a babakocsira, kiságyra való rögzítést.