Laura Biagiotti Forever - EDP
9 720 Ft

Újdonság

A Forever egy ciprusos-virágos illat nők számára, amely 2019-ben került a piacra. A fejillat a körte, alma, feketeribizli és bergamott gyümölcsös kombinációját tartalmazza rózsborssal kiegészítve. A szívillatban kibontakozik a gyöngyvirág, ibolya, rózsa, és édes praliné.

Laura Biagiotti Laura - EDT

Laura Biagiotti Laura - EDT

Értékelés: 5
9 720 Ft 9 440 Ft

Laura Biagiotti Laura tiszta, csendes és békés. A palackot materializálódik csepp kristálytiszta vize ragyogó kék ékszer a tetején. „A lélek egy nő sugárzik nagy mélységben lénye”, mondja Laura Biagiotti „és ez adja neki a meghatározhatatlan aura és báj, hogy talán az ő legértékesebb érték.

Laura Biagiotti Roma - EDT
9 030 Ft 8 330 Ft

A romák körében a keleti illatok. Ez tartalmazza az illata ősi Balsamo, akinek recept szerző megjelent a régi papirusz. A palack alakú ókori római oszlopok, csomagolva egy edénybe, mint a márvány egy könnyű sárgabarack színű.

Laura Biagiotti Roma Uomo - after shave
6 250 Ft

A Földközi-tenger illata, amely egyesíti Róma művészetét és kultúráját. A Roma Uomo a rendkívüli érzés és vitalitás illata, ősi eleganciája és férfias ereje. Finomsága az aromák és illóolajok évszázados római hagyományából származik.

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT
10 780 Ft 10 080 Ft

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Finomsága az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik.

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT TESZTER
8 190 Ft

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Gyengédsége az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik.

Laura Biagiotti Venezia - testápoló
1 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Venezia a  Laura Biagiotti márkától egy édesebb, keleti illat olyan nők számára, akik szeretik a jellegzetes illatot.