Laura Biagiotti

-11%
Laura Biagiotti Laura - EDT 50 ml
3x

Laura Biagiotti Laura - EDT

8 220 Ft
7 290 Ft

Laura Biagiotti Laura tiszta, csendes és békés. A palackot materializálódik csepp kristálytiszta vize ragyogó kék ékszer a tetején. „A lélek egy nő sugárzik nagy mélységben lénye”, mondja Laura Biagiotti „és ez adja neki a meghatározhatatlan aura és báj, hogy talán az ő legértékesebb érték.

Partnerünktől: Vivantis
-16%
Laura Biagiotti Roma - EDT 50 ml

Laura Biagiotti Roma - EDT

9 720 Ft
8 070 Ft

A romák körében a keleti illatok. Ez tartalmazza az illata ősi Balsamo, akinek recept szerző megjelent a régi papirusz. A palack alakú ókori római oszlopok, csomagolva egy edénybe, mint a márvány egy könnyű sárgabarack színű.

Partnerünktől: Vivantis
-9%
Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT 125 ml

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT

11 600 Ft
10 480 Ft

A Földközi-tenger férfias illata Róma művészetét és kultúráját ötvözi. A Roma Uomo kivételes érzelmek és vitalitás illata, ősi eleganciával és férfias erejével. Finomsága az illatok és illóolajok évszázados római hagyományából származik.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Laura Biagiotti Forever - EDP 30 ml

Laura Biagiotti Forever - EDP

10 490 Ft
9 870 Ft

A Forever egy ciprusos-virágos illat nők számára, amely 2019-ben került a piacra. A fejillat a körte, alma, feketeribizli és bergamott gyümölcsös kombinációját tartalmazza rózsborssal kiegészítve. A szívillatban kibontakozik a gyöngyvirág, ibolya, rózsa, és édes praliné.

Partnerünktől: Vivantis
Laura Biagiotti Laura - Eau De Toilette spray 25 ml + testápoló krém 50 ml

Laura Biagiotti Laura - Eau De Toilette spray 25 ml + testápoló krém 50 ml

10 060 Ft
9 820 Ft

Laura Biagiotti Laura tiszta, nyugodt és csendes. A flakon egy materializált kristályvíz-csepp, amelynek tetején élénk kék drágakő található. "Egy nő lelke sugárzik lényének nagy mélyéből – mondja Laura Biagiotti -, és ez ad neki meghatározhatatlan aurát és bájt, ami talán a legértékesebb értéke.

Partnerünktől: Vivantis