Let's play Gyermek konyhai robotgép
3 664 Ft 3 590 Ft

Semelyik szakács nem tud meglenni egy konyhai robotgép nélkül, amellyel el tudja készíteni a legfinomabb ételeket. A robotgép a bekapcsolás után realisztikus hangokat ad ki, így a gyerekek élvezhetik a kulináris szórakozást.

Let's play Játszó faház
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Színpompás játszó faház egy remek hely ahol gyerkőceink és barátaik kiélvezik a nagy kalandjaikat. A házikót szintén használhatják mint jegyárus bódét a színházi előadásukhoz.

Let's play Állati buli igazi hangokkal
9 830 Ft

Élvezze ezt a nagyszerű bulit az állatokkal sok játékkal és vidám hangokkal színes szőnyeggel. Gyerekek élvezni fogják a szórakozást ezzel az interaktív színes játékkal, mely 5 játékmódot és 8 hangot kínál.

Let's play Bevásárló kosár, 25 részes
4 970 Ft

A gyerekek sokat szórakoznak a bevásárlást utánzó játékkal ezzel a bevásárlókosarat tartalmazó nagy készlettel. Rengeteg tartozékot tartalmaz. Már csak egy bevásárlólista kell és kezdődhet a szórakozás!

Let's play Disney hercegnő Airbrush kreatív készlet
3 909 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Airbrush – Disney hercegnők kreatív készlettel nagyon könnyű eredeti művészi remekműveket alkotni. Elég egyszerűen beletenni a festéket a pisztolyba, kiválasztani a tárgyat, és befújni azt. Néhány másodperc alatt megalkothatja kedvenc szereplői rajzát.

Let's play Szupermarket
13 790 Ft 12 690 Ft

Ezzel a szupermarkettel sok szórakoztató élménnyel leszel gazdagabb. Játssz egy barátoddal vagy barátnőddel, és hagyd, hogy az ügyfeleid fizessenek, amíg te pénztárosként felkínálod a kincseidet. A boltban csak a legjobb árut áruld.

Let's play Targonca 1:16 hangokkal és fényekkel
4 690 Ft

Részletesen kidolgozott targonca modell 1:16 mértékben ideális a gyermekek számára 3 éves kortól, és a miniatűr gyűjtők számára is. Részletesen ki van dolgozva az utolsó részletig. A csomagolás tartalmaz targoncát és palettát.

Let's play Az első hangszereim - 9 db
6 090 Ft

Gyermek első hangszer készlet összesen 9 részből áll. Tökéletes ajándék a kis zenészek számára. Létrehozza a gyerekeknél a hangszerekkel és a zenével való kapcsolatot. Rendezz a barátoddal egy koncertet.

Let's play Beauty készlet kis piperkőcöknek
2 998 Ft 2 690 Ft

Csodálatos rózsaszín ridikül a kis piperkőcöknek. A készletben 9 darab tartozék található, melyet bárhova elvihetsz köszönhetően a praktikus ridikülnek. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.

Let's play Disney Jégvarázs Airbrush kreatív készlet
3 909 Ft 3 490 Ft

A kreatív Airbrush Disney hercegnős készlettel könnyedén készíthetnek igazi művészi alkotásokat. Elég a pisztolyba helyezni a színt, kiválasztani a témát és fújni. Néhány másodpercen belül már kész is a festmény a kedvenc szereplőről a Jégvarázsból.

Let's play 14 darabos hercegnő frizura készítő
5 390 Ft

Ez a 19 cm-es fésülhető babafej sok kiegészítővel, kiváló ajándék azoknak a kislányoknak akik szeretnek fodrászosat játszani. Sok különböző frizurát próbálhat ki rajta, ezzel fejlesztve a stílusérzékét.

Let's play Buborékfújó - kék
5 502 Ft 4 970 Ft

A gyermekek imádják a buborékokat, így biztosan örömet szerez számukra az automatikus buborékfújó, mely annyi buborékot készít, amennyit csak szeretnél. Elegendő beletölteni a buborékkeveréket, és máris évezheted a buborékos szórakozást.

Let's play Dominó pálya, 158 részes
5 625 Ft 4 990 Ft

Ez a remek színes játék eredeti kombinációja a dominó és a golyós pálya játékoknak ! Nagy szórakozást, manuális és kézügyesség fejlesztését és türelemgyakorlást garantál!

Let's play Interaktív gyerek konyha, edény szettel
9 179 Ft 8 290 Ft

Interaktív gyerek konyha, teljes felszereléssel a remek ételek elkészítéséhez a maximális főzési lehetőségeket kínálja . Akis háziasszonynak nem fog hiányozni az edény szett vagy főzőfazék. A főzés folyamatát valós hangeffektusok kísérik.