Paraméterek meghatározása
Lezyne Micro Caddy Nyeregtáska, Fekete, S Lezyne Sport Digital Drive Biciklipumpa, Matt fekete
Lezyne Micro Caddy Nyeregtáska, Fekete, S

Lezyne Micro Caddy nyeregtáska rugalmas pántjának köszönhetően könnyen és biztosan rögzíthető a kerékpár ülése alá. Cipzáros kialakítása praktikus, a benne tárolt eszközök könnyen hozzáférhetők. Ellenálló, vastag anyaga biztosítja a táska hosszú élettartamát.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Sport Digital Drive Biciklipumpa, Matt fekete Lezyne Sport Digital Drive Biciklipumpa, Matt fekete
Lezyne Sport Digital Drive Biciklipumpa, Matt fekete

ALezyne Sport Digital Drive Matte Black a csúcsminőségű pumpák közé tartozik. Extrémen pontos digitális manométerrel, fa markolattal és praktikus dupla fejjel.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Tech Drive HP Black M Lezyne Sport Digital Drive Biciklipumpa, Matt fekete
Lezyne Tech Drive HP Black M

Kicsi és könnyű pumpa Lezyne Tech Drive HP Black M. A kompakt formatervezés 30%-val nagyobb hatékonyságot** kínál az azonos méretekkel ellentétben. Presta és önműködő szelepekhez is.**

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne LED Femto Drive Front Blue Lezyne Kerékpáros lámpa szett MICRO DRIVE 600XL / STICK PAIR BLACK
Lezyne LED Femto Drive Front Blue

Designos elülső Lezyne LED Femto Drive Front Blue fényvisszaverő, minden kerékpár ideális kiegészítője. Kitűnik a 180° fényerővel és a 60 órás élettartammal.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne HP Drive ABS Minipumpa, 21.60, Ezüst Lezyne Kerékpáros lámpa szett MICRO DRIVE 600XL / STICK PAIR BLACK
Lezyne HP Drive ABS Minipumpa, 21.60, Ezüst

A Lezyne HP Drive ABS Minipumpa kiváló társ a hosszabb kerékpár túrákra. Tervezésének köszönhetően megbízható, és rendkívül hatékony. Rugalmas, kétoldalas ABS tömlője bármely kerékpár típushoz alkalmazható.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Kerékpáros lámpa szett MICRO DRIVE 600XL / STICK PAIR BLACK Lezyne Kerékpáros lámpa szett MICRO DRIVE 600XL / STICK PAIR BLACK
Lezyne Kerékpáros lámpa szett MICRO DRIVE 600XL / STICK PAIR BLACK

Első és hátsó kompakt biztonsági kerékpár lámpa szett LEZYNE MICRO DRIVE 600XL. A Lezyne Micro Drive elülső lámpája éjjel-nappal fényesen világít a 600 lumen teljesítményének, a nappali vaku módnak és a 9 kimeneti módnak köszönhetően. akár 44 órás működést és kényelmes újratöltést kínál a beépített USB-nek köszönhetően. A Lezyne Stick Drive egy hihetetlenül vékony és könnyű, kompakt kerékpáros lámpa a kerékpár hátuljára. 8 LED-del rendelkezik akár 30 lumen fényerővel, nagy látószögű objektívvel 270° láthatósággal, 7 kimeneti móddal, beleértve a nappali 23 órás vaku módot. Aerodinamikai kialakítás.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Femto USB Drive Front Lezyne Flow SL Kulacstartó, Fehér
Lezyne Femto USB Drive Front

A vízálló elülső villogó kényelmes töltéssel rendelkezik mikro USB-n keresztül. Tartalmaz 1 diódát 3 üzemmóddal. 15 lumenes teljesítményt és 270 °C-os láthatóságot biztosít.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Flow Cage SL-R Lezyne Flow SL Kulacstartó, Fehér
Lezyne Flow Cage SL-R

kerékpárkosár a jobb oldalra helyezhető. Tartalmazza a ovális nyílásokat, amelyek lehetővé teszik a vázon való könnyű beállítását. Megbízhatóan tartja a palackot vezetés közben. Nagyon könnyű, súlya mindössze 48 gramm. A Lezyne Flow Cage SL-R-t minden kerékpáros használni fogja.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Flow SL Kulacstartó, Fehér Lezyne Flow SL Kulacstartó, Fehér
Lezyne Flow SL Kulacstartó, Fehér

Lezyne Flow SL egy könnyű és magas szilárdságú kulacstartó. Több féle típusú és formájú kulacs helyezhető el benne, amit biztosan megtart. Kialakításának köszönhetően kerékpározás közben is könnyen hozzájuthat kulacsához.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Hátsó Kerékpár lámpa LED KTV DRIVE REAR WHITE Lezyne Kerékpáros nyeregtáska MICRO CADDY QR - M BLACK
Lezyne Hátsó Kerékpár lámpa LED KTV DRIVE REAR WHITE

Hátsó kompakt kerékpár biztonsági lámpa LEZYNE LED KTV DRIVE REAR kerékpárodhoz. Egy széles látószögű objektívvel rendelkezik 270°-os láthatósággal és két fényes LED-del. Nappali vaku módot biztosít akár 200 lumennel és 5 üzemmóddal. Extra könnyű és tartós formázott konstrukció, amely IPx7 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik. Működési idő akár 20 óra és töltési idő akár 3 óra. Tartalmaz egy beépített USB-t is a kényelmes újratöltés érdekében

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Kerékpáros nyeregtáska MICRO CADDY QR - M BLACK Lezyne Kerékpáros nyeregtáska MICRO CADDY QR - M BLACK
Lezyne Kerékpáros nyeregtáska MICRO CADDY QR - M BLACK

Kerékpáros nyeregtáska LEZYNE MICRO CADDY QR rögzítő rendszerrel. Szőtt, tartós nylonból készült, és ennek köszönhetően nem esik szét könnyen. Belső szervező zsebekkel és külső, gyors hozzáférésű többfunkciós tokkal rendelkezik. Fényvisszaverő szegély növeli a láthatóságot a sötétben, így biztonságban lehetsz. Vízálló cipzár nagy behúzó cipzár füllel.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Kosár palackokra FLOW CAGE SL - PAIR BLACK Lezyne Kerékpáros nyeregtáska MICRO CADDY QR - M BLACK
Lezyne Kosár palackokra FLOW CAGE SL - PAIR BLACK

Palackkosár LEZYNE FLOW CAGE SL-PAIR BLACK. A tartós szálerősítésű kompozit mátrixszerkezet biztosítja a maximális tartósságot. Optimalizált oldalsó töltőforma a palackhoz való könnyű hozzáférés érdekében. Az ovális rögzítőfuratoknak köszönhetően a kerékpár bal vagy jobb oldalára is felszerelhető. Egyenként vagy párban is használható.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Power Cage Lezyne Pumpa DIGITAL TRAVEL FLOOR DRIVE BLACK
Lezyne Power Cage

Ultrakönnyű és ultraerős palackkosár üreges alumíniumcsövekből. A LEZYNE tervezett kialakítása még agresszív terepjáró vezetés közben is a helyén tartja a palackot. A csövek a platformhoz vannak hegesztve a logóval az alján, hogy a kosár ne törhessen el.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Pressure Drive ABS M, ezüst/fekete Lezyne Pumpa DIGITAL TRAVEL FLOOR DRIVE BLACK
Lezyne Pressure Drive ABS M, ezüst/fekete

Lezyne Pressure Drive ABS egy teljesen tartós CNC megmunkálású pumpa, amely 8,3 bar nyomást képes kifejteni. A pumpába rejtett, rugalmas kétoldalas cső könnyedén felfújja mindkét típusú szelepet.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Pumpa DIGITAL TRAVEL FLOOR DRIVE BLACK Lezyne Pumpa DIGITAL TRAVEL FLOOR DRIVE BLACK
Lezyne Pumpa DIGITAL TRAVEL FLOOR DRIVE BLACK

A kompakt, hordozható műhely pumpa DIGITAL TRAVEL FLOOR DRIVE BLACK beépített digitális nyomásmérővel és behúzható rozsdamentes acél lábakkal rendelkezik. Maximális nyomás 11 bar.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Sport Floor Drive DV, ezüst Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet RAP II 6
Lezyne Sport Floor Drive DV, ezüst

Lezyne Sport Floor Drive szivattyú a Lezyne újdonsága. Ez a műhelyszivattyúk alapkínálata, és fő jellemzője a kiváló teljesítmény minimális áron. A test, beleértve a fogantyút is, megegyezik a drágább Steel Floor Drive szivattyúval. Az alapzat Matrix kompozit anyagból készült.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet RAP II 6 Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet RAP II 6
Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet RAP II 6

Többfunkciós szerszámkészlet LEZYNE RAP II 6*. Számos hasznos szerszámmal minőségi acélból, amelyek **Black Anti-Corrosion bevonattal vannak ellátva. Ezt a készletet kifejezetten a kerékpár gyors és egyszerű javítására tervezték.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne S Caddy Kerékpár táska, Fekete Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet RAP II 6
Lezyne S Caddy Kerékpár táska, Fekete

Lezyne S Caddy kompakt kerékpár táska tartós anyagból és vízálló cipzárral készült. Neoprén zsebében kényelmesen elfér egy mobiltelefon vagy néhány kisebb szerszám. Fényvisszaverő hurokkal felszerelve, ami a táskát minden időjárási körülmény között használhatóvá teszik.

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Sport Drive HV Lezyne Kerékpáros lámpa szett MINI DRIVE 400XL / FEMTO DRIVE PAIR BLACK/HI GLOSS
Lezyne Sport Drive HV

Megbízható és Lezyne Sport Drive HV erős kézipumpa kétoldalas csővel mindkét típusú szelephez. A rugalmas tömlőnek köszönhetően soha többé nem sérted meg a szelepeket!

Átvehető akár: 2024.4.24

Partnerünktől: MALL
Lezyne Kerékpáros lámpa szett MINI DRIVE 400XL / FEMTO DRIVE PAIR BLACK/HI GLOSS Lezyne Kerékpáros lámpa szett MINI DRIVE 400XL / FEMTO DRIVE PAIR BLACK/HI GLOSS
Lezyne Kerékpáros lámpa szett MINI DRIVE 400XL / FEMTO DRIVE PAIR BLACK/HI GLOSS

Első és hátsó kompakt biztonsági kerékpárlámpa LEZYNE MINI DRIVE 400XL. Ez a kerékpárlámpa készlet 1 LED-del rendelkezik, amely a nappali vaku üzemmóddal együtt akár 400 lumen fényerőt is elér. 8 üzemmód és nyílások a jobb oldalsó láthatóság érdekében. Extra könnyű és tartós alumínium konstrukció. Világítási ideje akár 20 óra Tartalmaz egy beépített USB-t is a kényelmes újratöltés érdekében

Átvehető akár: 2024.4.30

Partnerünktől: MALL
Lezyne LED Laser Drive Rear Black Lezyne Kerékpáros lámpa szett MINI DRIVE 400XL / FEMTO DRIVE PAIR BLACK/HI GLOSS
Lezyne LED Laser Drive Rear Black

Hátsó villogó négy fényes LED-del. A Lezyne LED Laser Drive hátsó fekete kerékpárfény biztonsági üzemmódja két piros csíkot vet a földre. Az akár 250 lumen fényerővel mások már jóval korábban észrevesznek. Az univerzális pánt minden kerettípushoz alkalmas.

Átvehető akár: 2024.4.30

Partnerünktől: MALL
Lezyne Mini Drive, 400XL Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet V PRO 7
Lezyne Mini Drive, 400XL

A praktikus hátsó villogó kényelmesen tölthető mikro USB-n keresztül. 1 LED-del rendelkezik 8 üzemmóddal és akár 400 lumenes teljesítményt kínál. Nappali vaku üzemmódot kínál. A Lezyne Mini Drive 400XL-t minden kerékpáros használni fogja.

Átvehető akár: 2024.4.30

Partnerünktől: MALL
Lezyne Ratchen Kit szerszámkészlet Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet V PRO 7
Lezyne Ratchen Kit szerszámkészlet

A 11 bites Ratchet praktikus és kompakt tokban van tárolva. Tartalmazza a mágnest a bitek rögzítéséhez. Az alkatrészek kiváló minőségű CRV acélból készülnek. A Lezyne Ratchen Kitet minden barkácsolni vágyó ezermester használni fogja.

Átvehető akár: 2024.4.30

Partnerünktől: MALL
Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet V PRO 7 Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet V PRO 7
Lezyne Többfunkciós szerszámkészlet V PRO 7

Többfunkciós szerszámkészlet LEZYNE V PRO 7. Számos hasznos szerszámmal minőségi acélból, amelyek Fekete korróziógátló védőbevonattal vannak ellátva. Ezt a készletet kifejezetten a kerékpár gyors és egyszerű javítására tervezték.

Átvehető akár: 2024.4.30

Partnerünktől: MALL