LINDAM Sure Shut Axis Biztonsági rács
15 890 Ft

Akció

Lindam Sure Shut Axis Biztonsági rács kiváló megoldás arra, hogy a gyermeket megóvjuk a veszélyes helyre jutástól. Ezzel a biztonsági ráccsal elzárható előle a lépcső, szobarész, vagy sarok, így a kicsi biztonságosan mozoghat a lakásban. Egyszerűen felszerelhető, stabil szerkezetű, ajtókeretbe, átjáróba könnyen illeszthető.


LINDAM Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács-16%
18 622 Ft

15 590 Ft

Akció

Lindam Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács magasabb kialakítású a hagyományos biztonsági rácsoknál, az ajtó 75–82 cm szélességű, toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető, gyerekzárral ellátott, falhoz, ajtókerethez fúrás nélkül is rögzíthető. Felnőttek számára egy kézzel nyitható és csukható mindkét irányba.


LINDAM Biztonsági rács

LINDAM Biztonsági rács

Értékelés: 4,5
21 172 Ft

19 590 Ft

Lindam Biztonsági rács olyan ajtóra, lépcsőre, egyéb helyekre szerelhető, amelyek veszélyesek lehetnek a kisgyermek számára. Négy fogantyújával könnyen felszerelhető. Egyedülálló mechanizmusának köszönhetően gyors nyitást és zárást tesz lehetővé. Biztonsági zárjának köszönhetően a kicsik nem tudják kinyitni.


LINDAM Univerzális babarács toldás, 28 cm
8 773 Ft
8 399 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lindam univerzális babarács toldásnak köszönhetően nem kell aggódnia gyermeke biztonságáért akkor sem, ha nem talál tökéletesen megfelelő méretű Lindam babarácsot, vagy költözés után egy teljesen új helyen akarja alkalmazni a régit. Ez az univerzális toldás valamennyi Lindam babarácshoz használható, így a rács mérete könnyedén variálható. Csak mérje le, hogy pontosan mekkora rácsra van szüksége és máris megrendelheti a megfelelő számú, egyenként 28 cm-es kiegészítést.


LINDAM Sure Shut Porte Biztonsági rács-18%
19 299 Ft

15 690 Ft

Akció

Lindam Sure Shut Porte biztonsági rács kiváló megoldás arra, hogy a gyermeket megóvjuk a veszélyes helyre jutástól. Ezzel a biztonsági ráccsal elzárható előle a lépcső, szobarész, vagy sarok, így a kicsi biztonságosan mozoghat a lakásban. Egyszerűen felszerelhető, stabil szerkezetű, ajtókeretbe, átjáróba könnyen illeszthető.


LINDAM Univerzális babarács toldás
5 922 Ft

5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem kell aggódnia gyermeke biztonságáért akkor sem, ha nem talál tökéletesen megfelelő méretű Lindam babarácsot, vagy költözés után egy teljesen új helyen akarja alkalmazni a régit. Ez az univerzális toldás valamennyi Lindam babarácshoz használható, így a rács mérete könnyedén variálható. Csak mérje le, hogy pontosan mekkora rácsra van szüksége és máris megrendelheti a megfelelő számú, egyenként 14 cm-es kiegészítést.


LINDAM Univerzális babarács toldás, 7 cm
4 709 Ft
4 499 Ft

Lindam univerzális babarács toldásnak köszönhetően nem kell aggódnia gyermeke biztonságáért akkor sem, ha nem talál tökéletesen megfelelő méretű Lindam babarácsot, vagy költözés után egy teljesen új helyen akarja alkalmazni a régit. Ez az univerzális toldás valamennyi Lindam babarácshoz használható, így a rács mérete könnyedén variálható. Csak mérje le, hogy pontosan mekkora rácsra van szüksége és máris megrendelheti a megfelelő számú, egyenként 7 cm-es kiegészítést.


LINDAM Hordozható éjszakai fény, Bagoly alakú
6 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lindam hordozható éjszakai fénye biztosítja a kicsik békés elalvását. Időzítőjének hála energiatakarékos, ugyanis 20 perc után autómatikusan kikapcsol. Hála a elemeknek és a LED technológiának, egyáltalán nem melegszik fel, így nyugodtan használhatják a kicsik egyedül is.


LINDAM Ajtórács Y-tengely, 2 darab
2 999 Ft

2 560 Ft

A Lindam egyes ajtórácsai fúrás nélkül, feszítéses módszerrel rögzíthetők, ám ez sík felületeken működik optimálisan. Az Y-tengely segítségével azonban szerszámmentes rögzítésű Lindam ajtórácsait kerek tárgyakhoz, például lépcsőkorláthoz is biztonságosan rögzítheti. A csomag két darabot tartalmaz.


LINDAM Fali rögzítő készlet babarácshoz
5 099 Ft

Lindam fali rögzítő készlet egy multifunkciós szerkezet, hiszen segítségével könnyen felszerelhető a babarács, amivel egyszerűen leválaszthatunk a szobából egy kis részt, a lépcsőházat vagy akár a kandallót is. Egyszerűen és gyorsan a falhoz szerelhető, így gyermeke mindig biztonságban lehet. A csomag csak a fali rögzítőket tartalmazza, a babarácsot nem.


LINDAM Leesésgátló keret

LINDAM Leesésgátló keret

Értékelés: 4,5
18 509 Ft

16 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lindam Leesésgátló keret segítségével gyermeke egész éjjel nyugodtan és biztonságban aludhat. A leesésgátló egyszerűen az ágyra szerelhető és lehajtható, így a gyermek ágya könnyen hozzáférhető. Ideális átmenetet biztosít a rácsos ágy és a korlát nélküli ágy között.


LINDAM Sure Shut Deco Biztonsági rács
26 627 Ft

23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Lindam Sure Shut Deco biztonsági rács megóvja gyermekét egy esetleges csúnya sérüléstől, melyet például a lépcsőről való lemászás vagy egy nem biztonságos tárgy, bútor miatt szerezhet. Egyszerűen felszerelhető, rögzíthető falhoz, ajtókerethez. Stabil szerkezetű, modern kialakításának köszönhetően beleillik szinte bármilyen környezetbe.


LINDAM Sure Shut Orto Biztonsági rács
18 522 Ft
18 190 Ft

Akció

Lindam Sure Shut Orto védőrács egy kézzel nyitható mindkét oldalon, majd automatikusan visszazárul. Az ajtó maga 75–82 cm szélességig állítható, illetve toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető,gyerekzárral ellátott, ajtókerethez, falhoz fúrás nélkül rögzíthető.


LINDAM Back seat Visszapillantó tükör
8 180 Ft

A Lindam Back seat Visszapillantó tükör egy extra nagy tükör, amely a hátsó ülések fejtámlájára helyezhető fel azért, hogy utazás közben láthassa menetiránnyal háttal utazó gyermekét. Felszerelése az állítható pántok segítségével nagyon egyszerű, a kívánt irányba forgathatja. Segítségével bármikor láthatja gyermekét az utazás során anélkül, hogy hátrafordulna, csökkentve ezzel a balesetek kockázatát.


LINDAM Flexiguard Biztonsági rács
18 190 Ft

Akció

Lindam Flexiguard védőrács egy maximális biztonságot nyújtó kiegészítő eszköz, amellyel el tudjuk keríteni azokat a területeket, ahová nem szeretnénk, ha csemeténk felfedező útra indulna. A védőrács 71–92 cm-ig állítható, ráadásul egyszerűen, könnyen összeszerelhető 3 lépésben. Praktikus kivitelének köszönhetően egyszerűen szállítható, így akár a hétvégi nyaralóba is ideális megoldás.


LINDAM Ülésvédő

LINDAM Ülésvédő

Értékelés: 5
7 150 Ft

A tartós, párnázott Lindam ülésvédő megvédi autójának ülését a sérülésektől és szennyeződésektől, segít megadályozni a gyermekülés elcsúszását. Elülső zsebekkel rendelkezik, amelyben kisebb eszközöket, játékokat tárolhatunk. Az ülésvédő festékmentes, így biztosan nem hagy nyomot az ülésen.