Luma Gyermek WC-ülőke

Luma Gyermek WC-ülőke

Értékelés: 4,6
3 090 Ft

Luma WC-ülőke segít a kicsiknek hozzászokni a wc-használathoz. Az ülőke letisztult formája egyesíti a dizájnt a funkcionalitással: megjelenésének köszönhetően az ülőke bármelyik fürdő stílusos kiegészítője lehet, emellett igen könnyen tisztítható. Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a babák nemcsak teljes kényelemben, de tökéletes biztonságban szerezzék meg első wc-s tapasztalataikat. A kiváló minőségű műanyag garantálja a tarósságot.

Luma Gyerek bili

Luma Gyerek bili

Értékelés: 3
3 090 Ft

Ez a divatos LUMA ergonomikus bili tökéletes segítség gyermeked mindennapi higiéniájához. Kihúzható belső része van, amely praktikus fogással könnyen eltávolítható, ami valóban nagyon egyszerűvé teszi a tisztítást.

Luma Bili

Luma Bili

Értékelés: 3,2
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luma Bili segít a gyermekeknek elhagyni a pelenkát. Letisztult formája és kivehető belső része könnyű karbantartást és egyszerű tisztítást tesz lehetővé. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a bili kényelmes ülést biztosít, stabil szerkezete pedig garantálja, hogy gyermeke biztonságban maradjon a váratlanabb mozdulatok esetén is.

Luma WC szűkítő ülés
3 990 Ft

A WC-ülőkének az az előnye, hogy csökkenti a WC méretét és a gyermekhez igazítható, így csökkentve a Wc-be eséstől való félelmét. A LUMA ülés csúszásmentes éllel rendelkezik az alsó részén a jobb stabilitás érdekében.

Luma WC, toalett gyakorlókészlet
14 890 Ft

Egy sor LUMA termék szett, amelyet fel fogsz használni, amint a gyermeked úgy dönt, hogy eljött a bilire szoktatás ideje. A készlet egy bilit, WC-szűkítőt, szalvétadobozt és lépcsőket tartalmaz. A WC-ülés segíti a gyermeket a WC használatában és magabiztosságot ad.