Luma Manikűr készlet - Sage Green
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A manikűrkészlet hasznos eszköz a gyermekek körmének ápolásához. Ollókból, fogókból és reszelőből áll. A tárgyak kerek alakúak, így nem károsítják a gyermeket. Luma manikűrkészlet – A Sage Green lekerekített praktikus csomagolásával is lenyűgözni, amelyet könnyedén tárolhatsz a fürdőszobában. Ez egy teljesen újrahasznosítható termék.

Luma Tároló kosár

Luma Tároló kosár

Értékelés: 5
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luma Tároló kosárban gyermeke holmijait egyszerűen tárolhatja, segítségével az éppen szükséges fürdőszobai kellékeket könnyedén hordozhatja. Praktikus kiegészítő, alkalmazható bárhol a lakásban, emellett mosható is.

Luma Gyermek fésű és kefe - Nylon
2 590 Ft

Fésű és kefe a haj és a fejbőr minőségi ápolásához. Masszírozzák a bőrt és serkentik a hajgyökereket. Luma baba fésű és kefe – A nejlon használata nagyon kényelmes a fésű lekerekített fogainak és a kefe finom sörtéinek köszönhetően. Ezek a termékek könnyen kombinálhatók más Luma termékekkel.

Luma Manikűrkészlet

Luma Manikűrkészlet

Értékelés: 5
5 390 Ft

Luma manikűrkészlet elemei kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek. Az eszközök különböző színű tokban elérhetők. A szetthez tartozó olló, körömcsipesz és reszelő alkalmas gyermekeknek is, ugyanis lekerekített formája véd az esetleges sérülésektől.

Luma Tároló kosár
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A holland LUMA babycare márka gyönyörű, trendi kosárában az anya elegendő helyet talál a kellékek tárolására. Minden egyhelyen és kéznél lesz. A kosár szép nyomtatású és mosható.