Marex Trade MIMON bögrék szet 2 db család
4 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Metalac márkájú bögrék kedvenc mimon motívummal és a Gru gazember egész családjával. A készlet tartalmaz két csészét becsületesen zománcból gyártva, nyolc centiméteres átmérővel és 370 ml térfogattal.


Marex Trade Díszpárna 56x56 cm, fekete
10 590 Ft

9 390 Ft

Díszpárna modern mintázattal a Marex Trade cégtől, mely hasznos eszköz a relaxációhoz és emellett a figyelem középpontjába kerül a kanapén vagy az ágyon. Ez az egyedi dekorációs darab 100% pamutból készült kő mintával.


Marex Trade Falióra 30 cm
3 790 Ft

A klasszikus kialakítású falióra tiszta átlátszó analóg számlappal, nagy számjegyekkel és másodperc mutatóval. Az óra nagyon jól fog mutatni nemcsak az otthonodban, hanem nyilvános helyeken is.


Marex Trade Asztali lámpa 35 cm
6 790 Ft

6 190 Ft

35 cm magas asztali lámpa, amely beillik mind munkaszobába, úgyszintén a hálószobába vagy a nappaliba. A Marex Trade lámpa újszerű designja kombinálja a modern alakformája és a természetes fa kivitele minden lakásba harmónia érzetet teremt.


Marex Trade Kenyértartó metal, matt
11 190 Ft

Acél kenyértartó retro dizájnban a Marex Trade cégtől, mely kitűnik minden konyhában. Senki sem szereti a kérges kenyeret. Ezzel a kenyértartóval ez többé nem eshet meg!