Margaret Dabbs (Foot File Replacement Pads) 10 db
5 190 Ft

4 420 Ft

Akció

Cserélhető csiszolópárnák, kiváló minőségű, összetömörített kristálytömörítési technológiával készült, gyorsan és egyenletesen távolítják el a kemény bőrrétegeket. Úgy tervezték, hogy a professzionális láb file Margaret Dabbs Professional Foot File.


Margaret Dabbs (Intensive Anti-Ageing Hand Serum) 30 ml
14 490 Ft

Hatékony és rendkívül hatékony szérum a bőr öregedése ellen, amely gyorsan felszívódik a bőrbe. Azonnal csökkenti a bőr bőröregedésének látható jeleit – pigmentfoltokat, ráncokat és bőrszínt. Javítja megjelenését, rugalmasságát és erejét.


Margaret Dabbs (Intensive Hydrating Foot Lotion) 200 ml
11 830 Ft

10 650 Ft

Akció

A fényes, könnyű és nem zsíros krém azonnal felszívódik a bőrbe, amely láthatóan hidratálódik és világít. Nagyon táplálja és lágyítja, csökkenti a kemény bőrt és erősen lágyul. A lába sima és selymes marad.


Margaret Dabbs (Intensive Hydrating Hand Lotion)
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az intenzív hidratáló lotion fényűző és rendkívül hatékony gondozás a kezedre. Hosszú ideig kézzel táplálja a bőrt, megpuhítja és selymes kézzel érzi magát. A krém egy ritka emuolajjal és finom muskátli és mandarin illattal rendelkezik.


Margaret Dabbs Lábápoló szett  (Discovery Kit Fabulous Feet)
19 800 Ft

16 840 Ft

Akció

A készlet praktikus utazási csomag lehet, vagy először ismeri a Margaret Dabbs lábápolási termékeket. Nagyszerű ajándék lehet a barátoknak és a családnak. Tartalmazza:

Nedvesség fürdő lábakhoz 50 ml Hidratáló lábkrém 50 ml Intenzív lábápolás 30 ml Hámlasztó lábhab 30 ml.


Margaret Dabbs Luxus higiéniai krém (Foot Hygiene Cream) 100 ml
9 170 Ft

Többfunkciós balzsam, amely segíti a száraz bőr, a repedezett bőr, a színezett köröm tüneteinek enyhítését. Nagyon alkalmas olyan lábakra, amelyek hajlamosak az izzadásra és az ún. Sportlábak tüneteire (tökéletes a sportolók számára).


Margaret Dabbs Luxusos kézápoló csomag  (Discovery Kit Fabulous Hands)
19 800 Ft

16 840 Ft

Akció

A készlet praktikus utazási csomag lehet, vagy először ismeri a Margaret Dabbs lábápolási termékeket. Nagyszerű ajándék lehet a barátoknak és a családnak. Tartalmazza:

Intenzív hidratáló kézkrém 50 ml Tápláló kézi szappan 50 ml 30 ml felhámozva Antibakteriális kézi gél 30 ml.


Margaret Dabbs (Professional Foot File + 2 Replacement Pads)
11 830 Ft

10 070 Ft

Akció

A díjnyertes egyedi fájl, melyet kiváló minőségű, összetömörített kristálytömörítési technológiával készítenek, tökéletes a kemény bőr eltávolításához. A fájl acélszerkezete maximális higiéniát és hosszú élettartamot biztosít.