Maximo fiú csősál
3 890 Ft

Praktikus csősál a Maximo márkától, amely minőségi pamut anyagból készült. A csősál az elasztánnak köszönhetően egyszerűen áthúzható a fejen, ezt a gyermekek és a felnőttek is értékelni fogják. Szerezd be gyermekednek ezt a megnyerő, eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo Kétoldalas lány kalap
6 590 Ft

Megnyerő kétoldalú kalap összecsukható karimával, a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Minden kislány számára megfelelő, emellett nyáron megóvja a baba fejét a naptól. A tökéletes szabás biztosítja, hogy szépen illeszkedjen a fejére.

Maximo lány kalap
8 290 Ft

Szép játékos kalap felhajtható, ráncolt karimával a Maximo márkától, kiváló minőségű pamut anyagból készült. Minden kislányhoz remekül illik, emellett nyáron megóvja a gyerek fejét a naptól. Tökéletes szabása garantálja, hogy remekül illik a fejre.

Maximo lány siltes sapka

Maximo lány siltes sapka

Értékelés: 5
5 290 Ft

Siltes sapka 50+ UV szűrővel, a Maximo márkától, minőségi pamut anyagból. A széles, rugalmas szegélyével tökéletesen illeszkedik a fejen, és könnyen alkalmazkodik a fej kerületéhez. Praktikus kiegészítő fülvédőkkel, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

Maximo Sahara baseball sapka kisfiúknak
6 690 Ft

Megnyerő funkciós baseball sapka meghosszabbított gallérral és beköthető zsinórral a Maximo márkától, amely minőségi pamutanyagból készül. A hátsó lepel védi a nyakat a napsugaraktól. Praktikus kiegészítő, amely minden kisgyermeken jól fog mutatni.

Maximo lányos csősál
4 390 Ft

Praktikus kétoldalas csősál a Maximo márkától, amely kiváló minőségű pamut anyagból készült. A csősál az elasztánnak köszönhetően egyszerűen áthúzható a fejen, ezt a gyermekek és a felnőttek is értékelni fogják. Szerezd be gyermekednek ezt a megnyerő, eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo gyerek átmeneti sapka
4 990 Ft

Átmeneti sapka 50+ UV szűrővel, a Maximo márkától, minőségi, rugalmas pamut anyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Praktikus kiegészítő, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

Maximo lány baseball sapka
8 290 Ft

Ez a klassz baseball sapka színes virágmintákkal a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka megfelelően formázott szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be gyermekednek ezt a megnyerő, eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo fiú sapka
4 990 Ft

Megnyerő sapka fiús mintával, UV szűrővel 50+ a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. A praktikus kiegészítő megfelel minden csecsemőre, és védi a nap sugarai ellen.

Maximo lány baseball sapka

Maximo lány baseball sapka

Értékelés: 5
4 790 Ft

Ez a játékos baseball sapka nyomtatott pöttyös mintával a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be ezt a megnyerő, hátul kötős baseball sapkát gyermekednek a legkülönbözőbb tevékenységekhez.

Maximo lányos csősál
3 890 Ft

Parádés körkörös sál a Maximo márkától megvédi a kislányod nyakát hideg időben. A vidám és színes mintát a kislányod minden bizonnyal szeretni fogja. A kellemes anyag kényelmes viseletet biztosít.

Maximo lány baseball sapka
4 590 Ft

Ez a csodaszép baseball sapka virágmintákkal a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be ezt a megnyerő baseball sapkát gyermekednek a legkülönbözőbb tevékenységekhez.

Maximo lány kalap
6 290 Ft

Szép stílusos kalap masnival a Maximo márkától, szalma anyagból. Minden kislányhoz remekül illik, emellett nyáron megóvja a gyerek fejét a naptól. A kalapot masni díszíti, ami érdekes kiegészítővé varázsolja.

Maximo Szahara kalap kislányoknak
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kötős, kellemes funkciós kalap a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A kalap úgy lett tervezve, hogy az egész fejet és a nyakat is védje a meghosszabbított hátsó résznek köszönhetően. Praktikus kiegészítő, amely minden kisgyermeken jól fog mutatni.

Maximo egyujjas fiú kesztyű
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Téli fiú kesztyű pamutból kötött, elasztikus szegéllyel a könnyű felöltésért, a német Maximo márkától. Klasszikus fazon örökzöld. A kesztyűk kényelmes anyagból készülnek, és megfelelnek az Öko-Tex Standard 100 kritériumainak, amik a bőrrel való érintkezéssel kapcsolatosak.

Maximo egyujjas gyerek kesztyű
3 090 Ft

Gyerek fiú kesztyű pamutból kötött, elasztikus szegéllyel a könnyű felöltésért, a német Maximo márkától. Hagyományos fazon örökzöld. A kesztyű kellemes anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo fiú átmeneti sapka
5 490 Ft

Megnyerő átmeneti sapka a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Gyakorlati kiegészítő, amely minden gyermek fejecskéjéhez passzol.

Maximo fiú baseball sapka

Maximo fiú baseball sapka

Értékelés: 5
5 290 Ft

Ez a megnyerő baseball sapka hímzett focilabdával a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A merev szemellenző a sapka tökéletes megjelenését garantálja. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre és megvédi a napsugaraktól.

Maximo fiú baseball sapka
5 790 Ft

Ez a stílusos baseball sapka körbeszegett lyukakkal a felső részén a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A merev, egyenes szemellenző a sapka tökéletes megjelenését garantálja. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka minden srác fejére remekül passzol.

Maximo fiú baseball sapka
5 290 Ft

Ez a stílusos baseball sapka hímzett rákkal a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból és poliészterből készül. A baseball sapka merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be ezt a játékos baseball sapkát gyermekednek a legkülönbözőbb tevékenységekhez.

Maximo fiú baseball sapka
5 290 Ft

KIDS BOY – cap monster print stílusos baseball sapka a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból és poliészterből készül. A baseball sapka merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be ezt a megnyerő baseball sapkát gyermekednek a legkülönbözőbb tevékenységekhez.

Maximo fiú baseball sapka
5 590 Ft

Ez a stílusos baseball sapka körbeszegett lyukakkal a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka jól formázott, merev steppelt szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be gyermekednek ezt az eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo fiú baseball sapka
5 590 Ft

Ez a stílusos baseball sapka a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka jól formázott, kontrasztos steppelésű merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be gyermekednek ezt az eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo fiú baseball sapka
5 290 Ft

Ez a tengerészmintás stílusos baseball sapka a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka jól formázott, merev steppelt szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be gyermekednek ezt az eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo fiú csuklya

Maximo fiú csuklya

Értékelés: 5
8 790 Ft

Fiú csuklya a Maximo márkától. Melegen tartja a fejet, a nyakat és a füleket még a leghidegebb napok során is. Ez a praktikus csuklya eredeti designú, így a fiúk büszkén fogják viselni. Meleg béléssel ellátott, amely kényelmes viselést biztosít.

Maximo fiú fiú kalap silttel
5 290 Ft

Siltes sapka 15 UV szűrővel, a Maximo márkától, minőségi pamut anyagból. A széles, rugalmas szegélyével tökéletesen illeszkedik a fejen, és könnyen alkalmazkodik a fej kerületéhez. Praktikus kiegészítő fülvédőkkel, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

Maximo fiú kalap

Maximo fiú kalap

Értékelés: 5
5 890 Ft

Szép kalap felhajtható, ráncolt karimával a Maximo márkától, kiváló minőségű pamut anyagból készült. Tökéletes szabása biztosítja, hogy remekül illeszkedik a fejen és védi a napsütéstől. Praktikus kiegészítő, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

Maximo fiú kétoldalú sapka
6 590 Ft

A lány kétoldalas sapka a Maximo-tól minden kisfiút elragadtatja. Ezt a csíkos sapkát dinoszaurusz motívum díszíti. A sapkát őszi és téli szezonra tervezték, amely megfelel az anyag összetételének. Gyönyörű, meleg, kényelmes és tartós.

Maximo fiú kétoldalú sapka
5 490 Ft

Megnyerő kétoldalú sapka cédulával, a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Gyakorlati kiegészítő, amely minden gyermek fejecskéjéhez passzol.

Maximo fiú sapka
5 190 Ft

Megnyerő sapka fiús mintával a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Gyakorlati kiegészítő, amely minden gyermek fejecskéjéhez passzol.

Maximo fiú sapka

Maximo fiú sapka

Értékelés: 3
3 890 Ft

Gyönyörű fiú sapka a Maximo márkától megvédi a kisfiad fejét a naptól. A sapka bekötős, így a kis ügyeskéd nem fogja tudni levenni. A csíkos kialakítása matricával tökéletesen kiegészíti a fess kisfiad ruháját.

Maximo fiú sapka, autós motívum
6 890 Ft

A Maximo autós fiú sapka minden kisfiúnak örömet szerez. Ez a sapka első pillantásra autós és pomponos designjával hívja fel magára a figyelmet. A meleg bélésnek hála a sapka a téli időszakban hordható. A kellemes anyag és a minőségi kivitelezés kényelmes viseletet és hosszú élettartamot biztosítanak.

Maximo fiú sapka cápa mintával
6 790 Ft

Fiú téli sapka cápa mintával a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. Ez a merész dizájn minden kisfiú figyelmét felkelti, aki nem fél kilógni a sorból. A sapka kellemes pamut anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo fiú sildes sapka
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megnyerő maci sapka a Maximo márkától, fülvédővel és elasztikus pamutanyagból készült. A baseball sapkának szilárd siltje van, amely tökéletes megjelenést biztosít. A tökéletes szabás biztosítja, hogy szépen illeszkedjen a fejére. Helyezd fel gyermekedre a játékos baseball sapkát a különféle tevékenységekhez.

Maximo fiú termo kesztyű

Maximo fiú termo kesztyű

Értékelés: 5
4 290 Ft

Fiú téli kesztyű a német Maximo márkától, amelyek a hideg télen is melegen tartják kincsedet. Tépőzáras a könnyű felvevéshez, praktikus fűzővel, hogy nehezebb legyen elveszíteni. Kényelmes és szellőző anyagból készülnek, és megfelelnek Öko-Tex Standard 100 bőrrel érintkezésbe kerülő termékek legszigorúbb kritériumainak.

Maximo gyerek 5-ujjas kesztyű
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Maximo gyerek 5-ujjas kesztyű a leghidegebb időjárásban is melegen tartja gyermeked kezét. Ez a gyapjúkesztyű rendkívül kellemes tapintású és kényelmes. A meleg kialakítása őszi és téli időszakban történő viseletre teszi alkalmassá.

Maximo gyerek sapka pingvin mintával
6 890 Ft

A Maximo márkájú, elegáns gyerek sapka pingvin motívummal kiválóan használható télen. A kiváló minőségű anyag biztosítja, hogy a sapka melegen tartsa gyermeked fejét még a vad téli játszadozás idején is. A kellemes bélés biztosítja a kényelmes illeszkedést, és a pingvinek eredeti kialakításának köszönhetően a gyerekek imádják ezt a sapkát.

Maximo gyerek vékony ujjas kesztyű
2 690 Ft

A Maximo gyerek kesztyűje a sötétkék kialakításnak köszönhetően mind lányoknak, mind fiúknak megfelelő. Ezek a kiváló minőségű kesztyűk melegen tartják a gyerekek kezét a leghidegebb időben. A felhasznált anyag maximális kényelmet nyújt.

Maximo Gyerek vékony ujjas kesztyű
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Maximo gyerek kesztyű a lányok számára készült, tökéletesen passzol minden outfithez. Ezek a kiváló minőségű kesztyűk melegen tartják a gyerekek kezét a leghidegebb időben. A felhasznált anyag maximális kényelmet nyújt.

Maximo gyermek sapka
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek sapka a Maximo márkától. Minőségi kivitelezésű és csodás designú. Ez a sapka 100% pamutból készült, modern szabású, így minden gyereknek kiválóan fog illeni. A sapka a téli és az őszi hónapok során ideális, melegben tartja a gyerekek fejét.

Maximo gyermek sapka

Maximo gyermek sapka

Értékelés: 3
5 690 Ft

Gyerek sapka a Maximo márkától, amely a lányoknak és a fiúknak is megfelelő. Ez a sapka megfelelő hideg őszi és téli napokra, amelyek során melegben tartja gyermeked fejét. Az anyag, amelyből a sapka készült, kellemes tapintású, tartós és minőségi.

Maximo gyermek sapka
6 590 Ft

Téli sapka a Maximo márkától. Modern szabású, amely lányoknak és fiúknak egyaránt megfelelő. Ez a szürke sapka nem csak designjával, hanem minőségi kivitelezésével is felkelti a figyelmet. Pamut, poliakril és elasztán kombinációjából készült, pamut béléssel ellátott, így még nagyon hideg időben is melegben tartja gyermeked fejét.

Maximo kendős fejpánt hajba
3 690 Ft

Stílusos kendős fejpánt hajba a Maximo márkától sok kis hercegnő szívét elnyeri. Nem csak fejpántként, hanem fejkendőként is felhasználható. Kellemes pamut anyagból készült.

Maximo kendős sapka kislányoknak
5 490 Ft

Ez a megnyerő kendős sapka 50+ UV szűrővel a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból készül. Az elasztánnak és a széles szegélynek köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Praktikus kiegészítő, amely minden kisgyermeken jól fog mutatni.

Maximo kétoldalas fiú kalap
6 690 Ft

Megnyerő kalap összecsukható karimával, a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Vedd körül a babádat víz alatti mintákkal, amely a kalapon is megjelenik. A tökéletes szabás biztosítja, hogy szépen illeszkedjen a fejére, és védje a naptól.

Maximo kislány kalap
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kötős, megnyerő kalap felhajtható szegéllyel a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. Minden kislánynak illeni fog, ráadásul nyáron védi a gyermek fejét a napsugarakkal szemben. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre.

Maximo kötős fiú sapka
6 590 Ft

Kötős fiú téli sapka a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A kis kalandor anélkül felfedezheti a világot, hogy a sapka leesne a fejéről. Kellemes meleg anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo kötős fiú sapka
6 810 Ft

Kötős fiú téli sapka a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A kis kalandor anélkül felfedezheti a világot, hogy a sapka leesne a fejéről. Kellemes meleg anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.