Maximo Kétoldalas lány kalap
6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megnyerő kétoldalú kalap összecsukható karimával, a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Minden kislány számára megfelelő, emellett nyáron megóvja a baba fejét a naptól. A tökéletes szabás biztosítja, hogy szépen illeszkedjen a fejére.

Maximo lány kalap
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép játékos kalap felhajtható, ráncolt karimával a Maximo márkától, kiváló minőségű pamut anyagból készült. Minden kislányhoz remekül illik, emellett nyáron megóvja a gyerek fejét a naptól. Tökéletes szabása garantálja, hogy remekül illik a fejre.

Maximo ujjas gyerek kesztyű

Maximo ujjas gyerek kesztyű

Értékelés: 4,5
3 590 Ft

Gyerek téli kesztyű pamutból szőtt, a nagy múltú Maximo márkától. Klasszikus fazon örökzöld. Kényelmes anyagból készülnek, és megfelelnek a bőrrel érintkezésbe kerülő termékek legszigorúbb kritériumainak.

Maximo lány kötött sapka pompomal
7 490 Ft

gyermek sapka színes, terjedelmes pom-pommal rendelkezik. Fülekkel rendelkezik és az áll alatt megköthető. Maximo kötött lány sapka pom-pommal, kötős, amely minden gyermek számára ajánlott.

Maximo Fiú csuklya

Maximo Fiú csuklya

Értékelés: 5
7 490 Ft

A nagyszerű fiú csuklya a Maximo márkától minden kis és nagy űr rajongó számára vonzó lesz. A praktikus csuklya egyszerre melegíti a fiúk fejét, füleit és nyakát. Nem kell többé aggódnod a csupasz nyak vagy rosszul felvett sapka miatt. A gyermekek saját maguk játékosan fogják felvenni ezt a csuklyát. 

Maximo lány csősál
5 590 Ft

gyerek csősál kellemes pamutból és akrilból készült, amely kellemesen felmelegít télen. Érdekes színes csíkokkal ellátott. A Maximo lány csősál minden gyermeknek megfelelő.

Maximo ujjas gyerek kesztyű
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek téli kesztyű pamutból szőtt, a nagy múltú Maximo márkától. Klasszikus fazon örökzöld. A kesztyűk kényelmes anyagból készülnek, és megfelelnek az Öko-Tex Standard 100 előírásainak, amelyek a bőrrel való érintkezéssel kapcsolatosak.

Maximo gyerek csősapka
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szép gyerek csősapka a Maximo márkától, ami a fiúknak és a lányoknak is illik. A praktikus csősapka egyszerre melegíti a gyereked fejét, fülét és nyakát. Már nem kell aggódnod a csupasz nyakért vagy a rosszul felöltött sapkáért. Ezt a csősapkát a gyereked játszva felölti. 

Maximo lány egyujjas kesztyű
3 290 Ft

Gyerek lány egyujjas kesztyű pamutból kötött, elasztikus szegéllyel a könnyű felöltésért, a német Maximo márkától. Klasszikus fazon örökzöld. A kesztyűk kényelmes anyagból készülnek, és megfelelnek az Öko-Tex Standard 100 kritériumainak, amik a bőrrel való érintkezéssel kapcsolatosak.

Maximo Csillámos lány sapka
9 790 Ft

A Maximo kötött lány sapka felmelegíti kislányod füleit és fejét a hideg évszakokba. A pompommal kiegészített gyönyörű csillámos minta alkalmas a városba és a hegyekbe is. A kellemes anyag melegít és kényelmet nyújt a téli napokon. 

Maximo csősál fiúknak
6 890 Ft

gyerek csősál kellemes anyagból készült, amely szépen felmelegít a téli napok során. Praktikus kiegészítő. A Maximo csősál fiúknak minden gyermeknek megfelelő.

Maximo egyujjas gyerek kesztyű
3 290 Ft

Gyerek fiú kesztyű pamutból kötött, elasztikus szegéllyel a könnyű felöltésért, a német Maximo márkától. Hagyományos fazon örökzöld. A kesztyű kellemes anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo fiú átmeneti sapka
5 490 Ft

Megnyerő átmeneti sapka a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Gyakorlati kiegészítő, amely minden gyermek fejecskéjéhez passzol.

Maximo fiú baseball sapka

Maximo fiú baseball sapka

Értékelés: 5
5 290 Ft

Ez a megnyerő baseball sapka hímzett focilabdával a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A merev szemellenző a sapka tökéletes megjelenését garantálja. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre és megvédi a napsugaraktól.

Maximo fiú baseball sapka
5 790 Ft

Ez a stílusos baseball sapka körbeszegett lyukakkal a felső részén a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A merev, egyenes szemellenző a sapka tökéletes megjelenését garantálja. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka minden srác fejére remekül passzol.

Maximo fiú baseball sapka
5 290 Ft

Ez a stílusos baseball sapka hímzett rákkal a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból és poliészterből készül. A baseball sapka merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be ezt a játékos baseball sapkát gyermekednek a legkülönbözőbb tevékenységekhez.

Maximo fiú baseball sapka
5 290 Ft

KIDS BOY – cap monster print stílusos baseball sapka a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból és poliészterből készül. A baseball sapka merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be ezt a megnyerő baseball sapkát gyermekednek a legkülönbözőbb tevékenységekhez.

Maximo fiú baseball sapka
5 590 Ft

Ez a stílusos baseball sapka körbeszegett lyukakkal a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka jól formázott, merev steppelt szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be gyermekednek ezt az eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo fiú baseball sapka

Maximo fiú baseball sapka

Értékelés: 5
5 590 Ft

Ez a stílusos baseball sapka a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka jól formázott, kontrasztos steppelésű merev szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be gyermekednek ezt az eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo fiú baseball sapka
5 290 Ft

Ez a tengerészmintás stílusos baseball sapka a Maximo márkától kiváló minőségű pamutanyagból készül. A baseball sapka jól formázott, merev steppelt szemellenzővel rendelkezik, amely tökéletes külsőt garantál. A kiváló szabás biztosítja, hogy a sapka remekül passzol a fejre. Szerezd be gyermekednek ezt az eredeti sapkát, amely klassz hordást kínál.

Maximo fiú csősál, sötétkék, uni
5 890 Ft

gyermek csősál kellemes pamut anyagból készült, amely felmelegít a téli hónapokban. Kontrasztos nyomtatással van ellátva. A Maximo fiú csősál minden gyermek számára tökéletese passzolni fog.

Maximo Fiú egyujjas kesztyű
4 290 Ft

gyermek egyujjas kesztyű ideális kiegészítő télre. Minden gyereknek megfelelő. Maximo fiú egyujjas kesztyű szép, decens színnel.

Maximo fiú fiú kalap silttel
5 290 Ft

Siltes sapka 15 UV szűrővel, a Maximo márkától, minőségi pamut anyagból. A széles, rugalmas szegélyével tökéletesen illeszkedik a fejen, és könnyen alkalmazkodik a fej kerületéhez. Praktikus kiegészítő fülvédőkkel, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

Maximo fiú kalap

Maximo fiú kalap

Értékelés: 5
5 890 Ft

Szép kalap felhajtható, ráncolt karimával a Maximo márkától, kiváló minőségű pamut anyagból készült. Tökéletes szabása biztosítja, hogy remekül illeszkedik a fejen és védi a napsütéstől. Praktikus kiegészítő, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

Maximo fiú kétoldalas nyakkendő
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

gyermek csősál kellemes pamut anyagból készült, amely felmelegít a téli hónapokban. Mindkét oldalon más kialakítású. A Maximo lány fiú csősál minden gyermek számára tökéletesen passzolni fog.

Maximo fiú kétoldalas sapka
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos kétoldalas fiú sapka a Maximo márkától, amely a dizájnjával lenyűgöz majd minden kis és nagy legényt is. A praktikus sapka melegen tartja a kisfiad fejét, és füleit is egyaránt. Egyik oldala zöld színű csíkokkal, míg a másik oldala kék csíkos. Így a fiúk maguk választhatják meg, melyik oldalát szeretnék pillanatnyilag viselni a sapinak.   

Maximo fiú kétoldalas sapka
6 590 Ft

Stílusos kétoldalas fiú sapka a Maximo márkától, amely a dizájnjával lenyűgöz majd minden kis és nagy legényt is. A praktikus sapka melegen tartja a kisfiad fejét, és füleit is egyaránt. Egyik oldala zöld színű csíkokkal, míg a másik oldala fekete dinoszauruszokkal. Így a fiúk maguk választhatják meg, melyik oldalát szeretnék pillanatnyilag viselni a sapinak.  

Maximo fiú kétoldalú sapka
5 490 Ft

Megnyerő kétoldalú sapka cédulával, a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Gyakorlati kiegészítő, amely minden gyermek fejecskéjéhez passzol.

Maximo fiú kötött sapka gombolyaggal
6 590 Ft

Vidám fiú sapka a Maximo márkától, a dizájnjával elvarázsol minden kis és nagy legényt. A praktikus sapka egyszerre melegíti a fiúk fejét és fülét. A sapkán nagy piros gombolyag és vidám szemek találhatók. Meleg sapka ami megfelelő városba és természetbe egyaránt.

Maximo fiú kötött sapka pompomal és kötözéssel
7 190 Ft

gyermek sapka színes, terjedelmes pom-pommal és a róka motívummal rendelkezik. Fülekkel rendelkezik és az áll alatt megköthető. Maximo kötött fiú sapka pom-pommal, kötős, amely minden gyermek számára ajánlott.

Maximo fiú sál
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

gyermek sál kényelmes pamutból készül, amely télen szépen felmelegszik. Téli motívummal díszítve. A Maximo fiú sál praktikus és minden gyermek számára megfelelő.

Maximo fiú sapka

Maximo fiú sapka

Értékelés: 5
5 190 Ft

Megnyerő sapka fiús mintával a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Gyakorlati kiegészítő, amely minden gyermek fejecskéjéhez passzol.

Maximo fiú sapka
4 990 Ft

Megnyerő sapka fiús mintával, UV szűrővel 50+ a Maximo márkától, elasztikus pamutanyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. A praktikus kiegészítő megfelel minden csecsemőre, és védi a nap sugarai ellen.

Maximo fiú sapka

Maximo fiú sapka

Értékelés: 3
4 090 Ft

Gyönyörű fiú sapka a Maximo márkától megvédi a kisfiad fejét a naptól. A sapka bekötős, így a kis ügyeskéd nem fogja tudni levenni. A csíkos kialakítása matricával tökéletesen kiegészíti a fess kisfiad ruháját.

Maximo Fiú sapka
5 890 Ft

A nagyszerű Maximo márkájú fiú sapka farmer design-el minden fiúnak megfelelő lesz. A praktikus sapka egyszerre melegíti a fiúk fejét és fülét. Szeles időben többé már nem kell aggódnod a fülfájás miatt. A gyermekek saját maguk játékosan fogják felvenni ezt a sapkát. 

Maximo Fiú sapka
5 890 Ft

A Maximo gyönyörű fiú sapka minden kicsi és nagy autó szeretőnek tetszeni fog. A praktikus sapka egyszerre melegíti a fiad fejét és fülét. A különféle típusú autókkal díszített szürke sapkát narancssárga szegély díszíti. 

Maximo fiú sapka
6 590 Ft

Gyermeke sapka szörnyek és szemek motívummal. Kellemes pamutból készült. A Maximo fiú sapka alkalmas minden gyermek számára.

Maximo Fiú sapka pomponnal
7 490 Ft

A Maximo kötött fiú sapka felmelegíti kisfiad füleit és fejét a hideg évszakokba. A pompommal kiegészített klasszikus kötött minta alkalmas a városba és a hegyekbe is. A kellemes anyag melegít és kényelmet nyújt a téli napokon. 

Maximo Fiú sapka pomponnal
7 490 Ft

A Maximo kötött fiú sapka felmelegíti kisfiad füleit és fejét a hideg évszakokba. A pompommal kiegészített klasszikus kötött minta alkalmas a városba és a hegyekbe is. A kellemes anyag melegít és kényelmet nyújt a téli napokon. 

Maximo fiú sapka, sötétkék, 49
5 890 Ft

A Maximo stílusos fiú sapka minden kicsi és nagy fiúnak tetszeni fog. A praktikus sapka egyszerre melegíti a fiad fejét és fülét. A sötétkék sapka ház mintával narancssárga szegéllyel van díszítve. 

Maximo fiú sapka, sötétkék, 53
5 890 Ft

A Maximo stílusos fiú sapka minden kicsi és nagy fiúnak tetszeni fog. A praktikus sapka egyszerre melegíti a fiad fejét és fülét. A sötétkék sapka ház mintával narancssárga szegéllyel van díszítve. 

Maximo fiú sapka szegély nélkül
6 590 Ft

Kötött fiú sapka a Maximo márkától, amely a dizájnjával lenyűgöz majd minden kis és nagy legényt is. A praktikus sapka melegen tartja a kisfiad fejét, és füleit is egyaránt. A pamut sapka rakéták a világűrben mintával, elsősorban a világűr szerelmesei kedvelik meg majd.  

Maximo fiú sildes sapka
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megnyerő maci sapka a Maximo márkától, fülvédővel és elasztikus pamutanyagból készült. A baseball sapkának szilárd siltje van, amely tökéletes megjelenést biztosít. A tökéletes szabás biztosítja, hogy szépen illeszkedjen a fejére. Helyezd fel gyermekedre a játékos baseball sapkát a különféle tevékenységekhez.

Maximo Fiú thermo egyujjas kesztyű
8 190 Ft

gyerek egyujjas kesztyű ideális kiegészítője a télnek. Minden gyermeknek ajánlott. A Maximo thermo egyujjas kesztyű fiúknak játékos kialakítással rendelkezik.

Maximo gyerek 5-ujjas kesztyű
5 390 Ft

A Maximo gyerek 5-ujjas kesztyű a leghidegebb időjárásban is melegen tartja gyermeked kezét. Ez a gyapjúkesztyű rendkívül kellemes tapintású és kényelmes. A meleg kialakítása őszi és téli időszakban történő viseletre teszi alkalmassá.

Maximo gyerek átmeneti sapka
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Átmeneti sapka 50+ UV szűrővel, a Maximo márkától, minőségi, rugalmas pamut anyagból. Az elasztánnak köszönhetően tökéletesen passzol a fejre és könnyedén illeszkedik a fej alakjához. Praktikus kiegészítő, amely minden gyermek fejéhez megfelelő.

Maximo Gyerek csősál
5 590 Ft

Praktikus, minőségi anyagból készült csősál a Maximo márkától. Az elasztánnak köszönhetően a csősálat könnyen áthúzható a fejen, amit a gyerekek és a szülők egyaránt értékelni fognak. Lásd el gyermeked egy hozzá illő, eredeti darabbal, mely megvédi a nyakát a hideg évszakok alatt.

Maximo gyerek csősapka
8 190 Ft

Szép gyerek csősapka a Maximo márkától, ami a fiúknak és a lányoknak is illik. A praktikus csősapka egyszerre melegíti a gyereked fejét, fülét és nyakát. Már nem kell aggódnod a csupasz nyakért vagy a rosszul felöltött sapkáért. Ezt a csősapkát a gyereked játszva felölti.