Maximo kötős lány sapka
6 890 Ft

Újdonság

Kötős lány téli sapka a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A kis rosszaság anélkül fedezheti fel a világot, hogy a sapka leesne a fejéről. Kellemes meleg anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo egyujjas gyerek kesztyű
3 090 Ft

Újdonság

Gyerek fiú kesztyű pamutból kötött, elasztikus szegéllyel a könnyű felöltésért, a német Maximo márkától. Hagyományos fazon örökzöld. A kesztyű kellemes anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo fiú sapka, autós motívum
6 890 Ft

Újdonság

A Maximo autós fiú sapka minden kisfiúnak örömet szerez. Ez a sapka első pillantásra autós és pomponos designjával hívja fel magára a figyelmet. A meleg bélésnek hála a sapka a téli időszakban hordható. A kellemes anyag és a minőségi kivitelezés kényelmes viseletet és hosszú élettartamot biztosítanak.

Maximo fiú sötétben világító sapka
5 690 Ft

Újdonság

A Maximo fiúknak készült sapkája, amely sötétben világít, minden kisfiúnak tetszeni fog. Ez az egyedi sapka melegen tartja a fiú fejét, ugyanakkor növeli láthatóságát homályban vagy sötétben. A sapkát egy stílusos motívum díszíti, amely sötétben világít. A meleg kivitel és a kiváló minőségű anyag biztosítja a kényelmes illeszkedést.

Maximo fiú termo kesztyű
4 290 Ft

Újdonság

Fiú téli kesztyű a német Maximo márkától, amelyek a hideg télen is melegen tartják kincsedet. Tépőzáras a könnyű felvevéshez, praktikus fűzővel, hogy nehezebb legyen elveszíteni. Kényelmes és szellőző anyagból készülnek, és megfelelnek Öko-Tex Standard 100 bőrrel érintkezésbe kerülő termékek legszigorúbb kritériumainak.

Maximo gyerek vékony ujjas kesztyű
2 690 Ft

Újdonság

A Maximo gyerek kesztyűje a sötétkék kialakításnak köszönhetően mind lányoknak, mind fiúknak megfelelő. Ezek a kiváló minőségű kesztyűk melegen tartják a gyerekek kezét a leghidegebb időben. A felhasznált anyag maximális kényelmet nyújt.

Maximo gyermek sapka
5 690 Ft

Újdonság

Gyerek sapka a Maximo márkától, amely a lányoknak és a fiúknak is megfelelő. Ez a sapka megfelelő hideg őszi és téli napokra, amelyek során melegben tartja gyermeked fejét. Az anyag, amelyből a sapka készült, kellemes tapintású, tartós és minőségi.

Maximo gyermek sapka
6 590 Ft

Újdonság

Téli sapka a Maximo márkától. Modern szabású, amely lányoknak és fiúknak egyaránt megfelelő. Ez a szürke sapka nem csak designjával, hanem minőségi kivitelezésével is felkelti a figyelmet. Pamut, poliakril és elasztán kombinációjából készült, pamut béléssel ellátott, így még nagyon hideg időben is melegben tartja gyermeked fejét.

Maximo kötős fiú sapka
6 810 Ft

Újdonság

Kötős fiú téli sapka a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A kis kalandor anélkül felfedezheti a világot, hogy a sapka leesne a fejéről. Kellemes meleg anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo kötős fiú sapka
6 890 Ft

Újdonság

Kötős fiú téli sapka a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A kis kalandor anélkül felfedezheti a világot, hogy a sapka leesne a fejéről. Kellemes meleg anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo kötős lány sapka
6 590 Ft

Újdonság

Kötős lány téli sapka a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A kis rosszaság anélkül fedezheti fel a világot, hogy a sapka leesne a fejéről. Kellemes anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo lány csősál rózsaszín
5 590 Ft

Újdonság

Lány csősál a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A kislányod elegáns fiatal hölggyé varázsolja, és melegen tartja még a legkeményebb télen is. A csősál kellemes anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo lány csősál rózsaszín
6 790 Ft

Újdonság

Lány csősál durva kötött mintával a tradicionális német Maximo márkától. A kislányod elegáns fiatal hölggyé varázsolja, és melegen tartja még a legkeményebb télen is. A csősál kellemes anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo lány fejpánt kövekkel
6 590 Ft

Újdonság

A Maximo lány fejpánt melegen tartja a lányod fülét és fejét, ezenkívül kedvenc kiegészítője lesz. Ez a fejpánt első pillantásra lenyűgöz stílusos megjelenésével, mivel gyönyörű csillogó kövekkel és gyöngyutánzattal díszített. A fejpánt anyaga meleg, kényelmes és nagyon kellemes a tapintása.

Maximo lány hajpánt gyöngyökkel
5 690 Ft

Újdonság

A Maximo lány fejpánt melegen tartja a kislány fülét és fejét hideg időben. Első pillantásra ez a fejpánt lenyűgözi elegáns kialakításával, mivel gyönyörű gyöngyökkel díszítették, amelyek miatt hercegnőd büszkén viselheti. A fejpánt anyaga meleg, kényelmes és nagyon kellemes a tapintása.

Maximo lány kétoldalas sapka
6 890 Ft

Újdonság

lány kétoldalas sapka a Maximo-tól minden kislányt elragadtatja. Ez a sapka rózsaszínű és egy egyszarvú motívummal díszített. A másik oldalon, amely világoskék, vannak kisebb aranyos képek. A sapkát őszi és téli szezonra tervezték, amely megfelel az anyag összetételének. Gyönyörű, meleg, kényelmes és tartós.

Maximo lány sapka
8 990 Ft

Újdonság

Lány téli sapka a több, mint 100 éves tradícióval rendelkező német Maximo márkától. A felső csillogós réteg bolyhos fülekkel gondoskodik róla, hogy a kislányod biztosan ragyogjon. A sapka kellemes anyagból készült és megfelel a bőrrel érintkezésbe kerülő termékekre vonatkozó Öko-Tex Standard 100 szabványnak.

Maximo lány sapka macska mintával
8 790 Ft

Újdonság

A Maximo lány sapka minden kis hercegnőnek megfelel. Ezt az eredeti sapkát macskák, csillogó flitterek és macskafülek díszítik. A meleg bélés melegen tartja a gyerek fejét, a meghosszabbított fülrész megakadályozza a fülek megfázását. A sapka kiválóan alkalmas hideg téli időjáráshoz.

Maximo lány sapka pompon
6 890 Ft

Újdonság

A Maximo márkájú lány sapka első pillantásra eredeti designjával hívja fel magára a figyelmet. E a stílusos sapka rózsaszín színű, két csodás pompon díszíti. Minőségi és meleg anyagból készült, amelynek hála kiválóan alkalmas téli mókázáshoz.

Maximo lány sapka pomponnal
6 590 Ft

Újdonság

Lány sapka a Maximo márkától, amelyet eredeti designjának hála minden lány megkedvel majd. Ezt a sapkát kis méretű színes pomponok és egy nagy méretű rózsaszín pompon díszítik. Minőségi és meleg anyagból készült, amelynek hála kiváló téli mókázáshoz.

Maximo lány sötétben világító sapka
5 690 Ft

Újdonság

A Maximo márka lány sapkája, amely sötétben világít, minden apró felvételkor boldoggá fogja tenni lányodat. Ez az egyedi sapka melegen tartja a lány fejét, ugyanakkor növeli láthatóságát homályban vagy sötétben. A sapkát egy aranyos egyszarvú motívum díszíti, amely sötétben világít. A meleg kivitel és a kiváló minőségű anyag biztosítja a kényelmes illeszkedést.

Maximo lány téli sapka
7 390 Ft

Újdonság

Lány sapka a Maximo márkától. Designjával és minőségi kivitelezésével is örömet okoz. Ez a sapka a rózsaszín és a szürke színeket kombinálja, pompon díszíti, modern szabású, így minden kislánynak csodásan fog illeni. A sapka a használt anyagoknak hála kellemesen viselhető, kiválóan védi gyermekedet a hidegtől.

Maximo lány termo kesztyű
4 290 Ft

Újdonság

Fiú téli kesztyű a német Maximo márkától, amelyek a hideg télen is melegen tartják kincsedet. Tépőzáras a könnyű felvevéshez, praktikus fűzővel, hogy nehezebb legyen elveszíteni. Kényelmes és szellőző anyagból készülnek, és megfelelnek a bőrrel érintkezésbe kerülő termékek legszigorúbb kritériumainak.

Maximo ujjas gyerek kesztyű
2 690 Ft

Újdonság

Gyerek téli kesztyű pamutból szőtt, a nagy múltú Maximo márkától. Klasszikus fazon örökzöld. A kesztyűk kényelmes anyagból készülnek, és megfelelnek az Öko-Tex Standard 100 előírásainak, amelyek a bőrrel való érintkezéssel kapcsolatosak.

Maximo ujjas gyerek kesztyű
2 690 Ft

Újdonság

Gyerek téli kesztyű pamutból szőtt, a nagy múltú Maximo márkától. Klasszikus fazon örökzöld. Kényelmes anyagból készülnek, és megfelelnek a bőrrel érintkezésbe kerülő termékek legszigorúbb kritériumainak.

Maximo vékony ujjas kesztyű
5 390 Ft

Újdonság

A Maximo gyerek ujjas kesztyű még a legnagyobb hiegben is melegen tartja gyermeked kezét. Ez a pamut kesztyű kellemes tapintású és jól viselhető. A meleg kivitelezés mindennapi viselést tesz lehetővé a téli és az őszi évszakokban.