MOLTEX Newborn Pelenka, 46 db

MOLTEX Newborn Pelenka, 46 db

Értékelés: 4,5
4 200 Ft

A kiváló ár-érték arányú Moltex Newborn Pelenka bőrgyógyászatilag tesztelt és környezetbarát nadrágpelenka újszülötteknek. A 100% -ban természetes borítás tökéletesen légáteresztő és gyorsan elvezeti a nedvességet. Az elasztikus fodrozásnak köszönhetően a pelenka jól illeszkedik a baba testéhez. Nem tartalmaz parfümanyagot, klórt és latexet, érzékeny vagy ekcémás bababőrhöz kifejezetten ajánlott.


MOLTEX Mini Pelenka, 3-6 kg, 42 db
3 690 Ft

Moltex Mini 42 db-os pelenka 45%-ban újrahasznosított anyagból készült. 3 rétegű anyaga magába szívja a vizeletet, valamint a híg székletet, így babánk mindig garantáltan száraz marad. Légáteresztő borítása átengedi a levegőrészecskéket, megóvva a kicsit a bőrirritációtól. Rugalmas oldalkialakítása révén könnyedén felveszi a test alakját. Ideális 3–6 kg-os gyermekek részére.


MOLTEX Midi Pelenka, 4-9 kg, 34 db
3 690 Ft

Moltex Midi 34 db-os pelenka 45%-ban újrahasznosított anyagból készült. 3 rétegű anyaga magába szívja a vizeletet, valamint a híg székletet, így babánk mindig garantáltan száraz marad. Légáteresztő borítása átengedi a levegőrészecskéket, megóvva a kicsit a bőrirritációtól. Rugalmas oldalkialakítása révén könnyedén felveszi a test alakját. Ideális 4–9 kg-os gyermekek részére.


MOLTEX Junior Pelenka, 11 - 25 kg, 26 db
3 790 Ft

Moltex Junior 26 db-os pelenka 45%-ban újrahasznosított anyagból készült. 3 rétegű anyaga magába szívja a vizeletet, valamint a híg székletet, így babánk mindig garantáltan száraz marad. Légáteresztő borítása átengedi a levegőrészecskéket, így a kicsi bőre mindig szabadon lélegezhet. Rugalmas oldalkialakításának köszönhetően könnyedén felveszi a test alakját. Ideális 11–25 kg-os gyermekek részére.