Nickel sportswear fiúk kabát
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes és könnyű kabát, amely iskolába is hordható, valamint kirándulások alkalmával és parkban való játék alkalmával is viselhető. Kellemes és könnyű anyag, barna részletekkel kombinálva, ez egy nagyszerű darab minden aktív fiú számára.

Nickel sportswear lány kabát Girl's Quilted Coat
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lány téli kabát a Nickel sportswear márkától. Hosszabbított szabás, ami védi a hátat és a test alsó részéét a megfázástól. Az anyaga poliészter, taffeta és plüss keveréke. Összesen 4 külső zseb az elengedhetetlen dolgokra. A Nickel sportswear lány kabát kellemesen melegít és a minimalista kinézetével a figyelmet is felkelti.

Nickel sportswear lány softshell kabát
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tökéletes, ha esik az eső odakint. De szükséged van a megfelelő ruházatra is. Mint ez a softshell, a vízálló kabát kapucnival, melynek nem engedi át az esőt.

Nickel sportswear fiúk kabát
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy könnyű tavaszi dzseki, amely a parkba, a játszótérre, a szabadba vagy egy élményekkel dús kalandra hív A kabát kiváló színkombinációval, kapucnival és jó illeszkedéssel rendelkezik.

Nickel sportswear fiúk kabát
11 990 Ft

Tavaszi / őszi kabát minden aktív gyerkőcnek. Színkombinációjának és vágásának köszönhetően alkalmas iskolai, napközi felhasználásra, nyaralás alatt de táborozási célokra is. Bárhol, ahol szeretnéd, hogy gyermeked kényelmes és stílusos legyen.

Nickel sportswear fiúk kabát Boy's Quilted Jacket
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú téli kabát mintás kapucnival. Az anyaga poliészter és fleece keveréke. Dupla bekapcsolás kapcsok segítségével. Két külső zseb ellenálló cipzáros bekapcsolással. A Nickel sportswear fiúk kabát a csíkos szegélyével és az elülső oldalán látható nyomtatott mintával vonja magára a figyelmet.

Nickel sportswear fiúk kabát Boy's Rainjacket
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú téli kabát kitűnő 10,000 mms / 3,000 g vízoszloppal. Továbbfejlesztett modell beolvasztott cipzárakkal. Poliamidból készült. A Nickel sportswear fiú kabát magas bekapcsolható gallérral rendelkezik, ami véd az erős széllökésektől. Meleg kapucni a kellemesebb viselésért.

Nickel sportswear gyerek kesztyű Baby's Mitten print
4 090 Ft

Gyerek egyujjas kesztyű az elkövetkezendő fagyos időjárásba. Összetétele 100% poliészter, valamint a pontosan kialakított varrás hozzájárul a jobb illeszkedéshez és a hővisszatartáshoz. Nickel sportswear gyerekkesztyű egyszerű, de nagyon érdekes kivitelezésben, meleg bemeneti résszel.

Nickel sportswear gyerek kesztyű Baby's Mittenlt
4 090 Ft

Egyujjas gyerek kesztyű a fagyos téli időjárásba. 100% poliészterből készült pontos varratokkal amik hozzájárulnak, hogy a kesztyű jól álljon a kézen és, hogy jobban megőrizze a meleget. A Nickel sportswear gyerek kesztyű egyszerű, de érdekes kinézetű és mindeközben meleg.

Nickel sportswear gyerek kesztyű Baby's Mittentrue
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyujjas gyerek kesztyű a fagyos téli időjárásba. 100% poliészterből készült ripstop struktúrájával és a pontos megvarrásával együtt hozzájárulnak, hogy a kesztyű jól álljon a kézen és, hogy jobban megőrizze a meleget. A Nickel sportswear gyerek kesztyű egyszerű, de érdekes kinézetű és mindeközben meleg.

Nickel sportswear lány kabát
15 490 Ft

Egy könnyű tavaszi dzseki, amely a parkba, a játszótérre, a szabadba vagy egy élményekkel dús kalandra hív A dzseki szép rózsaszín színű, kapucnival rendelkezik, amely tökéletes hasznává válik tavaszi eső esetén a kiváló illeszkedésének köszönhetően.