Onclé BIO Testápoló balzsam babáknak ONCLÉ 200ml-17%
3 390 Ft 2 790 Ft

Akció

Testápoló tej, ami táplálja, megnyugtatja és védi az újszülöttek és a csecsemők érzékeny bőrét, könnyen felszívódik és hosszantartóan hidratál. A BIO csipkebogyóolaj vitaminokat biztosít a bőr egészsége számára, gyulladásgátló, pihentető és nyugtató hatású alvás előtt.

Onclé BIO Testápoló olaj babáknak ONCLÉ 200ml
3 890 Ft 3 590 Ft

Akció

Fürdés után a testápoló olaj természetes módon táplálja, megnyugtatja és védi az újszülöttek és a csecsemők érzékeny bőrét, könnyen felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. A BIO csipkebogyóolaj vitaminokat biztosít a bőr egészsége számára, gyulladásgátló, pihentető és nyugtató hatású alvás előtt.

Onclé BIO Popsitisztító babaolaj ONCLÉ 200ml
3 390 Ft

Tisztító olaj gyenge természetes tenzid hozzáadásával, ami tökéletesen és kíméletesen tisztítja meg az újszülött és a babák érzékeny bőrét a pelenkával érintkező területen. Kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és kellemes tisztaság érzését hagyja maga után.

Onclé Luxus baba tápláló testolaj fürdéshez és 200 ml fürdés után
4 610 Ft 3 910 Ft

A fürdő utáni ápoló olaj természetesen megnyugtatja és védi az érzékeny bőrt. Ritka, természetes olajokat (BIO hippi, pamut, mandula, SQUALAN) tartalmaz, amelyek az A, E és F vitaminokat a bőr egészségére és szépségére adják, és megakadályozzák a szárazságot.

Onclé Luxus baba hipoallergén balzsam 35 ml BIO rózsaolajjal
1 480 Ft

A BIO hippiolajat tartalmazó gyengéd bébi hipoallergén védő balzsam 99% természetes anyagot tartalmaz. A bio-minőségű pamut, mandula, őszibarack és sárgabarack olaj csökkenti a bőr irritációjának és bőrpírjának kockázatát. Nyugtatja és védi a baba bőrét.

Onclé Luxus baba tisztító és védőolaj a háton 200 ml-rel
4 010 Ft 3 360 Ft

ÚJ MEGKÖZELÍTÉS AZ ÖNÜNKÉNT KEZELÉSÉBEN. Tisztítás és védőolaj a csikkön gyors és hatékony megoldás az intim területek mindennapi higiéniájához. A szelíd természetes alapanyagok segítenek az érzékeny bőr kezelésében és csökkentik a bőrpír és az irritáció kockázatát.

Onclé Luxus Baby Body Wash testmosó és haj 200 ml korpásolajjal
3 120 Ft

Onclé BIO hippiolajjal a baba születésnapján Onclé tej hatékonyan eltávolítja és megtisztítja a bőrt, beleértve a hajat. Ritka természetes olajok (BIO hippi, pamut), az A, E, F vitaminokat kiegészítve a bőrt rugalmasan tartják, így csökkentve a bőr irritációját és megakadályozzák a kiszáradást.

Onclé Luxus olajszérum BIO őssejt-komponenssel 200 ml
9 080 Ft 7 330 Ft

A luxus olajszérum erősíti és mélyen regenerálja a belső bőrszerkezetet narancsbőr és striák kialakulása esetén.  Csökkenti a narancsbőrt, az öregedő és kiszáradt bőrre is alkalmas.

Onclé Luxus testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel
1 780 Ft 1 660 Ft

Testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel erősíti és mélyen regenerálja a belső bőrszerkezetét narancsbőr és striák kialakulása esetén. Biztosítson megfelelő regenerálást bőrének, amely helyreállítja a sérült bőr eredeti állapotát.

Onclé Luxus testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel 200 ml
6 480 Ft 5 400 Ft

Egy következő luxus termék az Onclé női kozmetikai termékcsaládból. Testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel erősíti és mélyen regenerálja a belső bőrszerkezetet narancsbőr és striák kialakulása esetén.  Csökkenti a narancsbőrt, az öregedő és kiszáradt bőrre is alkalmas.