Onclé Luxus baba hipoallergén balzsam 35 ml BIO rózsaolajjal
1 310 Ft

A BIO hippiolajat tartalmazó gyengéd bébi hipoallergén védő balzsam 99% természetes anyagot tartalmaz. A bio-minőségű pamut, mandula, őszibarack és sárgabarack olaj csökkenti a bőr irritációjának és bőrpírjának kockázatát. Nyugtatja és védi a baba bőrét.


Onclé Luxus baba tisztító és védőolaj a háton 200 ml-rel
3 580 Ft

ÚJ MEGKÖZELÍTÉS AZ ÖNÜNKÉNT KEZELÉSÉBEN. Tisztítás és védőolaj a csikkön gyors és hatékony megoldás az intim területek mindennapi higiéniájához. A szelíd természetes alapanyagok segítenek az érzékeny bőr kezelésében és csökkentik a bőrpír és az irritáció kockázatát.


Onclé Luxus Baby Body Wash testmosó és haj 200 ml korpásolajjal
2 780 Ft

Onclé BIO hippiolajjal a baba születésnapján Onclé tej hatékonyan eltávolítja és megtisztítja a bőrt, beleértve a hajat. Ritka természetes olajok (BIO hippi, pamut), az A, E, F vitaminokat kiegészítve a bőrt rugalmasan tartják, így csökkentve a bőr irritációját és megakadályozzák a kiszáradást.


Onclé Luxus testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel
1 590 Ft

Testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel erősíti és mélyen regenerálja a belső bőrszerkezetét narancsbőr és striák kialakulása esetén. Biztosítson megfelelő regenerálást bőrének, amely helyreállítja a sérült bőr eredeti állapotát.


Onclé Luxus testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel 200 ml
5 790 Ft

Egy következő luxus termék az Onclé női kozmetikai termékcsaládból. Testápoló balzsam BIO őssejt-komponenssel erősíti és mélyen regenerálja a belső bőrszerkezetet narancsbőr és striák kialakulása esetén.  Csökkenti a narancsbőrt, az öregedő és kiszáradt bőrre is alkalmas.