Our Generation Csikó
13 190 Ft 11 330 Ft

Gyönyörű Our Generation csikó, melynek játékbabáddal együtt gondját viselheted. A szett egy csikót, plédet, kantárt, kefét, vödröt, szivacsot, sprayt, samponnal teli üveget és egy kesztyűt a csikó gondozásához.

Our Generation Játék mosó és szárító készlet
28 890 Ft 21 080 Ft

Ha a babád jól néz ki az Our Generation készlettel kezeli majd a ruháit! Ez a mosoda mosógépből, szárítógépből, mosógép kosárból, szárítóból, csapokból, ónkosárból, vasalódeszkából, vasalóból, sprayből, kanálból, szárító dobozból és mosóporból áll.

Our Generation Lipicai csikó
13 190 Ft 11 290 Ft

Gyönyörű Our Generation lipicai csikó, melynek játékbabáddal együtt gondját viselheted. A szett egy csikót, pokrócot, táskát a csikó ápolásához szükséges dolgoknak, kantárt, 1. helyezésről szóló szalagot, sprayt, sampont, kondicionálót és masszázs kefét tartalmaz.

Our Generation Utazó készlet
11 190 Ft 9 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy elegáns bőrönd, amellyel minden Our Generation baba körbeutazhatja a világot. Ez a készlet olyan bőröndöt tartalmaz, amely tele van az úton szükséges dolgokkal. Ebben a készletben egy fényképezőgép, útlevél és kis kézitáska található.

Our Generation Violet Anna játékbaba
15 790 Ft 13 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Violet Anna játékbaba az Our Generation családtól szenvedélyes balerina. A baba a klasszikus fekete dresszben és a gyönyörű rózsaszín tüll szoknyában lehetővé teszi, hogy átéld a balett álmot.

Our Generation Ayla játékbaba
15 790 Ft 13 290 Ft

Ayla játékbaba az Our Generation termékcsaládból nagyon puha és aranyos. Rózsaszín szoknya, szürke póló és szürke kardigán van rajta. Hozd létre saját történetedet és tedd jobbá a világot Aylával és barátaival!

Our Generation Fésülhető ló
24 290 Ft 21 290 Ft

Gyönyörű Our Generation fésülhető ló, melyet játékbabáddal egyetemben fésülhetsz. A fésülhető ló szett egy nyerget, kantárt, pokrócot, színes pótsörényt, hajszalagokat, illatos virágokat a sörényhez, szív alakú csatokat, kefét, fésűt és sprayt tartalmaz.

Our Generation Holly Játékbaba
15 790 Ft 13 290 Ft

Holly játékbaba az Our Generation termékcsaládból mindig szórakoztató és a divatos ruházaton alapul. Csíkos garbóba, szoknyába és szőrös mellénybe van felöltöztetve. Hozd létre saját történetedet és tedd jobbá a világot Hollyval és barátaival!

Our Generation Játék utazó bőrönd kiegészítőkkel
15 090 Ft 12 930 Ft

A kiváló utazás alapja egy Our Generation bőrönd és kiegészítői. Ez a készlet olyan bőröndöt tartalmaz, amely tele van az úton szükséges dolgokkal. Kamera, nyakpárna, derékpánt mindez a készletben.

Our Generation Játékkonyha
45 290 Ft 40 030 Ft

Minden jó étel jó konyhában kezdődik. Kényeztesd a babád egy Our Generation felsőkategóriás játékkonyhával. Akár meleg vacsorát vagy fagylaltot szeretne egy buliban, mindent kezelhetsz ebben a konyhában.

Our Generation Kemping felszerelés
11 190 Ft 9 600 Ft

Vidd el Our Generation játékbabádat egy szabadtéri kalandra sátorral és hálózsákkal. Ez a kempingkészlet tartalmaz egy sátrat, hálózsákot, mályvacukrot, pörkölőpálcát, tányért,hot-dogot, kancsót, poharat és funkcionális lámpát.

Our Generation Lilly Anna játékbaba
23 090 Ft 19 990 Ft

Lilly Anna játékbaba az Our Generation termékcsaládtól, aki nagy rajongója mindennek ami a lovagláshoz köthető. A csomag tartalma két különböző outfit, az egyik limonádézáshoz a másik pedig lovagláshoz illik. Alkoss saját lovas kalandot, vagy fuss Lilly Annával bulizni!

Our Generation Lovagló ruha
9 190 Ft 7 690 Ft

Öltöztesd fel Our Generation babádat lovagló ruhákba és menj lóval a versenypályára vagy az ügetőre. Ez az aranyos szabadidős szett tartalmaz egy pólót, kabátot, nadrágot, lovagló sapkát, lovaglópálcát és egy pár lovaglócsizmát.

Our Generation Mobil fagylalt üzlet
77 390 Ft 57 990 Ft

Csodálatos nyári frissítés Our Generation féle fagylalttal. Menj az utcákra és kóstold meg az Our Generation finom desszertjét. A fagylalt autó funkcionális gombokkal és sok tartozékkal és édességgel rendelkezik.

Our Generation Phoebe játékbaba
20 990 Ft 17 990 Ft

Phoebe játékbaba az Our Generation termékcsaládtól, egyedülállóan bámulatos hosszú hajának köszönhetően, melyet szeret fésülni és ezerféleképpen tud megcsinálni. Haja nőhet és rövidülhet. Alkoss saját kalandot Phoebevel és barátaival.

Our Generation Virágmintás kabát
9 190 Ft 7 690 Ft

Öltöztesd fel Our Generation babádat virágmintás téli ruhákba, hogy biztonságban legyen a hűvös időben is. Ez a luxus szett egy kabátot, ruhát, harisnyát és egy pár csizmát tartalmaz.

Our Generation Amya játékbaba
20 990 Ft 17 990 Ft

Amya játékbaba az Our Generation családtól egyedülálló hajfestékcsomaggal rendelkezik különféle színekben. Haját pillanatok alatt befestheted. Alkoss színes frizurát Amyának és barátainak.

Our Generation Anya játékbaba
20 990 Ft 17 990 Ft

Anya játékbaba az Our Generation termékcsaládtól nagyon szereti az estélyeket. Ő maga is azt mondja, hogy minden nap van alkalom egy kis ünneplésre. Hogy ne ácsorogjon a sarokban, egész sor ékszere és gyöngysora van. Kalandozz Anyával és barátaival.

Our Generation Aura játékbaba
20 990 Ft 17 990 Ft

Aura játékbaba az Our Generation családból, nagyon szereti az estélyeket. Ő maga is azt mondja, hogy minden nap van alkalom egy kis ünneplésre. Hogy ne ácsorogjon a sarokban, egész sor ékszere és gyöngysora van. Kalandozz Aurával és barátaival.

Our Generation Elyse játékbaba
15 790 Ft 13 290 Ft

Elyse játékbaba az Our Generation családtól nagyon barátságos. Mosolya tökéletesen illeszkedik világos kék és rózsaszín elegáns ruházatához. Gondolj ki egy kalandot és éld át tökéletes barátságban és sok mosollyal Elyssel és barátaival.

Our Generation Fürdőruha
7 490 Ft 6 290 Ft

Öltöztesd fel Our Generation babádat fürdőruhába és menj ki a strandra, ahol napozhattok vagy játszhattok a felfújható labdával. Ez az aranyos szett egy napszemüveget, bálna mintájú fürdőruhát, törölközőt, felfújható labdát és egy pár szandált tartalmaz.

Our Generation Fürdőszoba szett kiegészítőkkel
15 090 Ft 12 890 Ft

Kényeztesd Our Generation játékbabádat ezzel a fürdőszoba szettel és káddal. Ez a luxus szett káddal, tartó tálcával, habfürdővel, szőnyeggel és bagoly mintával ellátott törülközővel rendelkezik.

Our Generation Játék istálló
57 790 Ft 47 890 Ft

Vigyázz a lóra, helyezd el a csúcsminőségűOur Generation istállóban, mely széles felszereltséggel bír. Legfeljebb három lovat állíthatsz be a pozicionáló válaszfalak segítségével vagy nyisd ki az ajtót, ami egyben terelőkapu is!

Our Generation Játék pihenőkészlet
11 190 Ft 9 590 Ft

Vidd el a babádat egy Our Generation szabadtéri kalandra, vagy egy moziélményre, akár a kis barátjával is. Ez a szett egy hálózsákot, egy szőrös párnát, egy zsákot, egy hajvasalót, egy hajsütővasat, egy okostelefont, fülhallgatót és egyéb berendezéseket tartalmaz.

Our Generation Játék robogó
15 090 Ft 12 890 Ft

Ha egy Our Generation baba jó cselekedeteket akar véghezvinni, azt valahogy tovább kell adnia. Létezik elegánsabb mód annál, minthogy ezt egy rózsaszín olasz stílusú robogón tegye meg? De ne felejtsd el feladni a sisakot a babádra, fő a biztonság!

Our Generation Jóga ruházat
7 290 Ft 6 290 Ft

Öltöztesd fel Our Generation babádat kényelmes ruhákba, mely különösen alkalmas a parkban vagy edzőteremben tartott jóga órákra. Ez az aranyos szett egy jóganadrágot, trikót, pulóvert, jógaszőnyeget, szíjat és jógapozíciók listáját tartalmazza.

Our Generation Kisruha és kézitáska
9 190 Ft 7 690 Ft

Hölgyek! Milyen fantasztikus fodrok! És az a csipke!? Öltöztesd fel Our Generation babádat ünnepi és bájos ruhákba. Ez az aranyos szett tartalmaz egy kisruhát, csipkés mellényt, hajcsatot, kézitáskát és balerina cipőt.

Our Generation Layla játékbaba
23 690 Ft 20 490 Ft

Layla játékbaba az Our Generation termékcsaládtól, ami egy igazi POPSTAR! A csomag tartalma egy rózsaszín gitár, hangszóró vagy szemüveg, ami elrejt a rajongók elől. Érintsd meg a csillagokat Laylával és barátaival.

Our Generation Parker játékbaba
20 990 Ft 17 990 Ft

Parker játékbaba az Our Generation termékcsaládtól, egyedülálló bámulatos hosszú hajának köszönhetően, melyet szeret fésülni és ezerféleképpen tud megcsinálni. Haja nőhet és rövidülhet. Alkoss saját kalandot Parkerrel és barátaival.

Our Generation Peyton játékbaba
20 990 Ft 17 990 Ft

Payton játékbaba az Our Generation termékcsaládtól, egyedülállóan bámulatos hosszú hajának köszönhetően, melyet szeret fésülni és ezerféleképpen tud megcsinálni. Haja nőhet és rövidülhet. Alkoss saját kalandot Peytonnal és barátaival.

Our Generation Piknik szett
11 190 Ft 9 590 Ft

Ha az Our Generation babád úgy dönt, hogy a szabadban eszik, szüksége van a megfelelő felszerelésre. Ez a piknikkészlet rengeteg kényelmi felszerelést és fantáziadús ételeket tartalmaz, hogy piknikezés egy igazi ünnep legyen.

Our Generation Ruházat rollerrel közlekedéshez
9 190 Ft 7 690 Ft

Adj ráOur Generation babádra pólót és szoknyát és tedd rá a rollerre. Hurrá, indulhat a kirándulás! Ez az aranyos nyári szett egy napellenzős sapkát, pólót, szoknyát, egy pár cipőt, rollert és jégkrémet tartalmaz.

Our Generation Ruházat szabadtéri tevékenységhez
7 290 Ft 6 290 Ft

Öltöztesd fel Our Generation babádat divatos ruhákba, mely a szabadtéri játék során melegen tartja. Ez az aranyos szett egy blúzt, puha szőrme mellényt, szoknyát, harisnyát és csizmát tartalmaz.

Our Generation Szék fodrász szalonhoz
16 390 Ft 13 990 Ft

Hozd a babádat azOur Generationszalonunkba, és hagyd, hogy élvezze a legmagasabb szintű gondoskodást. Ez a fényűző szett luxus fodrászszéket, spray-palackot, fésűt, ollót, hajnyírót, hajlakkot és hajszárítót tartalmaz.

Our Generation Téli szőrme
9 190 Ft 7 690 Ft

Öltöztesd fel Our Generation babádat ebbe a fehér bundába és harisnyába, hogy a jeges téli időben is biztonságban legyen. Ez a luxus szett egy trikót, szoknyát, hófehér kabátot, sálat, egy pár harisnyát és egy pár cipőt tartalmaz.

Our Generation Telivér
24 290 Ft 21 290 Ft

Robosztus és erős Our Generation telivér, mellyel versenyeket nyerhetsz. Ez a szett a lovon kívül nyerget és kantárt is tartalmaz vagy a nyereg alá pokróc jár, így semmi sem hiányzik a lovagláshoz!

Our Generation Tenisz ruházat
7 290 Ft 6 290 Ft

Öltöztesd fel Our Generation babádat olyan sportos ruhákba, amilyen a teniszezőktől elvárható. Ez az aranyos szett tartalmaz egy teniszruhát, napellenzős tenisz sapkát, 1 pár cipőt, teniszlabdát és teniszütőt.