Our Generation Holly Játékbaba
12 590 Ft 10 790 Ft

Akció

Holly játékbaba az Our Generation termékcsaládból mindig szórakoztató és a divatos ruházaton alapul. Csíkos garbóba, szoknyába és szőrös mellénybe van felöltöztetve. Hozd létre saját történetedet és tedd jobbá a világot Hollyval és barátaival!

Our Generation Csikó-16%

Our Generation Csikó

Értékelés: 5
9 640 Ft 8 090 Ft

Akció

Gyönyörű Our Generation csikó, melynek játékbabáddal együtt gondját viselheted. A szett egy csikót, plédet, kantárt, kefét, vödröt, szivacsot, sprayt, samponnal teli üveget és egy kesztyűt a csikó gondozásához.

Our Generation Lipicai csikó-16%
9 640 Ft 8 090 Ft

Akció

Gyönyörű Our Generation lipicai csikó, melynek játékbabáddal együtt gondját viselheted. A szett egy csikót, pokrócot, táskát a csikó ápolásához szükséges dolgoknak, kantárt, 1. helyezésről szóló szalagot, sprayt, sampont, kondicionálót és masszázs kefét tartalmaz.

Our Generation Kis indián sátor-30%
19 390 Ft 13 490 Ft

Akció

Vidd el a babádat egy Our Generation szabadtéri kalandba egy indián sátor segítségével. Ez a kempingkészlet tartalmaz egy sátrat, egy gitárt, egy „Camping Guide“ brosúrát és egyéb kiegészítőket az új kalandokhoz.

Our Generation Horgász ruházat-23%
8 790 Ft 6 690 Ft

Akció

Öltöztesd fel Our Generation babádat ebbe a szettbe és hagyd a hajón pihenni vagy a parton horgászni. Ez az aranyos szett egy kalapot, fürdőruha alsó és felső részt, napszemüveget, vödröt, horgászbotot, csalit és egy pár szandált tartalmaz.

Our Generation Utazó készlet
8 300 Ft 7 490 Ft

Akció

Egy elegáns bőrönd, amellyel minden Our Generation baba körbeutazhatja a világot. Ez a készlet olyan bőröndöt tartalmaz, amely tele van az úton szükséges dolgokkal. Ebben a készletben egy fényképezőgép, útlevél és kis kézitáska található.

Our Generation Lilly Anna játékbaba
17 710 Ft

Lilly Anna játékbaba az Our Generation termékcsaládtól, aki nagy rajongója mindennek ami a lovagláshoz köthető. A csomag tartalma két különböző outfit, az egyik limonádézáshoz a másik pedig lovagláshoz illik. Alkoss saját lovas kalandot, vagy fuss Lilly Annával bulizni!

Our Generation Ayla játékbaba
12 940 Ft

Ayla játékbaba az Our Generation termékcsaládból nagyon puha és aranyos. Rózsaszín szoknya, szürke póló és szürke kardigán van rajta. Hozd létre saját történetedet és tedd jobbá a világot Aylával és barátaival!

Our Generation Játékkonyha
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minden jó étel jó konyhában kezdődik. Kényeztesd a babád egy Our Generation felsőkategóriás játékkonyhával. Akár meleg vacsorát vagy fagylaltot szeretne egy buliban, mindent kezelhetsz ebben a konyhában.

Our Generation Violet Anna játékbaba
12 940 Ft

Violet Anna játékbaba az Our Generation családtól szenvedélyes balerina. A baba a klasszikus fekete dresszben és a gyönyörű rózsaszín tüll szoknyában lehetővé teszi, hogy átéld a balett álmot.

Our Generation Fésülhető ló
18 390 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű Our Generation fésülhető ló, melyet játékbabáddal egyetemben fésülhetsz. A fésülhető ló szett egy nyerget, kantárt, pokrócot, színes pótsörényt, hajszalagokat, illatos virágokat a sörényhez, szív alakú csatokat, kefét, fésűt és sprayt tartalmaz.