Parodontax Teljes körű védelem Extra Fresh 75 ml 3 db
3 390 Ft 1130,00 Ft/darab

Az új parodontax Teljes körű védelem több mint egy hagyományos fogkrém. A legkifejlettebb, a fogíny egészségét biztosító fogrémünk hatékonyságát olyan összetevőkkel egyesíti, amelyek segítenek megőrizni a fogak egészségét. 8 előnyt hoz el az erős fogakért és az egészséges fogínyért. A csomagolás 3 db terméket tartalmaz kedvező áron.

Parodontax Classic Fogkrém, 75 ml, 3 db
3 190 Ft 2 990 Ft 996,67 Ft/darab

Parodontax Classic Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Fluoridot nem tartalmaz; összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó frissességet és intenzív tisztító hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Classic rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Parodontax Extra Fresh Fogkrém, 75 ml, 3 db
3 090 Ft 2 990 Ft 996,67 Ft/darab

Parodontax Extra Fresh Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és teljes megszüntetésében. Összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó, intenzív frissességet és hűsítő hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Extra Fresh rendszeres használata megfelelő védelmet és hatékony megoldást kínál. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Parodontax Whitening Fogkrém, 75 ml, 3 db
2 690 Ft 896,67 Ft/darab

Parodontax Whitening Fogkrém hatékony segítséget nyújt a fogínyvérzés elleni küzdelemben és a fogak természetes, ragyogó fehérségének visszaállításában. Összetétele nátrium-bikarbonát és hat természetes növényi kivonat egyedi kombinációja. Hosszan tartó frissességet és intenzív tisztító hatást biztosít. Ezen felül eltávolítja a lepedéket, eredményesen semlegesíti a savakat, megerősíti a fogíny természetes ellenállóképességét. A Parodontax Whitening rendszeres használata megfelelő védelmet és az elszíneződés hatékony eltávolítását kínálja. A csomag tartalma három darab, egyenként 75 ml-es tubus.

Parodontax Extra Fresh fogkrém 75 ml
1 790 Ft

A Parodontax Extra Fresh fogkrém segít megakadályozni és megelőzni a fogínyvérzést és frissítően tiszta hatást kelt a szájban hosszú órákra Tartalma 75 ml.

Parodontax Extra Fresh teljes körű védelem 75 ml
2 090 Ft

Az új parodontax Teljes körű védelem több mint egy hagyományos fogkrém. A legkifejlettebb, a fogíny egészségét biztosító fogrémünk hatékonyságát olyan összetevőkkel egyesíti, amelyek segítenek megőrizni a fogak egészségét. 8 előnyt hoz el az erős fogakért és az egészséges fogínyért.

Parodontax Fluorid fogrém 75 ml
1 690 Ft

Parodontax Fluorid egy gyógynövényekből készült fogrém fluorid tartalommal, ami klinikailag igazoltan vég a fogínyvérzés ellen. Az étkezési só és a 6 különböző gyógynövény természetes kivonatának kombinációja különlegesen intenzív ízt alakít ki.

Parodontax Teljes körű Whitening védelem 75 ml 3 db
3 390 Ft 1130,00 Ft/darab

Az új parodontax Teljes körű védelem több mint egy hagyományos fogkrém. A legkifejlettebb, a fogíny egészségét biztosító fogrémünk hatékonyságát olyan összetevőkkel egyesíti, amelyek segítenek megőrizni a fogak egészségét. 8 előnyt hoz el az erős fogakért és az egészséges fogínyért. A csomagolás 3 db terméket tartalmaz kedvező áron.

Parodontax Ultra Clean fogkrém 75 ml
1 890 Ft

A Paradontax Ultra Clean fogkrém eltávolítja a baktériumokat, amik fogínyvérzést okoznak, és segít megőrizni az egészséges fogínyt és az erős fogakat, ezen felül kellemes tisztaság és frissesség érzését hagyja fogmosás után a szájban. Tartalma 75 ml.