Pet Royal Adult Dog Large Breed kutyatáp - 10 kg
6 490 Ft

5 990 Ft

Pet Royal Adult Dog Large Breed Kutyatáp egy minőségi granulált szárazeledel nagytestű felnőtt kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat a porcok állapotára, fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat. 10 kg-os kiszerelés.


Pet Royal Adult Dog Medium Breeds Kutyatáp, 2,7kg
2 290 Ft

1 690 Ft

Pet Royal Adult Dog Medium Breeds kutyatáp egy 2,7 kg-os, minőségi granulált eledel közepestestű (10–30 kg) felnőtt kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően támogatja az immunrendszert, fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Cat Indoor macskaeledel - 1,3 kg
1 990 Ft

A Pet Royal Cat Indoor egy komplett granulált macskaeledel, amely különös figyelmet fordít kedvence táplálására. Éppen ezért minden olyan vitamint és tápanyagot tartalmaz, mely segíti a szervezet egészséges működését. A benne lévő antioxidánsok hozzájárulnak az egészséges immunrendszer fenntartásához, kedvence pedig imádni fogja.


Pet Royal Cat Kitten macskaeledel - 1,3 kg
1 990 Ft

Pet Royal Cat Kitten egy komplett granulált macskaeledel kifejezetten kölyökcicák részére, amely különös figyelmet fordít kedvence táplálására. Éppen ezért minden olyan vitamint és tápanyagot tartalmaz, mely segíti a fejlődést, a növekedést és a szervezet egészséges működését. A benne lévő antioxidánsok hozzájárulnak az egészséges immunrendszer fenntartásához, kiskedvence pedig imádni fogja.


Pet Royal Junior Dog All Breeds Kutyatáp, 2,7 kg
2 290 Ft

2 090 Ft

Pet Royal Junior Dog All Breeds kutyatáp egy 2,7 kg-os, minőségi granulált eledel kölyök és fiatal kutyák számára, testük méretétől függetlenül. Összetevőinek köszönhetően támogatja az immunrendszert, segíti a megfelelő növekedést és jótékony hatással van az idegrendszerre. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Junior Dog Large Breeds Kutyatáp, 14 kg
9 990 Ft

Pet Royal Junior Dog Large Breeds kutyatáp egy 14 kg-os, minőségi granulált eledel nagytestű kölyök és fiatal kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően hozzájárul a megfelelő egészséges növekedéshez, támogatja az immunrendszert és jótékony hatással van a porcok állapotára. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Junior Dog Large Breeds Kutyatáp, 2,7kg
2 290 Ft

2 090 Ft

Pet Royal Junior Dog Large Breeds kutyatáp egy 2,7 kg-os, minőségi granulált eledel nagytestű kölyök és fiatal kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően támogatja az immunrendszert, segíti a megfelelő növekedést és jótékony hatással van a porcok állapotára. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Senior Dog Large Breed kutyatáp - 2,7kg
2 590 Ft

Pet Royal Senior Dog Large Breed Kutyatáp összetétele kifejezetten az idősebb, nagyobb testű kutyák igényeinek megfelelően lett kialakítva. Kiegyensúlyozott étrendet biztosít, támogatja kedvence immunrendszerét, egészségét. 2,7 kg-os kiszerelésben kapható.


Pet Royal Senior Dog Small and Medium Breeds Kutyatáp, 7 kg
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pet Royal Senior Dog Small and Medium Breeds Kutyatáp kis és közepes fajtához tartozó, idősebb kutyáknak készült. Segít a porcok és inak védelmében, az egészséges látás védelmében és természetes antioxidánsokat tartalmaz. Magas hústartalommal, válogatott összetevőkből készült.


Pet Royal Senior Dog Small and Medium Breed Kutyatáp, 2,7kg
2 090 Ft
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pet Royal Senior Dog Small-Medium Breeds kutyatáp egy 2,7 kg-os, minőségi granulált eledel kis- és közepestestű (1–30 kg) idősebb kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat a látásra és a porcok állapotára, növelheti a várható élettartamot. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Adult Dog Large Breeds Kutyatáp, 2,7 kg
2 590 Ft

Pet Royal Adult Dog Large Breeds kutyatáp egy 2,7 kg-os, minőségi granulált eledel nagytestű (30–90kg) felnőtt kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat a porcok állapotára, fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Adult Dog Medium Breed kutyatáp - 7kg
4 490 Ft

4 190 Ft

Pet Royal Adult Medium Breed kutyaeledel egy minőségi granulált szárazeledel közepes testű (10–30 kg) felnőtt kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat a porcok állapotára, fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Feline Sterilised macskaeledel - 1,3 kg
1 590 Ft

Pet Royal Feline Sterilised Macskaeledel, 1,3 kg teljes értékű táplálékot biztosít kasztrált macskák számára. Taurint és esszenciális aminosavakat tartalmaz a macska egészséges látásáért, kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalma a vizelet optimális pH-értékéért felelős. Az egészséges bőrről és selymes szőrről a cink és lazacolaj gondoskodnak.


Pet Royal Adult Large Breed kutyatáp - 14kg
9 990 Ft

Pet Royal Adult Large Breed kutyaeledel egy minőségi granulált szárazeledel nagytestű (30–90kg) felnőtt kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat a porcok állapotára, fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Adult Dog Small Breeds Kutyatáp, 2,7kg
2 590 Ft

Pet Royal Adult Dog Small Breeds kutyatáp egy 2,7 kg-os, minőségi granulált eledel kistestű felnőtt kutyák számára. Természetes antioxidáns tartalma hosszabbá teheti a várható élettartamot, a szerves cink és lazac olaj egészséges bőrt és fényes szőrzetet biztosít, valamint a prebiotikumok támogatják az állat immunredszerét. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat.


Pet Royal Senior Dog Large Breed kutyatáp - 10kg
6 890 Ft

6 290 Ft

A Pet Royal Senior Dog Large Breeds egy minőségi, komplex granulált szárazeledel nagytestű (30–90 kg) kutyák számára. Összetevőinek köszönhetően jótékonyan hat a látásra és a porcok állapotára, ezért fogyasztását ajánljuk az idősebb (7 év feletti) kutyák esetén is. A termék tartalmazza a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz elengedhetetlenül szükséges nyomelemeket és vitaminokat!