René Latte Macchiato Caramel kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
1 590 Ft

A Rene Latte Macchiato Caramel kávé kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmasak. A finom krémes latte rajongóinak biztosan örömet okoz. A lágy tej, a tejhab, az intenzív espresso és a karamell finom ízének csábító kombinációja kényezteti az érzékeket.

René Lungo Forte kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
1 690 Ft

Egyedi ízű finom kávé amely kellemesen felélénkít. A kapszulák úgynevezett hosszú espresso-ra alkalmasak, ahol a kávén több víz folyik át, így „több“ kávé hozható létre. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak.

René Ice Coffee kapszulák a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db
890 Ft

René Ice Coffee kapszulák a Nespresso kávéfőzőkbe, 10 db, speciálisan aromás és intenzív jegeskávék készítésére válogatott kiegyensúlyozott kávészemek keverékével. Ez a finom kávé meglep kitűnő ízével és jéggel kombinálva pedig felfrissít a meleg napokon.

René Chocolate kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
1 690 Ft

Ízletes krémcsokoládé a Dolce Gusto kávéfőzőkhöz, ami egyesíti magában a kakaóbabok hívogató tejben rejlő aromájával. A sötét kapszula gazdag ízű csokoládét rejt magában. A világos kapszula a tejes összetevőt tartalmazza.

René Espresso Costa Rica kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 10ks
990 Ft

100% arabikából pörkölt kiváló minőségű Costa Rica olasz kávé. A kávé főbb ismertető jelei közé tartozik a mérsékelt savassága, az egzotikus fa lágy íze és az erős aroma. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően beleszeretsz majd ebbe a kávéba.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Sublimo kapszulák, 10 db
990 Ft

Kiváló olasz kávé jellegzetes ízzel és gazdag aromával – mindez az arabika és a Guatemalából származó jelentős robuszta keverékének tudható be. A kapszulák Nespresso kávéfőzőkbe alkalmasak. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak, így nem csak a kiváló ízt, hanem a kávé illatát is megőrzik.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Ristretto kapszulák, 10 db
990 Ft

Ristretto kávé különböző típusú arabika kávészemek pörköléséből jött létre. A kávészemek kelet-afrikai és dél-amerikai származásúak. Az egyes típusok külön-külön pörköltek, így a kávé intenzív ízű, jellegzetes gyümölcsös tónusokkal kiegészített.