René Capuccino kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 690 Ft 1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Rene Cappuccino kávé kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmasak. A finom krémes cappuccino rajongóinak biztosan örömet okoz. A kapszulákban gazdag habosított tej íze keveredik az olasz espresso egyedi ízével.

René Espresso Costa Rica kapszulák Nespresso kávéfőzőbe, 10ks
7 390 Ft 990 Ft

100% arabikából pörkölt kiváló minőségű Costa Rica olasz kávé. A kávé főbb ismertető jelei közé tartozik a mérsékelt savassága, az egzotikus fa lágy íze és az erős aroma. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően beleszeretsz majd ebbe a kávéba.

René Espresso Guatemala Nespresso kávéfőzőbe alkalmas kapszulák, 10db-20%
990 Ft 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Káprázatos olasz kávé 100% arabika kávészemekből, amelyek közvetlenül a Közép-amerikai Guatemalából származnak. Az egyedülálló, különleges íz és aroma minden minden kávékedvelő figyelmét felkelti szokatlan alacsony savasságával.

René Latte Macchiato Caramel kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db-19%
5 190 Ft 4 190 Ft

Akció

A Rene Latte Macchiato Caramel kávé kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőbe alkalmasak. A finom krémes latte rajongóinak biztosan örömet okoz. A lágy tej, a tejhab, az intenzív espresso és a karamell finom ízének csábító kombinációja kényezteti az érzékeket.

René Lungo Forte kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 690 Ft 1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedi ízű finom kávé amely kellemesen felélénkít. A kapszulák úgynevezett hosszú espresso-ra alkalmasak, ahol a kávén több víz folyik át, így „több“ kávé hozható létre. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Ristretto kapszulák, 10 db-20%
990 Ft 790 Ft

Akció

Ristretto kávé különböző típusú arabika kávészemek pörköléséből jött létre. A kávészemek kelet-afrikai és dél-amerikai származásúak. Az egyes típusok külön-külön pörköltek, így a kávé intenzív ízű, jellegzetes gyümölcsös tónusokkal kiegészített.

René Nespresso kávéfőzőbe alkalmas Sublimo kapszulák, 10 db-20%
990 Ft 790 Ft

Akció

Kiváló olasz kávé jellegzetes ízzel és gazdag aromával – mindez az arabika és a Guatemalából származó jelentős robuszta keverékének tudható be. A kapszulák Nespresso kávéfőzőkbe alkalmasak. Az egyes kapszulák hermetikusan zártak, így nem csak a kiváló ízt, hanem a kávé illatát is megőrzik.

René Chocolate kapszulák Dolce Gusto kávéfőzőhöz 16 db
4 703 Ft 1 490 Ft

Ízletes krémcsokoládé a Dolce Gusto kávéfőzőkhöz, ami egyesíti magában a kakaóbabok hívogató tejben rejlő aromájával. A sötét kapszula gazdag ízű csokoládét rejt magában. A világos kapszula a tejes összetevőt tartalmazza.