Rimmel Lasting Finish Nude by Kate ajakrúzs 4 g
1 590 Ft 1 230 Ft

Rimmel London NUDE bevezet egy új kollekció Kate Moss, kifinomult paletta finom elegancia rúzs árnyalatai minden bőrszín, tervezte szupermodell is. Ez egy finom rózsaszín, puha sárgabarack, kasmír beige – nagyon elegáns árnyalatok mindenkinek!.

Rimmel AjakrúzsMoisture Ren New 4 g
1 890 Ft 1 490 Ft

A Rimmel Moisture Renew ajakrúzs elképesztően élénk színekkel öleli körül az ajkat. A könnyű krémes állag könnyen alkalmazható, tökéletesen tapad és fed. A, C és E vitaminnal dúsított. Csodálatosan puhítja és hidratálja az ajkakat. Védelem a nap káros sugarak ellen.

Rimmel Körömlakk60 Seconds Super Shine 8 ml
950 Ft 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Körömlakk szép színt és vakító fényű körmöket varázsol elő, a tartós összetétel pedig akár 10 napig is kifogástalan megjelenést biztosít! Az árnyalatmenüben a By Rita Ora kollekcióból is talál különféle árnyalatokat.

Rimmel Radiance Alapítvány Radiance (Illuminating Primer) 30 ml
2 460 Ft 2 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készítse elő a bőrt a make-up alkalmazáshoz, hogy biztosítsa a smink tökéletes megjelenését. Az alap védi a bőrt a kedvezőtlen külső hatásoktól, megvilágítja, és egész nap sugárzóvá teszi.

Rimmel Scandal Eyes Volume (Mascara) 12 ml
3 640 Ft 3 200 Ft

Szempillaspirál, amely rá lehet rétegezni. Ön rajtad múlik, hogy hány réteget kell alkalmazni a kívánt kötetre. Bármikor, bárhol, minden tervhez és hangulathoz. Természetes fogkefe, amely elkapja és felemeli az egyes szempillákat.

Rimmel Super Gel (Nail Polish) 12 ml lakkzselé
1 740 Ft 1 580 Ft

A Rimmel Super Gel Nail Polish lakkzselé szabadalmaztatott, kétlépéses technológiája az akár 14 napig is tartó fantasztikus színért és fényért. A 3D hatású, professzionális lakkzselé UV lámpa használata nélkül is tökéletes fényt nyújt.