SETINO 3D alakú párna Pókember Marvel - 40x32cm - kék
2 045 Ft

A 3D Pókember Párna – MARVEL a népszerű képregény- és filmszuperhős motívumával kellemes és puha mikroplüssből készül. Az elülső részt Pókember képe díszíti kék háttérrel, a másik oldala kék.

SETINO Fiú párna autók "McQueen" - 40x40cm - kék
2 410 Ft

A Cars párna kellemes és puha mikroplüssből készül. Az elülső oldalt McQeen és Dinog, a másik oldalon egy futó McQeen képe díszíti. Párnautók – Az autókat olyan töméssel látjuk el, amely szilárdan be van varrva.

SETINO Lányos pamutlemezek Fagyasztva - 140x200, 70x90 kék
8 580 Ft 6 930 Ft

Ágynemű Ice Kingdom nővérek motívummal varázslatos, Elsa és Anna. A kétoldalas lapok cipzárral ellátott 100% pamutból készülnek. Az ágynemű elején Elsa és Anna képe látható, hátulja finom hópelyhekkel díszített.

SETINO Lányok esőcsizmái szigetelt kis póni - rózsaszín
5 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lányos kis póni gumi csizma, rózsaszínű kivitelben, a népszerű forró póni, a kis póni alól. A gumicsizma PVC-ből készül, könnyen és gyorsan viselhető. A csizma ideális választás esős időjárásra, és a kis műsorod első látásra biztosan beleszeret.

SETINO Fiúk esőcipője Tűzoltó SAM - piros
4 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiúk gumicsizmája – Tűzoltó Sam / Fireman vörös-kék alakban a népszerű tűzoltó Sam tűzoltóból. A gumicsizma PVC-ből készül, könnyen és gyorsan viselhető. A csizma ideális választás esős időben, és a kis hősök beleszeret velük.

SETINO Fiúk winterear csizma - hó le-Fireman Sam - Blue
5 940 Ft

Zimušné fiú cipő – bakancs – Fireman Sam – Fireman Sam – A csodálatos könnyű csizma nagyon könnyű, mint egy toll. Kiváló minőségű feldolgozás, szigetelt csizma kedvelt motívuma Sam tűzoltók akcióban.

SETINO Lányok esőcsizmái szigetelt kis póni - lila
5 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lányos kis póni gumi csizma lila mintázattal, a népszerű forró póni kis póniból. A gumicsizma PVC-ből készül, könnyen és gyorsan viselhető. A csizma ideális választás esős időjárásra, és a kis műsorod első látásra biztosan beleszeret.

SETINO Fiúk esőcsizma CARS autók - kék
4 715 Ft

Fiúk gumicsizma – Autók / Autók McQueen-lel, kék formában a népszerű Hot autókból. A gumicsizma PVC-ből készül, könnyen és gyorsan viselhető. A csizma ideális választás esős időben, és a kis hősök beleszeret velük.

SETINO Fiúk esőcsizma CARS autók - piros
4 715 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiúk gumicsizmája – Autók / autók McQueen-lel, vörös-kék alakban a népszerű Hot autókból. A gumicsizma PVC-ből készül, könnyen és gyorsan viselhető. A csizma ideális választás esős időben, és a kis hősök beleszeret velük.

SETINO Gyerek hátizsák lányoknak Minnie Mouse - rózsaszín
5 110 Ft

Lány hátizsák Minnie egér. Ideális óvodába vagy iskolába. A hátizsáknak van egy fő zsebje és egy kisebb cipzáras rögzítésű elülső zseb. A hátsó hevederek puha béléssel rendelkeznek a kényelmes illesztés érdekében, és állíthatók. A méretek körülbelül 30 × 27 × 11

SETINO Lány pamut pizsama - Paw Patrol - Fuchsia
4 720 Ft

Lányok pizsama Paw Patrol – Patrol Lapková kedvenc mentős Skye édes álmokat és a biztonság mellett a paplan. Ez egy kényelmes pizsama 100% pamut gyönyörű színekben. Az ilyen pizsama minden lány akar.

SETINO Lány párna Frozen II "ólom bátran" - 40x40cm - lila
2 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Frozen II – Ice Kingdom II párna kellemes és puha mikroplüssből készül. Az elülső részt Elsa és Anna nővér képe díszíti, a hátoldalon található ennek a népszerű mesének az összes főszereplője.

SETINO Fiú póló "Harry Potter"- piros
2 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyönyörű Harry Potter fiú rövid ujjú póló 100% pamutból készül. Az előlapot egy nagy egyetemi emblémával díszítették, a hátulját piros színű díszíti. Ez a gyönyörű Harry Potter póló nagyon kényelmes viselet.

SETINO Fiú vállzsebe Paw Patrol - kék
2 145 Ft

Gyerek vállzseb Lapka járőr – Paw Patrol. Ez a fiú Labka járőr táska egy cipzárral ellátott fő zsebbel rendelkezik. Méretek 22 × 16 × 8 cm.

SETINO Fiúk téli csizma - hó le-mozdony Tomáš - Kék
4 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zimušné fiú cipő – bakancs – Thomas és barátai – Thomas és barátai – Hihetetlen könnyű csizma nagyon könnyű, mint egy toll. Kiváló minőségű feldolgozás, szigetelt csizma kedvelt motívuma játék vonat Thomas.

SETINO Fiúpárna Tűzoltó Sam - 40x40cm - kék
2 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Tűzoltó párna kellemes és puha mikroplüssből készül. Az elejét Sam tűzoltó és csapata képe díszíti. Párna Hasič Sam – Požiarnik Sam egy szilárdan varrott töltelékkel van ellátva.

SETINO Hosszú ujjú fiú póló "Pókember" - Kék
1 815 Ft

Gyönyörű fiú ing, hosszú ujjú Pókember – Marvel készült 100% pamut. Az első oldalon egy nagy képet Pókember, a hátsó piros. Ez a gyönyörű ing film hőse nagyon kényelmes viselet.