Snips Vajtartó

Snips Vajtartó

Értékelés: 5
2 888 Ft

2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vajtartó biztonsági lezárással, díszített aljazattal, Snips márkától. A vaj egyszerűen tárolható a papírcsomagolásban. A vajtároló praktikus és főleg minőségileg kidolgozott.


Snips Banán tartó doboz

Snips Banán tartó doboz

Értékelés: 1
2 513 Ft

2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Banán tartó tartalmát frissen tartja és tökéletes állapotban. A speciális bajonett lezárása biztonságos hordozást biztosít. A Snips márkájú banán alakú tároló vicces kialakítású, biztos tekintsd meg a márka minden termékét.


Snips Fresh Lunch Box Ételhordó, 1,5 l
4 112 Ft

3 290 Ft

Snips Fresh Lunch Box Ételhordó kiváló választás, ha rohanó életmódot élsz. Ételeidet biztonságosan és légmentesen tudod benne szállítani. A készlet tartalmaz öntettartót és evőeszközöket is.


Snips MAXICLICK Ételtároló doboz, 7 l
5 190 Ft

Snips MAXICLICK Ételtároló doboz záró fülekkel és hordfüllel elátott a praktikus szállíthatóság érdekében. A doboz 7 literes, így sok hely van benne. A csomaghoz tartozik egy jégakku is, amely segít az ételek hidegen tartásában.


Snips Görögdinnyetartó, 3l
2 630 Ft

1 890 Ft

Snips Görögdinnyetartó, 3 l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a friss dinnyeszeletek számára. A dobozban való tároláskor a gyümölcs tovább megőrzi frissességét. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Hagyma tároló

Snips Hagyma tároló

Értékelés: 2
2 513 Ft

2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elengedhetetlen tároló hagymára A hagymát frissen tartja, a szellőzőnyílásnak köszönhetően megakadályozza a csípős szagokat. A Snips márkájú hagyma alakú tároló vicces kialakítású, biztos tekintsd meg a márka minden termékét.


Snips 0,5 literes joghurtos edény kanállal és hűtéssel
2 700 Ft

2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus edény a joghurt, desszertek, gyümölcsök, gyümölcssaláták, vagy krémek tárolására és továbbítására, amelyeket a hűtőben kell tárolni. A csomag tartalmaz hűtést, amely az élelmiszereidet még a továbbítás alatt is hidegen tartja.


Snips Citrom tároló

Snips Citrom tároló

Értékelés: 5
2 513 Ft

2 090 Ft

Praktikus és robosztus citrom tároló megakadályozza a hűtőszagok felszívódását, valamint megőrzi a citrom ízét és frissességét. A Snips márkájú citrom alakú tároló vicces kialakítású, biztos tekintsd meg a márka minden termékét.


Snips Citrusprés, 0,7 l

Snips Citrusprés, 0,7 l

Értékelés: 5
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Snips citrusprés segítségével mindig friss citruslevet facsarhat, legyen az akár citrom, narancs, vagy más lédús citrusféle. Használata egyszerű és praktikus, a kifacsart levet a prés alatti tálka egybegyűjti, majd a kiöntő segítségével töltheti ki. Az átlátszó tálka oldalán mérheti, hogy mennyi lére van szüksége. Rendkívül strapabíró műanyagból készült, tisztítása könnyű, mosogatógépben is mosható.


Snips Doboz csokoládéra 0,5 l
2 500 Ft

2 090 Ft

A csokis doboz lehetővé teszi bármilyen csokoládé frissességének és illatának megőrzését. Légmentesen záró fedél csokoládé dekorációval. A dobozok egymásra rakhatóságának köszönhetően nem foglalnak sok helyet a spájzban. Alkalmas mosogatógépbe és hűtőszekrénybe.


Snips Doboz kekszeknek 2,7 l
3 438 Ft

2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kekszes doboz lehetővé teszi bármilyen keksz frissességének és illatának megőrzését. Légmentesen záró fedél keksz dekorációval. A dobozok egymásra rakhatóak, és ezzel rengeteg helyet takaríthatsz meg. A szép megjelenésnek köszönhetően dizájnos díszként is szolgál.


Snips Gyümölcstartó, 4l

Snips Gyümölcstartó, 4l

Értékelés: 5
3 290 Ft

Snips Gyümölcstartó, 4 l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a gyümölcsöknek. A dobozban való tároláskor a gyümölcsök tovább megőrzik frissességüket. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Haltartó, 4 l
3 190 Ft

2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Snips Haltartó, 4 l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a halaknak. A dobozban való tároláskor az ételek tovább megőrzik frissességüket. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Hústartó, 4l
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Snips Hústartó, 4 l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a húsoknak. A dobozban való tároláskor a hús tovább megőrzi frissességét. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Parmezán tartó, 0,9l
2 490 Ft

Snips Parmezán tartó, 0,9l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a sajtoknak. A dobozban való tároláskor a sajtok tovább megőrzik frissességüket. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Sajttartó, 1,5l

Snips Sajttartó, 1,5l

Értékelés: 5
2 990 Ft

Snips Sajttartó 1,5l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a sajtoknak. A dobozban való tároláskor a sajtok tovább megőrzik frissességüket. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Szalámitartó, 25 cm

Snips Szalámitartó, 25 cm

Értékelés: 1
2 290 Ft
2 190 Ft

Snips Szalámitartó dobozban praktikussan tárolhatjuk a hűtőnkben a szalámit illetve akár kolbászt is. A szalámi alakú doboz megakadályozza ételeink gyors kiszáradását. A doboz egy záró füllel elátott. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Edény a mikrohullámú sütőben való melegítéshez 0,7 l
2 913 Ft

2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az edény ideális a főzéshez vagy a folyékony élelmiszerek melegítéséhez, mint például tej, tea vagy leves. A praktikus fogantyú lehetővé teszi az étel közvetlen fogyasztását. Az edény el van látva légmentesen zárható fedéllel, és gőzszabályozó szeleppel.


Snips Edény omlett és buggyantott tojás készítésére
3 963 Ft

3 590 Ft

Edény omlett készítésére mikrohullámú sütőben, az élelmiszer érzékszervi tulajdonságainak megváltoztatása nélkül. A két félgömb alakú üregekkel ellátott középső tálcának köszönhetően készíthetsz buggyantott tojást. Fedél gőzszabályozó szeleppel


Snips Fedő mikrohullámú sütőbe 26,2 x 7,6 cm
2 388 Ft

1 990 Ft

Fedő az étel melegítéséhez és a mikrohullámú sütő védelmére a fröcskölés ellen. Egyszerű fogás. Csúszásmentes alsó rész. A fedő alkalmas a mosogatógépbe (maximum 45 °C) és fagyasztóba (-18 °C).


Snips Fokhagyma tároló

Snips Fokhagyma tároló

Értékelés: 5
2 513 Ft

2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fokhagyma tároló doboz A fokhagymát frissen tartja, a szellőzőnyílásnak köszönhetően megakadályozza a csípős szagokat. A Snips márkájú fokhagyma alakú tároló vicces kialakítású, biztos tekintsd meg a márka minden termékét.


Snips Mikrohullámú sütőbe való párolóedény 2 l
4 850 Ft

4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális edény párolásra, felszolgálás és tárolás ugyanabban az edényben. A vitaminok, ásványi anyagok tartalma, vagy az ízek az edényben nem változnak. Az edény el van látva egy légmentesen zárható fedéllel gőzszabályozó szeleppel és egy eltávolítható műanyag ráccsal.


Snips Mikrohullámú sütőbe való párolóedény 4 l
5 638 Ft

5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ideális edény párolásra, felszolgálás és tárolás ugyanabban az edényben. A vitaminok, ásványi anyagok tartalma, vagy az ízek az edényben nem változnak. Az edény el van látva egy légmentesen zárható fedéllel gőzszabályozó szeleppel és két gőzölős tálacskákkal.


Snips Felvágott tartó, 1,5 l

Snips Felvágott tartó, 1,5 l

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

Snips Felvágott tartó, 1,5 l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a felvágottaknak. A dobozban való tároláskor a felvágott tovább megőrzi frissességét. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Sajttartó, 3l

Snips Sajttartó, 3l

Értékelés: 5
3 090 Ft

Snips Sajttartó praktikus tárolási lehetőséget nyújt a sajtoknak. A dobozban való tároláskor a sajtok tovább megőrzik frissességüket. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Zöldségtartó, 4l

Snips Zöldségtartó, 4l

Értékelés: 5
3 290 Ft

Snips Zöldségtartó, 4 l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a zöldségek számára. A dobozban való tároláskor a zöldségek tovább megőrzik frissességüket. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.


Snips Edény rizs és magok főzésére mikrohullámú sütőben
5 638 Ft

5 190 Ft

Doboz ideális a rizs és magok főzésére, felszolgálására és tárolására ugyanabban az edényben. A doboz tartalmaz egy kanalat rendelkezik kettős fedéllel a keményítőhab gyűjtésére gőzkibocsátó nyílással, és nagyon kevés helyet foglal el.


Snips Keksztartó, 1,8 l

Snips Keksztartó, 1,8 l

Értékelés: 5
2 390 Ft

Snips Keksztartó, 1,8l praktikus tárolási lehetőséget nyújt a kekszek számára. A dobozban való tároláskor a kekszek tovább megőrzik frissességüket. Ötletes és egyedi dizájnja a konyha különlegességévé teszi.