Stanley Rogers Nyitó MULTI 15,5cm, rozsdamentes acél
3 090 Ft

Nyitó multi funkciós a Stanley Rogers márkától nagy segítséget jelent minden csapos számára. Ideálisan a korona kupakok és a csavaros üveg tetők nyitására. Rozsdamentes anyagból készült.

Stanley Rogers Forgatólapát 32,5 cm
3 490 Ft

Műanyag forgatólapát a Stanley Rogers márkától, ami tökéletes teflonos serpenyővel és fazékkal való főzéshez. A dizájnos kinézetéhez a bambusz fogantyú is hozzájárul. A forgatólapát mosogatógépben mosható.

Stanley Rogers Forgatólapát 32 cm
3 990 Ft

Forgatólapát a Stanley Rogers márkától 32 cm hosszal alkalmas a teflonserpenyőkkel és -fazekakkal történő használatra. Segítségével könnyedén átfordítod a palacsintát vagy az omlettet, majd a használatot követően mosogatógépben is elmoshatod. Magas, akár 270 °C-ot is kibír.

Stanley Rogers Konyhakés 23 cm
5 990 Ft

Praktikus konyhakés a Stanley Rogers márkától 23 cm-es éllel, német acélból készült. A késre 5 év garancia vonatkozik.

Stanley Rogers Konyhakés 33,5 cm
9 790 Ft

Praktikus konyhakés a Stanley Rogers márkától 33,5 cm-es éllel, német acélból készült. A késre 5 év garancia vonatkozik.

Stanley Rogers Merőkanál 30 cm.
4 190 Ft

Műanyag merőkanál a Stanley Rogers márkától, ami tökéletes teflonos serpenyővel és fazékkal való főzéshez. Jól tartható és nem csúszik a kézben a speciális puha fogantyújának köszönhetően. A merőkanál mosogatógépben mosható.

Stanley Rogers Spagettikanál 30 cm
3 990 Ft

Spagettikanál a Stanley Rogers márkától 30 cm hosszal alkalmas a teflonserpenyőkkel és -fazekakkal történő használatra. A spagetti tálalása sosem volt egyszerűbb, használat után pedig elmoshatod a mosogatógépben. Magas, akár 270 °C-ot is kibír.

Stanley Rogers Tálalókanál 33 cm
3 490 Ft

Műanyag tálalókanál a Stanley Rogers márkától, ami tökéletes teflonos serpenyővel és fazékkal való főzéshez. A dizájnos kinézetéhez a bambusz fogantyú is hozzájárul. A kanál mosogatógépben mosható.

Stanley Rogers Zöldségvágó kés 33 cm
3 490 Ft

Műanyag zöldségvágó kés a Stanley Rogers márkától, ami tökéletes teflonos serpenyővel és fazékkal való főzéshez. A dizájnos kinézetéhez a bambusz fogantyú is hozzájárul. A kanál mosogatógépben mosható.

Stanley Rogers Diótörő 17cm
5 190 Ft

Diótörő a Stanley Rogers márkától nagy segítséget jelent a konyhádban. Rozsdamentes anyagból készült és kényelmes ergonomikus fogantyúval rendelkezik.

Stanley Rogers Dugó 10x2,5cm, alumínium
2 224 Ft 2 190 Ft

Dugó üvegre a kedvenc borodra. Ha nem iszod meg az üveg tartalmát, fontos, hogy jól zárd le. Ez a kúpos szilikon-alumínium dugó ahhoz biztosan segít.

Stanley Rogers Dugóhúzó 19cm, fém
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dugóhúzó szárnyakkal a Stanley Rogers márkától nagy segítséget jelent minden csapos számára. Könnyen és gyorsan kinyitja a műanyag dugókat, valamint korona tető nyitóval rendelkezik.

Stanley Rogers Hámozó 12cm, rozsdamentes acél
2 344 Ft 2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Stanley Rogers hámozó ügyes segítség a konyhában. Neki köszönhetően gyorsan meghámozhatod a burgonyát, almát, sárgarépát és sok minden mást. Rozsdamentes anyagból készült.

Stanley Rogers Hámozó 15,5cm, rozsdamentes acél
3 690 Ft

A Stanley Rogers hámozó ügyes segítség a konyhában. Neki köszönhetően gyorsan meghámozhatod a burgonyát, almát, sárgarépát és egyebet. Rozsdamentes acél anyagból készült.

Stanley Rogers Hámozó 16cm, rozsdamentes acél
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Stanley Rogers hámozó ügyes segítség a konyhában. Neki köszönhetően gyorsan meghámozhatod a burgonyát, almát, sárgarépát és egyebet. Rozsdamentes acél anyagból készült.

Stanley Rogers Húsklopfoló 26cm
7 790 Ft

A Stanley Rogers húsklopfoló tökéletes segítség lesz a konyhádban. A strukturált oldala – puhító, lapos oldala – lapító. Alumínium anyagból készült.

Stanley Rogers Konzerv nyitó 20cm
7 190 Ft

A Stanley Rogers konzervnyitó ügyes segítség a konyhában. Mostmár gyorsan és könnyedén kinyithatsz bármilyen konzervet. Rozsdamentes anyagból készült.

Stanley Rogers Krumplinyomó 30cm, rozsdamentes acél
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Stanley Rogers által gyártott krumplinyomó kiváló segítő lesz a konyhában. Használható eper, vagy egyéb gyümölcs, főtt zöldség összezúzására. Rozsdamentes acél anyagból készült.

Stanley Rogers Nyitó korona 12x4,2cm, rozsdamentes acél
1 390 Ft

Nyitó koronás tetőkre a Stanley Rogers márkától nagy segítséget jelent minden csapos számára. Könnyen és gyorsan megnyitja az összes alkalmas tetőt, és még jól is néz ki. Rozsdamentes anyagból készült.

Stanley Rogers Pincérnyitó
3 342 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nyitó pincérnek a Stanley Rogers márkától nagy segítséget jelent minden csapos számára. Olyan funkciókat tartalmaz, mint a dugóhúzó, fólianyeső, koronás kupaknyitó és alkalmas műanyag dugókhoz is.

Stanley Rogers Szűrőedény 15x34cm, rozsdamentes acél
3 690 Ft

A Stanley Rogers szűrőedény tökéletes segítség a konyhában. A szűrőn keresztül kényelmesen önthetsz, paszírozhatsz vagy szűrhetsz. Ügyes hosszú fogantyúja van. Rozsdamentes acélból készült.

Stanley Rogers Szűrőedény 20x42cm, rozsdamentes acél
4 990 Ft

A Stanley Rogers szűrőedény tökéletes segítség a konyhában. A szűrőn keresztül kényelmesen önthetsz, paszírozhatsz vagy szűrhetsz. Ügyes hosszú fogantyúja van. Rozsdamentes acélból készült.