Staywell Alumínium kutyaajtó

Staywell Alumínium kutyaajtó

Értékelés: 4,5
38 690 Ft

31 990 Ft

Staywell Alumínium kutyaajtó egyszerű és praktikus megoldást jelent mind a kutyák, mind gazdájuk számára. A rendszer lehetővé teszi a kutyák ki- és belépését a bejárati ajtó nyitása nélkül, az alumínium keret elegáns megjelenést és kiemelt biztonságot, stabilitást nyújt. A mágneses zár biztosítja a kutyaajtó megfelelő záródását. Kialakítása megakadályozza a ház fűtésének kiáramlását.


Staywell Átlátszó kutyaajtó
13 390 Ft

11 490 Ft

Staywell kutyaajtó segítségével megadhatja kedvencének azt a fajta mozgásszabadságot, amire vágyik anélkül, hogy fel kéne kelnie a kanapéból, hogy kiengedje. Az átlátszó lengőajtó mérete 31 × 35 cm, így közepes termetű kutyák számára ideális. A fedél záródásáról egy mágnes gondoskodik, amit nyitott vagy zárt pozícióba helyezhetünk. Fa vagy műanyag ajtókra szerelhető.


Staywell Deluxe 300 Macskaajtó, Fehér
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Staywell Deluxe 300 macskaajtó kiemelkedően rugalmasan használható eszköz. Négyféleképp zárható, így mindig Ön szabja meg, macskája hol tartózkodhat. A záródási módok: csak kifelé nyitott, csak befelé nyitott, teljesen nyitott és teljesen zárt.


Staywell Kutya/Macska ajtó

Staywell Kutya/Macska ajtó

Értékelés: 4,5
4 990 Ft

3 790 Ft

Staywell kutya- és macskaajtó segítségével megadhatja kedvencének azt a fajta mozgásszabadságot, amire vágyik és még a kanapéból sem kell felkelnie, hogy kiengedje. Az átlátszó lengőajtó mérete 16 × 18 cm, így macskáknak és kisebb méretű kutyáknak is ideális. A fedél záródásáról egy mágnes gondoskodik, amit nyitott vagy zárt pozícióba helyezhetünk. Fa vagy műanyag ajtókra szerelhető.


Staywell Kutyaajtó

Staywell Kutyaajtó

Értékelés: 4
12 990 Ft

11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Staywell kutyaajtó segítségével megadhatja kedvencének azt a fajta mozgásszabadságot, amire vágyik anélkül, hogy fel kéne kelnie a kanapéból, hogy kiengedje. Az átlátszó lengőajtó mérete 23 × 26 cm, így közepes termetű kutyák számára ideális. A fedél záródásáról egy mágnes gondoskodik, amit nyitott vagy zárt pozícióba helyezhetünk. Fa vagy műanyag ajtókra szerelhető.


Staywell 320 Műanyag macskaajtó, Barna
13 290 Ft

11 990 Ft

Akció

Staywell 320 macskaajtó az ideális eszköz, hogy macskája szabadon járhasson ki-be, pontosan akkor, amikor Ön engedi neki. Négyféle módon használható mágneses zárral záródik. Az ajtót hagyhatja teljesen nyitva vagy zárva, de akár csak kifelé vagy csak befelé nyíló állopotban is.


Staywell Mágneses kisállat ajtó, Fehér
17 390 Ft

15 990 Ft

Staywell 400 mágneses kisállat ajtó ** áttetsző lengő- és automatikusan záródó mágneses ajtóval felszerelt, amellyel személyre szóló szabadságot adhatunk kisállatunknak. A nyakörvön lévő mágneskulcs adja meg az engedélyt a be- és kijáráshoz. Teljesen vízálló, így nem kell félni a beázástól. Könnyű beszerelés és használhatóság jellemzi a terméket. Ajánlott maximális vállszélesség 150 mm, valamint 7 kg-os súlyhatárig használható. A beépített négy féle **nyitási móddal könynen személyre szabhatjuk.