Sunlight All in 1 Extra Power Mega Pack mosogatótabletta 120 drb
12 027 Ft

5 640 Ft

Sunlight Expert Extra Power tabletták úgy lettek kifejlesztve, hogy a konyhai edényeket és a mosogatógépék a legmakacsabb foltok és égések után is tökéletesen tiszta és fényes maradjon. A csomagolás 120 db tablettát tartalmaz.


Sunlight All in 1 mosogatógép tabletta 144 db
6 272 Ft

5 390 Ft

A Sunlight All in 1 tabletta mindent tartalmaz, amire a mosogatógépednek szüksége van. Alaposan eltávolítja a rászáradt szennyeződést és a zsírt, maximális csillogást ad az edényeknek és kíméletes az érzékeny felületekhez. Ezen felül a mosás után friss illatúvá varázsolja az edényeket. A csomagolás 144 db tablettát tartalmaz.


Sunlight Classic mosogatógép tabletta 84 drb
5 362 Ft

3 090 Ft

Sunlight márkájú mosogatógép tabletta egy ökologikus megoldás azok számára, akik nagy csomagolást akarnak kedvező áron. A tabletták alapvető, de alapos tisztítási képességgel rendelkeznek. A csomagolás 100 db tablettát tartalmaz.


Sunlight AiO Regular 72 tabletta-48%
5 761 Ft

2 990 Ft

Akció

Tabletták Sunlight All in One Regular ideális segítőtárs mindazoknak, akik effektíven szeretnék kihasználni a szabadidejüket. Mindent tartalmaz, amire a mosogatógépnek szüksége van. Alaposan kitakarítja az ellenálló piszkot is még a zsírokat is, és fényességet ad az üvegeknek vagy a tányérokat, emellett védi, hogy ne károsodjon.


Sunlight mosogatógép tabletta All-in-One, 48 db-19%
2 799 Ft

2 240 Ft

Kiárusítás

Sunlight mosogatógép tabletta All-in-One segít egyszerűen kristálytisztává varázsolni edényeit. All-in-One kivitelezése minden szükséges hatóanyagot biztost, a gép és az edények tisztításához. Egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket, ellenáll a zsírnak és biztosítja a maximális csillogást. Természetes citrom kivonatával biztosítja a kellemes, friss illatot.


Sunlight AiO Citrus 72 tabletta-48%
5 761 Ft

2 990 Ft

Akció

  • A Sunlight All in One Citrus tabletták a tökéletesített receptúrával ideális segítség azoknak, akik hatékonyan akarják kihasználja a szabadidejüket. Mindent tartalmaz, amire a mosogatógépnek szüksége van. Alaposan kitakarítja az ellenálló piszkot is még a zsírokat is, és fényességet ad az üvegeknek vagy a tányérokat, emellett védi, hogy ne károsodjon.

Sunlight GIGA PACK All in One Citron 102 tabletta
7 390 Ft

4 390 Ft

A Sunlight All in One Citron mosogatógép tabletták kiváló eredményeket biztosítanak és még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják. A Giga Pack tökéletes tisztaságot és citrusos illatot biztosít. Alaposan kitakarítja az ellenálló piszkot is még a zsírokat is, és fényességet ad az üvegeknek vagy a tányérokat, emellett védi, hogy ne károsodjon.


Sunlight GIGA PACK All in One Expert Citron 80 tablet
7 390 Ft

4 390 Ft

A Sunlight All in One Expert Citron mosogatógép tabletták kiváló eredményeket biztosítanak és még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítják. A Giga Pack Expert tökéletes tisztaságot és citrusos illatot biztosít. Alaposan kitakarítja az ellenálló piszkot is még a zsírokat is, és fényességet ad az üvegeknek vagy a tányérokat, emellett védi, hogy ne károsodjon.