Teddies BABY Gumipuzzle (város) 32x32 cm
5 970 Ft

Teddies Hab/Gumipuzzle (város) kirakós játék a legkisebb korosztálynak. Nagy, színes darabokból áll, nem vesznek el a darabjai sem. Egy csomagban 10 darab található, melyet a kicsik sosem fognak megunni.


Teddies BABY Habszivacs Puzzle, dinoszaurusz, 30 x 30 cm, 10 db
3 710 Ft

Puha habszivacsból készült, kis kezekre tervezett kirakó játék. Az élénk színek és a különféle formák felkeltik a kicsik figyelmét. Gyermeke számára nagy sikerélmény, ha a formák a helyükre kerülnek. A játék segítségével kisgyermeke megismerkedhet a különböző dinókkal. Rendkívül könnyű és egyszerűen tisztítható anyagból készült.


Teddies BABY Betű Textil kocka, 16 db
2 510 Ft

Teddies Betű játékkockák oldalain vicces domború figurák találhatók. A gyerekek imádni fogják a tapintható formákat játék közben. A kocka egyik oldalán betűk vannak, így már kiskorban játékosan ismerkednek az ábécével. A készletben 16 db műanyag kocka található.


Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Értékelés: 4,5
4 090 Ft
3 940 Ft

Teddies 2in1 játékkockák vidám állatos képeit összeillesztve egy puzzlet kapunk. A kockák belsejében további különböző formájú és mintájú alakzatok vannak. A puzzle kirakása és a formákhoz tartozó kocka megtalálása kitűnő logikai képességfejlesztő feladat. Gyermeke imádni fogja a vicces, vidám állatfigurákat.


Teddies BABY Járássegítő, 45 cm
9 990 Ft

Teddies BABY Járássegítő, 45 cm fejleszti a gyerekek képességeit és fejlődését. Nagyméretű gombjainak és könnyű kezelhetőségének köszönhetően könnyen elnyeri a kicsik tetszését. 12 hónapos kortól ajánlott.


Teddies BABY Pillangós játszószőnyeg
12 690 Ft

11 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Teddies játszószőnyeg aranyos pillangó formájának és vidám színeinek köszönhetően garantáltan azonnal belopja magát gyermeked szívébe. A játékhíddal kellemes szórakozást biztosítanak a kicsik számára, és fejlesztik a látásukat, valamint a mozgáskoordinációjukat is. Újszülött kortól használható.


Teddies BABY Körhinta golyókkal 18 cm
4 727 Ft

3 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A sokszínű mechanikus körhinta biztosan lenyűgözi a gyermekedet első pillantásra. Nyomd meg a körhinta kék gombját, és nézd meg a a körhinta belseje, hogyan forog és vicces golyók arcaival, amelyek táncolnak.


Teddies BABY Majmos görgős játék
6 972 Ft

5 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

nagy majom formájú, görgőkkel ellátott pálya változatos színeivel és formáival vonzza a legkisebbeket. A gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük, ezenkívül fejleszti motoros és vizuális készségeiket.


Teddies BABY Szórakoztató kocka
5 840 Ft

Teddies Szórakoztató kocka hasznos játék gyermeke számára, hiszen a különböző formák és pályák fejlesztik a finommotoros készségeket.kiváló minőségű műanyagból készült kocka hang- és fényeffektusokkal is rendelkezik, hogy minden érzékszervre kellő hatással lehessen. Az egymáson átívelő golyóvezető pályák pozitívan hatnak a térlátás és a koncentráció fejlődésére.


Teddies BABY Triangl csörgő 21 cm
4 353 Ft

3 520 Ft

A nagy háromszög alakú csörgő sok szórakoztató tevékenységet tartalmaz. Változatos színeivel és formáival vonzza a legkisebbeket. A gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük, ezenkívül fejleszti motoros és vizuális készségeiket.


Teddies BABY Flipper Nyak Úszógumi, Piros
3 710 Ft

A gyermeke szereti a vízet, de fél tőle? Itt a megoldás! A Teddies Flipper Nyak Úszógumi, Piros a csecsemők részére kifejlesztett nyak köré rögzithető úszógumi. Használata észrevehetően csökkenti a szorongást a víztől, mélységtől és gyorsabban megtanulnak úszni a gyerekek. Használatakor a gyermek boldogan, bátran lubickol a fürdőkádban, medencébe vagy akár a tengerben is.


Teddies BABY Flipper Nyak Úszógumi, Sárga
3 710 Ft

A gyermeke szereti a vízet, de fél tőle? Itt a megoldás! A Teddies Flipper Nyak Úszógumi, Sárga a csecsemők részére kifejlesztett nyak köré rögzithető úszógumi. Használata észrevehetően csökkenti a szorongást a víztől, mélységtől és gyorsabban megtanulnak úszni a gyerekek. Használatakor a gyermek boldogan, bátran lubickol a fürdőkádban, medencébe vagy akár a tengerben is.


Teddies BABY Flipper Nyak Úszógumi, Zöld
3 710 Ft

A gyermeke szereti a vízet, de fél tőle? Itt a megoldás! A Teddies Flipper Nyak Úszógumi, Kék a csecsemők részére kifejlesztett nyak köré rögzithető úszógumi. Használata észrevehetően csökkenti a szorongást a víztől, mélységtől és gyorsabban megtanulnak úszni a gyerekek. Használatakor a gyermek boldogan, bátran lubickol a fürdőkádban, medencébe vagy akár a tengerben is.


Teddies BABY Gyerek figurás játékockák
3 710 Ft

Teddies Gyerek figurás játékkockák gyorsan csemetéje kedvenc játéka lesz. A kocka oldalain található színes, domború a mindennapokból vett figurák egyből megragadják gyermeke figyelmét. Az aranyos állatok és virágok gondoskodnak a vidám hangulatról játék közben. A készlet 6 db műanyag kockát tartalmaz.


Teddies BABY Klasszikus célbadobó karikajáték, Műanyag
2 990 Ft

Színes, műanyagból készült klasszikus ügyességi játék, kicsiknek és nagyoknak. A célbábut felállítva pár lépésről rá kell tudnunk dobni a karikákat a bábura úgy, hogy az ne dőljön fel. A napok, hetek múlásával a távolságot is növelni lehet. A karikajáték segíti fejleszteni gyermekünk kezének finom, motorikus készségeit.


Teddies BABY Bébi trapéz

Teddies BABY Bébi trapéz

Értékelés: 5
5 890 Ft

5 490 Ft

A Teddies bébi trapéz sokoldalú szórakozást nyújt babája számára. A vázról nagyméretű, színes műanyag játékok lógnak, melyeket egy tükör egészít ki. A játékok könnyen cserélhetők, variálhatók, babakocsira vagy az autó ülésére is szerelhetők, így nem csak otthon, hanem utazás közben is használhatók.


Teddies BABY Képességfejlesztő gömb csörgő 15 cm
3 108 Ft

2 650 Ft

Színes képességfejlesztő gömb csörgő különböző feladatokkal, ami a azonnal felkelti a kicsi figyelmét és fejleszti az érzékeiket. Különböző formákból áll, amik fejlesztik a gyerekek finommotorikus képességeit.


Teddies BABY Flipper Nyak Úszógumi, Narancssárga
3 460 Ft

A gyermeke szereti a vízet, de fél tőle? Itt a megoldás! A Teddies Flipper Nyak Úszógumi, Narancssárga a csecsemők részére kifejlesztett nyak köré rögzithető úszógumi. Használata észrevehetően csökkenti a szorongást a víztől, mélységtől és gyorsabban megtanulnak úszni a gyerekek. Használatakor a gyermek boldogan, bátran lubickol a fürdőkádban, medencébe vagy akár a tengerben is.