Top Mark CARE pelenkázótáska
9 990 Ft

CARE luxus pelenkázótáska számtalan tárolóhellyel a cuminak, üvegnek, pelenkának, törlőkendőknek és egyéb lényeges apróságnak. A táska tetején két cipzár van. A táska része egy külön szigetelt üvegrekesz, kozmetikai táska a piszkos pelenkákra valamint pelenkázó alátét.

Top Mark CARE pelenkázótáska
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CARE luxus pelenkázótáska számtalan tárolóhellyel a cuminak, üvegnek, pelenkának, törlőkendőknek és egyéb lényeges apróságnak. A táska tetején két cipzár van. A táska része egy külön szigetelt üvegrekesz, egy kozmetikai táska a piszkos pelenkákra, valamint egy pelenkázó alátét.

Top Mark DEX mózeskosár

Top Mark DEX mózeskosár

Értékelés: 5
157 390 Ft 150 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

DEX sportos babakocsi könnyű alumínium alvázzal és egyszerű designnal, amely minden kismamát megszólít. Gyermekeknek 15 kg-os súlyig alkalmas. Mózeskosár vásárlása esetén a babakocsi használható a születéstől fogva.

Top Mark YURI lábzsák kocsira
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

YURI lábzsák meleg és kényelmes utazást kínál az őszi és téli napokon is. A lábzsák polár béléssel és néhány gombbal a méret módosítására rendelkezik, így a legtöbb kocsiban használható. A fej körüli nyílás összehúzható fékkel ellátott kötővel.

Top Mark BEAU Pihenőszék
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A bámulatos időtlen dizájnú BEAU pihenőszék minden kisbabát felvidít. Sőt még játékhíddal is rendelkezik, így soha nem fog a kicsi unatkozni.

Top Mark NOA elektromos babaringató
27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

NOA elektromos babaringató egy tökéletes segítség minden anya számára. A NOA ringatóval az altatás gyerekjáték a legizgőbb-mozgóbb gyerekek esetében is. A ringató alakja az anya karjait utánozza és finomat hintáztat, a baba biztonságban és nyugalomban érzi magát.

Top Mark ROBIN ökobőr konyhaszék
42 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A magas, luxus ROBIN szék kiváló 6–36 hónapos kor közötti gyerekek számára, nagy levehető és állítható pulttal van felszerelve. A szék magassága állítható (7 pozíció), tehát bármilyen magas asztalnál használható. A háttámla 5 pozícióba állítható, beleértve az alvó pozíciót is. Könnyű és összecsukható, így nagyon kevés helyet foglal. 5 pontos biztonsági övvel és testvédővel is fel van szerelve.

Top Mark SENNA járóka autó
24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SENNA járóka autó egy luxus kiadás a legkisebb versenyzők számára. Gyermeked egy pillanat alatt James Bonddá változik, és 007 ügynökként az első missziójára indulhat.

Top Mark UP BOOSTER ülés

Top Mark UP BOOSTER ülés

Értékelés: 4,8
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az UP BOOSTER ülés minden székre alkalmas. Egyszerű be- és kiszerelés 5 pontos biztonsági öv. Az ülés összecsukható és könnyű, az étkezőbe és a nyaralásba is szállítható. Egyszerű karbantartás. Tehát gyermeked könnyen egy asztalnál tud enni veled.

Top Mark DEX mózeskosár
48 490 Ft

DEX mózeskosár DEX kocsi az időtlen szép designjával. – Születéstől számítva 9 éves korig ajánlott gyermekek számára. Hogy a baba nagyobb, és szeretne kilátást, nem probléma! Köszönhetően állítható alsó részének, a gyermeknek tökéletes áttekintése lesz arról, hogy mi történik körülötte.

Top Mark NICKY járóka

Top Mark NICKY járóka

Értékelés: 2,5
18 490 Ft

NICKY járóka 4 kerékkel, gumis fékek, stabil keret és ülőke, amely beállítható 3 magasságba. Az ülés magas háttámlával rendelkezik a gyermek hátának megtámasztására. A része egy leszedhető játék panel.

Top Mark RAFI ülőke az asztalhoz
13 090 Ft

RAFI ülőke asztalhoz akár 15 kg teherbírással azáltal, hogy extra könnyű és kis méretű, így ideális az útjaidra, súlya 2 kg. Az asztalra akasztható. Az ülés alkalmas a már ülő gyerekeknek.