Top Mark DEX mózeskosár
151 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

DEX sportos babakocsi könnyű alumínium alvázzal és egyszerű designnal, amely minden kismamát megszólít. Gyermekeknek 15 kg-os súlyig alkalmas. Mózeskosár vásárlása esetén a babakocsi használható a születéstől fogva.


Top Mark NOA elektromos babaringató
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

NOA elektromos babaringató egy tökéletes segítség minden anya számára. A NOA ringatóval az altatás gyerekjáték a legizgőbb-mozgóbb gyerekek esetében is. A ringató alakja az anya karjait utánozza és finomat hintáztat, a baba biztonságban és nyugalomban érzi magát.


Top Mark SENNA járóka autó
24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SENNA járóka autó egy luxus kiadás a legkisebb versenyzők számára. Gyermeked egy pillanat alatt James Bonddá változik, és 007 ügynökként az első missziójára indulhat.


Top Mark BEAU Pihenőszék
23 690 Ft

A bámulatos időtlen dizájnú BEAU pihenőszék minden kisbabát felvidít. Sőt még játékhíddal is rendelkezik, így soha nem fog a kicsi unatkozni.


Top Mark CARE pelenkázótáska
9 990 Ft

CARE luxus pelenkázótáska számtalan tárolóhellyel a cuminak, üvegnek, pelenkának, törlőkendőknek és egyéb lényeges apróságnak. A táska tetején két cipzár van. A táska része egy külön szigetelt üvegrekesz, kozmetikai táska a piszkos pelenkákra valamint pelenkázó alátét.


Top Mark CARE pelenkázótáska
9 990 Ft

CARE luxus pelenkázótáska számtalan tárolóhellyel a cuminak, üvegnek, pelenkának, törlőkendőknek és egyéb lényeges apróságnak. A táska tetején két cipzár van. A táska része egy külön szigetelt üvegrekesz, egy kozmetikai táska a piszkos pelenkákra, valamint egy pelenkázó alátét.


Top Mark DEX adapter Maxi Cosi
6 290 Ft

DEX adapter Maxi Cosi kompatibilis babakocsival TOPMARK DEX és autósüléssel Maxi Cosi Cabrio-Fix vagy Maxi Cosi Pebble.


Top Mark ROBIN ökobőr konyhaszék
42 390 Ft

A magas, luxus ROBIN szék kiváló 6–36 hónapos kor közötti gyerekek számára, nagy levehető és állítható pulttal van felszerelve. A szék magassága állítható (7 pozíció), tehát bármilyen magas asztalnál használható. A háttámla 5 pozícióba állítható, beleértve az alvó pozíciót is. Könnyű és összecsukható, így nagyon kevés helyet foglal. 5 pontos biztonsági övvel és testvédővel is fel van szerelve.


Top Mark YURI lábzsák kocsira
12 490 Ft

YURI lábzsák meleg és kényelmes utazást kínál az őszi és téli napokon is. A lábzsák polár béléssel és néhány gombbal a méret módosítására rendelkezik, így a legtöbb kocsiban használható. A fej körüli nyílás összehúzható fékkel ellátott kötővel.


Top Mark PURE kombinált babakocsi
211 490 Ft

PURE kombinált babakocsi tökéletes nemcsak az időtlen designnal, hanem a funkcionalitással és a kényelemmel mind a baba, mind az anya számára. Alkalmas születéstől 2 éves korig, maximális 15 kg teherbírással.