TRIGANO MILAP fa ház gólyalábon
179 070 Ft

Az ablakokkal ellátott fa ház minden kert dísze lesz. A házat 4 piros ablak és 2/3-os zöld bejárati ajtó díszíti. A készlet a házon kívül lépcsőt, 173 cm-es csúszdát és balkont tartalmaz. Kiváló minőségű kivitelezés és fa ellátás, így a termék hosszú élettartamú.


TRIGANO Szerszámtároló ház 1010GEYZ
241 900 Ft

172 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű horganyzott acélból készült kerti ház Yardmaster 1010GEYZ hasznos kiegészítője a kertjének.


TRIGANO Kerti játszótér mászófallal és csúszdával
127 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Trigano Kerti játszótér csúszdával, mászófallal és hintákkal kialakított készlet. Szilárddá és stabillá kialakítású. Minden oldalán más-más lehetőség tárul a kicsi elé, mászhat, csúszhat és hintázhat. A gyerek mászófal nagyszerű felkészülési lehetőség a nagyobb mászófalakhoz. A játék számtalan izgalmas szórakozást biztosít és kiváló választás többgyermekes családok számára is, mivel egyszerre akár három gyermek is használhatja. Használata 3 éves kortól ajánlott.


TRIGANO Záhradný domček 67GEYZ
157 900 Ft

105 900 Ft
+ ingyen szállítás

A kiváló minőségű horganyzott acélból készült kerti ház Yardmaster 67GEYZ hasznos kiegészítője a kertjének.


TRIGANO Szerszámtároló ház 65GEYZ
120 900 Ft

91 900 Ft
+ ingyen szállítás

A kiváló minőségű horganyzott acélból készült kerti ház Yardmaster 65GEYZ hasznos kiegészítője a kertjének.


TRIGANO X-STREAM Csúszda, 380 cm
78 490 Ft

76 740 Ft

Trigano X-STREAM csúszda rendkívül hosszú, 380 cm-es csúszófelületével garantáltan felhőtlen szórakozást nyújt gyermekének! Biztonságos és stabil kialakítású, könnyen összeszerelhető gyerekcsúszda, melynek hullámos csúszófelülete feldobja a játékot. A létra csúszásmentes fokainak köszönhetően egyszerű a feljutás, így a színes kerti játék akár már 3 éves kortól használható.


TRIGANO Gyerek hinta IRIMË-VENETO
61 895 Ft

60 110 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano gyerek fém hinta akár három gyerek számára, ideális a kisebb kertekbe. A hinta Franciaországban volt tervezve és készítve, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak és kritériumoknak. A műanyag ülések magassága állítható.


TRIGANO Slide 250 Óriáscsúszda
57 550 Ft

TRIGANO 250 csúszda remek szórakozás a gyerekenek. 2/3 cm-es csúszófelülettel. Tartós műanyagból készült, könnyen összeszerelhető fém vázzal rendelkezik. Minden kicsinek örömfeledt percket szerez a kertben.


TRIGANO Swing 3 részes hinta
61 990 Ft

53 330 Ft

Trigano Swing 3 részes hintával saját kertjébe is könnyedén játszóteret varázsolhat. 2 hintaülőkéjével és 2 személyes gondola hintájával kiváló választás többgyermekes családoknak is akár. Ez a 4 személyes hinta, a kert kedvelt része lehet évekig. Stabil szerkezetű, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


TRIGANO Gyerek hinta VALWË-BRIOSO
49 513 Ft

47 320 Ft
+ ingyen szállítás

Trigano gyerek fém hinta akár négy gyerek számára, minden kertbe ideális. A hinta Franciaországban volt tervezve és készítve, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak és kritériumoknak. A műanyag ülések magassága állítható.


TRIGANO Swing 2 személyes hinta
49 090 Ft

42 200 Ft

Szórakozz a Trigano Swing 2 személyes hintával saját kertedben. Klasszikus gyerekjáték, amelyet a szabadtéren, a friss levegőn élvezhetnek a kicsik. Ez a két személyes hinta, a kert dísze lehet évekig. Stabil, tömör szerkezet, amit könyen rögzíthetünk a földbe.


TRIGANO 1 üléssel ellátott fa hinta
43 224 Ft

39 000 Ft

Trigano Dolly kerti hinta fa konstrukcióval és fém csatlakozással. Az anyag így kitűnően harmonizál a környezettel. A hinta Trigano hintaülőkével ellátott. Az egész szerkezet 190 cm magas.


TRIGANO Olwe gyermek hinta
35 812 Ft

33 250 Ft

A gyermekeknek alkalmas Trigano kétszemélyes fém hinta kisebb kertekbe is ideális. A hinta Franciaországban volt tervezve és gyártva, megfelel a legszigorúbb európai biztonsági szabványoknak és kritériumoknak is. A műanyag ülés állítható magasságú.


TRIGANO Többfunkciós fa homokozó
30 690 Ft

Trigano Többfunkciós fa homokozó fenyőből készült, mely ellenáll a külső hatásoknak. A fedél védi a homokot a szennyeződésektől, esőtől. A 120 × 120 cm-es négyszög alakú homokozó két oldalsó része paddá alakítható, így gyermeke a legnagyobb kényelemben játszhat. A homokozó felületkezelés nélkül kapható, így színét bármikor az őt körülvevő környezethez igazíthatjuk. Egyszerre több gyermek is elfér benne.


TRIGANO Jardin Baby Swing hinta, 124 cm
30 050 Ft

Az összecsukható szerkezetnek köszönhetően könnyen tárolható. Helyigénye minimális, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A szerkezet strapabíró fém anyagból készült, amelyet a műanyag borítás véd meg a korróziótól.Gyermeke garantáltan több időt fog a szabadban tölteni ezzel a hintával.


TRIGANO Hegymászó fal 1,20 m
28 130 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tökéletes kiegészítő fa készlethez Trigano. Mászófal 120 cm magas platformmal rendelkező készletek számára készült. Egyszerű összeszerelés az utasításoknak megfelelően. 3 éves kortól ajánlott.


TRIGANO piknik faasztal tárhellyel
26 850 Ft
+ ingyen szállítás

Faasztal padokkal, a pad 100 cm széles (gyermekeknek), az egész asztal pedig 97 cm mély. Az asztaltábla magassága 57 cm. A felső lap levehető, így az alatta lévő hely homokozóként, illetve tárhelyként is szolgálhat.


TRIGANO Pókháló - kötél
26 850 Ft

A kötélből pókháló válik, amely fa összeállításokhoz alkalmas. A gyermekek bemászhatnak a pókháló alá és számos módon mászhatnak fel rá. Vagy csupán a kötelek közt is mászkálhatnak. Javítják kezeik és lábaik erejét, stabilitást nyernek és elsajátítják a mászás alapjait. Az összeállítás nem része a csomagolásnak.


TRIGANO Mérleghinta és körhinta 360°
25 570 Ft

Trigano mérleghinta és 360°-os körhinta garantáltan sokoldalú szórakozást nyújt gyermekeinek. A tömör acél karok kétféleképpen is el tudnak mozdulni a tengely körül. Maximum 50 kilogrammig használható (oldalanként).


TRIGANO COCOON - Függő hinta
25 570 Ft

Trigano COCOON – Függő hinta gyermekek számára lett kialakítva, ahol nyugodtan játszhatnak, olvashatnak, pihenhetnek akár hintázás közben. A zöld és narancssárga színnek köszönhetően a kisfiúk és a kislányok tetszését egyaránt elnyerheti. 140 cm hosszú, az átmérője pedig 70 cm. A hinta tetején található kampó és karabíner a felfüggesztést segíti.


TRIGANO Fa Homokozó Fedéllel 120 ALIX
24 290 Ft

Kiváló minőségű fenyőből készült alj nélküli homokozó, melynek oldalsó részei padként is funkcionálnak, így gyermeke kényelmesen játszhat. Egyszerű szerkezetének köszönhetően, összeszerelése és szétszedése rendkívül egyszerű. 120×120 cm-es homokzóban egyszerre több gyermek is elfér.


TRIGANO Baby hinta állvány, 1,2 m
19 810 Ft

Trigano baby hinta állvány kisgyermekeknek ajánlott. Fém szerkezetének köszönhetően rendkívül stabil és biztonságos. Az ülés kialakításánál ügyeltek a kényelmes megoldásra, széles ülőrész és magas háttámla jellemzi. A két pontos biztonségi öv segítségével teljes biztonságban hintázhat gyermeke.


TRIGANO 120- "ALIX" Homokozó

TRIGANO 120- "ALIX" Homokozó

Értékelés: 4,5
24 999 Ft

14 700 Ft

Kiváló minőségű fenyőből készült alj nélküli homokozó, melynek oldalsó részei padként is funkcionálnak, így gyermeke kényelmesen játszhat. Egyszerű szerkezetének köszönhetően, összeszerelése és szétszedése rendkívül egyszerű. 120×120 cm-es homokzóban egyszerre több gyermek is elfér.


TRIGANO faasztal Piknik

TRIGANO faasztal Piknik

Értékelés: 1
14 300 Ft

gyerek faasztalok padokkal jó alapot nyújtanak bármelyik kerti party vagy gyermek összeruccanások során. A piknik asztal minőségi fából készül, mérete 90 × 90 × 57 cm.


TRIGANO Hintaülés, Zöld-Narancssárga
7 130 Ft

A Trigano hintaülés babák számára ajánlott. Anyaga nagy szilárdságú, strapabíró műanyag. Ülő része elég széles és biztonságos ahhoz, hogy gyermeke kényelmesen élvezze a hintázás nyújtotta örömöket. Magas háttámlája és biztonsági öve megfelelő védelemet nyújt. Bármely típusú hintához tökéletesen alkalmas. A termék színe és formája is tartja eredeti álllapotát, az időjárási viszonyoktól függetlenül.


TRIGANO  gyermekülés
10 900 Ft

5 900 Ft

Biztonsági övvel ellátot állítható gyermekülés a Trigano hintákhoz. 9–36 hónapos gyermekeknek alkalmas.


TRIGANO Egyszemélyes hinta

TRIGANO Egyszemélyes hinta

Értékelés: 5
4 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trigano Egyszemélyes hinta egy klasszikus gyermekjáték, mely kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a kicsiknek. Stabil és szilárd kivitelezésű, jó teherbírású. Ülése kiváló minőségű műanyagból készült. Felfüggesztést igényel, melyhez rögzíteni lehet a hintát. Kialakításának köszönhetően használata biztonságos és egyszerű. A terméket otthoni használatra tervezték!


TRIGANO Gyerek gyűrűhinta
4 558 Ft
4 340 Ft

Gyerek trapézformájú gyűrűhinta egy egyszerű kül- és beltéri felakasztásra és használatra alkalmas sporteszköz. Ezt kb. 2 – 2,5m magasságba szereljük bármilyen konstrukcióra vagy akár fára. Színe élénk zöld, minőségi műanyag termék.


Trigano – a Trigano társaságot Franciaországban 1950-ben alapították, és a gyermek hinták, csúszdák, homokozóhelyek és játszóterek előállítására összpontosít. Minden termék kizárólag Franciaországban készül, és megfelel az EN71-es biztonsági követelményeknek, szabályoknak és szabványoknak. A Trigano ISO 9001 bizonyítvánnyal rendelkezik.

Trigano – a Trigano társaságot Franciaországban 1950-ben alapították, és a gyermek hinták, csúszdák, homokozóhelyek és játszóterek előállítására összpontosít. Minden termék kizárólag Franciaországban készül, és megfelel az EN71-es biztonsági követelményeknek, szabályoknak és szabványoknak. A Trigano ISO 9001 bizonyítvánnyal rendelkezik.