Twistshake Etetőcumi Anti-Colic Small 0+m
1 890 Ft

Twistshake etetőcumi alkalmas szoptatásról és palackból történő etetésről csészéről való ivásre való áttérésre. Úgy tervezték, hogy a lehető legjobban hasonlítson az anyai mell alakjára, lehetővé téve a könnyű és problémamentes áttérést a szoptatásról a palackból való evésre. A kólika elleni szelep megakadályozza a csecsemőknél a hasfájás kialakulását és biztosítja az egyenletes átfolyást. A kényelmes ivás érdekében az ivórész alsó része puha és domború alakú. Kivételesen puha szilikonból készült, ami kellemes a baba szájában. A Twistshake cumisüvegek mindenki számára megfelelnek.

Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 180ml
2 790 Ft

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 180ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy S méretű fejet is tartalmaz, ami újszülött kortól használható.

Twistshake Tölthető tasak 3 x 220 ml
3 390 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake Tölthető tasak 5 x 220 ml
5 490 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake Rozsdamentes acél tanuló evőeszköz készlet 12+m
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Rozsdamentes acél tanuló evőeszköz készlet 12+m. Kés a biztonságos vágáshoz, a gyermek szájának méretéhez kialakított kanál, tompa hegyű villa. A puha felület, a csúszásmentes kezelés és az ergonomikus kialakítású design biztonságos tartást biztosít és motiválja a gyermeket az evőeszközök használatára. Az egyedi kialakítású szélek megvédik az evőeszközöket az ételbe való beleeséstől, amikor a gyermek épp nem használja őket.

Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 330ml
3 190 Ft

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 330ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy L méretű fejet is tartalmaz, ami 4 hónapos kortól használható.

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat + tányér 6+m
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat + Tányér 6+m. Az alátét a vákuumnak hála erősen rögzül a felszínhez, így az alátét nem fog az asztalon csúszkálni. A Twistclick rendszer segítségével tetszőleges Twistshake tálat vagy tányért rögzíthetsz az asztalra. A készlet tárolófedelet is tartalmaz, amely a tányért ételhordozóvá alakítja.

Twistshake Osztott tányér 6+m
3 790 Ft

Twistshake Osztott Tányér 6+m, amely alja csúszásgátló anyagból készült, valamint tároló fedéllel ellátott, amely segítségével ételhordóvá alakítható. Ezen felül a Twistclick rendszer segítségével a Twistshake csúszásgátló alátéthez rögzíthető.

Twistshake Tányér 6+m

Twistshake Tányér 6+m

Értékelés: 5
4 390 Ft

Twistshake Tányér 6+m csúszásgátló aljjal és tárolást lehetővé tevő fedéllel, amely a tányért ételtároló dobozzá változtatja. Ráadásul a tányér a Twistshake csúszásgátló alátétre is rákapcsolható a Twistclick rendszer segítségével.

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat Mini
8 490 Ft

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat a vákuum segítségével erősen rögzül a felszínhez, ami megakadályozza, hogy az alátét csúszkáljon az asztalon. A Twistclick rendszer segítségével tetszőleges Twistshake tányért vagy tálat rögzíthet az asztalra.

Twistshake Palack szívószállal 360 ml, 12+m
3 390 Ft

Twistshake palack szívószállal az ivás ideális megoldását mutatja be a növekvő, aktív gyermek számára.

Nem folyik, és a gyermek könnyen használhatja egyedül köszönhetően az egyedi nyújtható kupaknak

A palack több részből áll, a könnyű tisztítás érdekében.

Kompatibilis a Twistshake szívószálas palackokkal, a szívószál hossza a gyermek palackjához van igazítva (360 ml).

A termék mosogatógépben mosható a felső részében.

Twistshake Műanyag előke 4+m, 2 db
4 490 Ft

A kellemes pasztell színű Twistshake Műanyag előke 4+m, 2ks puha műanyag anyagból készült, felfogja az ételmaradványokat, amelyek a baba szájából kipotyognak. A nyaknál lévő pánt állítható, illeszkedik gyermeked igényeihez. Az előke mérete úgy állítható, hogy ne maradjon az asztal alatt.

Twistshake Tanuló evőeszköz készlet 6+m
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Tanuló evőeszköz készlet 6+m, amely a kanál, a villa és a kés tartását tanítja. Kés a biztonságos vágáshoz, a gyermek szájának méretéhez kialakított kanál, tompa hegyű villa. A puha felület, a csúszásmentes kezelés és az ergonomikus kialakítású design biztonságos tartást biztosít és motiválja a gyermeket az evőeszközök használatára.

Twistshake Csepegtető

Twistshake Csepegtető

Értékelés: 4,7
8 290 Ft

A Twistshake most saját csepegtető állványt kínál üvegeid és edényeid számára. A csepegtető mély, ovális alja megakadályozza a vízszivárgást, és bebiztosítja, hogy a konyha rendezett és tiszta marad. A levehető karok lehetővé teszik az üvegek és tartozékaik egyenletes elhelyezését a gyorsabb szárítás érdekében.

Twistshake Etetőkanál 4+m, 3db
2 390 Ft

Twistshake Etetőkanál 4+m, 3db egy hosszú kanál, amely könnyedén elér még a magasabb üvegek vagy poharak aljába is. A szilikon anyaggal való kombinációnak köszönhetően jobban a kézben tartható.

Twistshake Tölthető tasak 3x220 ml Márvány szürke
3 390 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake Anti-Colic 180ml Lila
2 410 Ft

Twistshake Anti-Colic 180ml Purple A Twistshake innovatív csecsemőt a gyermekek szüleivel együttműködve tervezték. Ez egy egyszerű módszer az egyes adagok adagolására, felgyorsítja az előkészítési időt.

Twistshake Anti-Colic 180ml Narancs
2 410 Ft

Twistshake Anti-Colic 180ml Orange Twistshake innovatív cumisüveget a gyermekek szüleivel együttműködésben tervezték. Ez egy egyszerű módszer az egyes adagok adagolására, felgyorsítja az előkészítési időt

Twistshake Anti-Colic 260ml Narancs
2 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Anti-Colic 260ml Orange Twistshake innovatív cumisüveget a gyermekek szüleivel együttműködve tervezték. Ez egy egyszerű módszer az egyes adagok adagolására, felgyorsítja az előkészítési időt.

Twistshake antiklikikumok 330ml lila
2 620 Ft

A Twistshake Anti-Colic 330ml Purple A Twistshake innovatív csecsemőt a gyermekek szüleivel együttműködve tervezték. Ez egy egyszerű módszer az egyes adagok adagolására, felgyorsítja az előkészítési időt.

Twistshake antiklikikumok 330ml narancs
2 620 Ft

A Twistshake Anti-Colic 330ml Orange Twistshake innovatív cumisüveget a gyermekek szüleivel együttműködve tervezték. Ez egy egyszerű módszer az egyes adagok adagolására, felgyorsítja az előkészítési időt.

Twistshake antiklikikumok 330ml zöld
2 620 Ft

A Twistshake Anti-Colic 330ml zöld Twistshake innovatív cumisüveget a gyermekek szüleivel együttműködve tervezték. Ez egy egyszerű módszer az egyes adagok adagolására, felgyorsítja az előkészítési időt.

Twistshake Cumisüveg 300ml 8+m
2 990 Ft

Twistshake Cumisüveg 300ml 8+m, amely a gyermekeddel együtt nő – csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. A világ legötletesebb cumisüvege. Keverd össze a kedvenc gyümölcsödet vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer pillanatok alatt egy egészséges italt varázsol a gyümölcsökből.

Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 260ml
2 990 Ft

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 260ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy S méretű fejet is tartalmaz, ami 2 hónapos kortól használható.

Twistshake Hot or Cold termosz, 420ml
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Termoska „HOT or COLD“ 420 ml-es termosz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A dupla falú rozsdamentes acél 10 órán át megtartja a hőmérsékletet. Rendkívül puha gumiréteggel van bevonva, így kellemesen tartható kézben. Az ital könnyen kitölthető a termosz széles nyakának hála!

Twistshake pordoboz 2x 100ml fehér
1 580 Ft

Twistshake pordoboz 2× 100ml Fehér Praktikus tartály a tejporhoz A Twistshake kialakításának köszönhetően egyszerűen annak kockázata nélkül, hogy a tejport kiöntheti a tartályból. Lehetőség gyümölcsre vagy más apró finomságra is.

Twistshake pordoboz 2x 100ml kék
1 580 Ft

Twistshake pordoboz 2× 100ml kék Praktikus tartály tejporhoz A Twistshake kialakításának köszönhetően egyszerűen annak kockázata nélkül, hogy a tejport kiöntheti a tartályból. Lehetőség gyümölcsre vagy más apró finomságra is.

Twistshake pordoboz 2x 100ml lila
1 580 Ft

Twistshake pordoboz 2× 100ml lila Praktikus tartály a tejporhoz A Twistshake kialakításának köszönhetően egyszerűen annak kockázata nélkül, hogy a tejport kiöntheti a tartályból. Lehetőség gyümölcsre vagy más apró finomságra is.

Twistshake pordoboz 2x 100ml narancs
1 580 Ft

Twistshake pordoboz 2× 100ml narancssárga Praktikus tartály a Twistshake tejporhoz, kialakításának köszönhetően egyszerűen annak kockázata nélkül, hogy a tejport kiöntheti a tartályból. Lehetőség gyümölcsre vagy más apró finomságra is.

Twistshake pordoboz 2x 100ml rózsaszín
1 580 Ft

Twistshake pordoboz 2× 100ml rózsaszín. Tervezésének köszönhetően a praktikus Twistshake bébi tejtartály nagyon kitöltődik egyszerűen annak kockázata nélkül, hogy a tejport kiöntheti a tartályból. Lehetőség gyümölcsre vagy más apró finomságra is.

Twistshake pordoboz 2x 100ml zöld
1 580 Ft

Twistshake pordoboz 2× 100ml zöld
Tervezésének köszönhetően a praktikus Twistshake bébi tejtartály nagyon kitöltődik egyszerűen annak kockázata nélkül, hogy a tejport kiöntheti a tartályból. Lehető

Twistshake Szárított tej tárolására alkalmas edény
8 290 Ft

Az 1700 ml űrtartalmú Twisthake edény a gyermeked tápszerének tökéletes tárolására szolgál. A termék higiénikus, légmentesen záródó fedéllel rendelkezik, amely egyszerűen, egyetlen kattintással nyitódik. Az edény belsejében mérőpohár és „intelligens él“ található, amely megkönnyíti a megfelelő mennyiségű táplálék adagolását. Nagyon fontos, hogy betartsd az egyes márkákra vonatkozó ajánlott adagolási utasításokat. Az ajánlottnál több, vagy kevesebb por használata dehidratációhoz, vagy pedig a gyermek helytelen táplálásához vezet. A mellékelt mérőpohár 9,4 ml-t tartalmaz (körülbelül 4,5 gramm por).

Twistshake Tál 6+m

Twistshake Tál 6+m

Értékelés: 5
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Tál 6+m, amely alja csúszásgátló anyagból készült, valamint tároló fedéllel ellátott, amely segítségével ételhordóvá alakítható. Ezen felül a Twistclick rendszer segítségével a Twistshake csúszásgátló alátéthez rögzíthető.

Twistshake Tanuló bögre 230ml 4+m
3 290 Ft

Twistshake Tanuló bögre 230ml 4+m, amely a gyermekeddel együtt nő – csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. A világ legötletesebb cumisüvege. Keverd össze a kedvenc gyümölcsödet vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer pillanatok alatt egy egészséges italt varázsol a gyümölcsökből.

Twistshake Tölthető tasak 3x100 ml
3 390 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake Tölthető tasak 3x100 ml Márvány szürke
3 390 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake Tölthető tasak 5 x 100 ml
5 490 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake Tölthető tasak 8x100 ml
8 990 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake Tölthető tasak 8x220 ml
8 590 Ft

Töltsd meg a tasakot házi pürével, joghurttal vagy smoothie-val. Hagyd szárnyalni képzeletedet, amikor ízletes ételt készítesz gyermekednek. A Twistshake tölthető tasak tökéletes utazásokhoz. A tasak alján dupla Ziplock található, így könnyedén tölthető és mosható.

Twistshake vastagbélcsaládos kicsi 0 + m
1 620 Ft

Twistshake vastagbélcsillag kicsi 0 + m. A cumi rugalmas teteje hasonlít az anya mellbimbójára, és megőrzi a csecsemő természetes szopási módját.

Twistshake Cumisüveg 360ml 12+m
3 190 Ft

Twistshake Cumisüveg 360ml 12+m, amely a gyermekeddel együtt nő – csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. A világ legötletesebb cumisüvege. Keverd össze a kedvenc gyümölcsödet vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer egy pillanat alatt egészséges italt varázsol a gyümölcsökből.