Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat Mini
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat a vákuum segítségével erősen rögzül a felszínhez, ami megakadályozza, hogy az alátét csúszkáljon az asztalon. A Twistclick rendszer segítségével tetszőleges Twistshake tányért vagy tálat rögzíthet az asztalra.


Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat + tányér 6+m
12 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat + Tányér 6+m. Az alátét a vákuumnak hála erősen rögzül a felszínhez, így az alátét nem fog az asztalon csúszkálni. A Twistclick rendszer segítségével tetszőleges Twistshake tálat vagy tányért rögzíthetsz az asztalra. A készlet tárolófedelet is tartalmaz, amely a tányért ételhordozóvá alakítja.


Twistshake Cumisüveg 300ml 8+m
3 032 Ft
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Cumisüveg 300ml 8+m, amely a gyermekeddel együtt nő – csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. A világ legötletesebb cumisüvege. Keverd össze a kedvenc gyümölcsödet vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer pillanatok alatt egy egészséges italt varázsol a gyümölcsökből.


Twistshake Cumisüveg 360ml 12+m
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Cumisüveg 360ml 12+m, amely a gyermekeddel együtt nő – csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. A világ legötletesebb cumisüvege. Keverd össze a kedvenc gyümölcsödet vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer egy pillanat alatt egészséges italt varázsol a gyümölcsökből.


Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 180ml
2 834 Ft
2 790 Ft

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 180ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy S méretű fejet is tartalmaz, ami újszülött kortól használható.


Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 260ml
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 260ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy S méretű fejet is tartalmaz, ami 2 hónapos kortól használható.


Twistshake Cumisüveg Anti-Colic 330ml
3 190 Ft

Twistshake Anti-Colic cumisüveg, 330ml egyedi Twistflow rendszerrel rendelkezik, ami aktívan csökkenti az újszülötteknél a kólikát és biztosítja a tej egyenletes folyását. Minden cumisüveg egy praktikus tárolót, egy szűrőt, ami hatékonyan eltávolítja a csomókat és egy L méretű fejet is tartalmaz, ami 4 hónapos kortól használható.


Twistshake Etetőkanál 4+m, 3db
2 443 Ft
2 390 Ft

Twistshake Etetőkanál 4+m, 3db egy hosszú kanál, amely könnyedén elér még a magasabb üvegek vagy poharak aljába is. A szilikon anyaggal való kombinációnak köszönhetően jobban a kézben tartható.


Twistshake Hot or Cold termosz, 420ml
9 575 Ft

8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Termoska „HOT or COLD“ 420 ml-es termosz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A dupla falú rozsdamentes acél 10 órán át megtartja a hőmérsékletet. Rendkívül puha gumiréteggel van bevonva, így kellemesen tartható kézben. Az ital könnyen kitölthető a termosz széles nyakának hála!


Twistshake Műanyag előke 4+m, 2 db
4 490 Ft

A kellemes pasztell színű Twistshake Műanyag előke 4+m, 2ks puha műanyag anyagból készült, felfogja az ételmaradványokat, amelyek a baba szájából kipotyognak. A nyaknál lévő pánt állítható, illeszkedik gyermeked igényeihez. Az előke mérete úgy állítható, hogy ne maradjon az asztal alatt.


Twistshake Osztott tányér 6+m
3 840 Ft
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Osztott Tányér 6+m, amely alja csúszásgátló anyagból készült, valamint tároló fedéllel ellátott, amely segítségével ételhordóvá alakítható. Ezen felül a Twistclick rendszer segítségével a Twistshake csúszásgátló alátéthez rögzíthető.


Twistshake Rozsdamentes acél tanuló evőeszköz készlet 12+m
4 149 Ft
4 090 Ft

Twistshake Rozsdamentes acél tanuló evőeszköz készlet 12+m. Kés a biztonságos vágáshoz, a gyermek szájának méretéhez kialakított kanál, tompa hegyű villa. A puha felület, a csúszásmentes kezelés és az ergonomikus kialakítású design biztonságos tartást biztosít és motiválja a gyermeket az evőeszközök használatára. Az egyedi kialakítású szélek megvédik az evőeszközöket az ételbe való beleeséstől, amikor a gyermek épp nem használja őket.


Twistshake Tál 6+m

Twistshake Tál 6+m

Értékelés: 5
3 490 Ft

Twistshake Tál 6+m, amely alja csúszásgátló anyagból készült, valamint tároló fedéllel ellátott, amely segítségével ételhordóvá alakítható. Ezen felül a Twistclick rendszer segítségével a Twistshake csúszásgátló alátéthez rögzíthető.


Twistshake Tanuló bögre 230ml 4+m
2 890 Ft

Twistshake Tanuló bögre 230ml 4+m, amely a gyermekeddel együtt nő – csupán a kupakot és a cumit kell cserélni. A világ legötletesebb cumisüvege. Keverd össze a kedvenc gyümölcsödet vízzel és rázd fel! Figyeld, ahogy a mixer pillanatok alatt egy egészséges italt varázsol a gyümölcsökből.


Twistshake Tanuló evőeszköz készlet 6+m
2 234 Ft
2 190 Ft

Twistshake Tanuló evőeszköz készlet 6+m, amely a kanál, a villa és a kés tartását tanítja. Kés a biztonságos vágáshoz, a gyermek szájának méretéhez kialakított kanál, tompa hegyű villa. A puha felület, a csúszásmentes kezelés és az ergonomikus kialakítású design biztonságos tartást biztosít és motiválja a gyermeket az evőeszközök használatára.


Twistshake Tányér 6+m
3 840 Ft
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Twistshake Tányér 6+m csúszásgátló aljjal és tárolást lehetővé tevő fedéllel, amely a tányért ételtároló dobozzá változtatja. Ráadásul a tányér a Twistshake csúszásgátló alátétre is rákapcsolható a Twistclick rendszer segítségével.