Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval SLIM, 98/ 104, fekete
7x

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval SLIM

7 190 Ft

Kisgyermek softshell nadrág keskeny slim szabással az Unuo márkától, újrahasznosított PET palackokból. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyaga kellemesen meleg, ugyanakkor a membránnak köszönhetően biztosítja, hogy a gyerekek ne izzadjanak.

Forgalmazó: MALL
Unuo Street lány softshell nadrág gyapjúval, 98-104, antracit
23x

Unuo Lány softshell nadrág gyapjúval Virágok

9 290 Ft

Lány nadrág puha és meleg gyapjúból. Magas elasztikus kötött alkalmazkodik az alakhoz, és biztosítja, hogy a hátsó rész se legyen hideg. Az Unuo lány softshell nadrágja gyapjúval nemcsak a városi dzsungelben, hanem a természetben is használható.

Forgalmazó: MALL
Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval REGULAR, 98/ 104, fekete
1x

Unuo kisgyermek softshell nadrág gyapjúval REGULAR

9 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Kisgyermek softshell nadrág normál regular szabással az Unuo márkától, újrahasznosított PET palackokból. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyaga kellemesen meleg, ugyanakkor a membránnak köszönhetően biztosítja, hogy a gyerekek ne izzadjanak.

Forgalmazó: MALL
Unuo fiú softshell melegítőnadrág gyapjúval - Metricon 104/ 110, fekete
1x

Unuo Fiú softshell melegítőnadrág gyapjúval - Metricon

14 290 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Unuo márkájú fiúk softshell melegítői, amelyek ellenállnak a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyag kellemesen meleg, meleg "Double fleece” gyapjúval készült béléssel.

Forgalmazó: MALL
Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Kutyusok 98/104, kék
3x

Unuo Gyermek softshell nadrág polárral - Kutyusok

9 990 Ft

Az Unuo márkájú gyermek softshell nadrág puha és meleg polár anyaggal van ellátva, amely újrahasznosított PET palackokból készült. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. A nadrág nemcsak a városba, de a természetben is ideális.

Forgalmazó: MALL
Unuo Bélés nélküli softshell kabát fiúknak, Autók, 74/80, kék
1x

Unuo Bélés nélküli softshell kabát fiúknak, Autók

13 090 Ft

A cseh Unuo márka fiú softshell kabátja funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A kabát autós motívummal van díszítve.

Forgalmazó: MALL
Unuo Kisgyermek softshell nadrág bélés nélkül Virág, 86/92, rózsaszín
1x

Unuo lánygyermek softshell nadrág szigetelés nélkül, Virágok

7 290 Ft

Az Unuo márkájú lány kisgyermek softshell nadrágja kissé meleg, ugyanakkor szélálló. Tökéletesen véd a beázástól, és a gyermekeddel együtt nől, bővíthető. A szabás vékony, ezért vékony vagy pelenkás gyermekek számára is alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Unuo Bélés nélküli softshell kabát lányoknak, Virágok, 74/80, rózsaszín
3x

Unuo Bélés nélküli softshell kabát lányoknak, Virágok

13 390 Ft

A cseh Unuo márka lány softshell kabátja funkcionális TPU membránnal van ellátva, amely az anyag hosszú élettartama mellett szélállóságot és vízállóságot is biztosít. A kabát csokrok motívumával van díszítve.

Forgalmazó: MALL
Unuo Csecsemő kisfiú softshell hónadrág derékvédővel - Kutya, 80/86, kék

Unuo Csecsemő kisfiú softshell hónadrág derékvédővel - Kutya

10 790 Ft

Az Unuo márkájú kisfiúk softshell melegítői, amelyek ellenállnak a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Újrahasznosított PET palackból gyártva

Forgalmazó: MALL
Unuo kisfiú softshell hónadrág derékvédővel - Metricon, 80/86, fekete

Unuo Csecsemő kisfiú softshell hónadrág derékvédővel - Metricon

10 790 Ft

Az Unuo márkájú kisfiúk softshell melegítői, amelyek ellenállnak a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyag meleg bárány gyapjúra hasonlító anyagból és újrahasznosított PET palackokból készült.

Forgalmazó: MALL
Unuo kislány softshell hónadrág derékvédővel - Metricon, 80/86, fekete

Unuo Csecsemő kislány softshell hónadrág derékvédővel - Metricon

10 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Unuo márkájú kislányok softshell melegítői, amelyek ellenállnak a víznek és a hónak, még a legvadabb téli mulatságok során is megvédik gyermekeidet, és nadrágjukban a tökéletes hógátlónak köszönhetően szárazak maradnak. A magas elasztikus kötés igazodik az alakodhoz, és biztosítja, hogy ne fázz meg. Lezserebb szabás, amely nem korlátozza a mozgást. Az anyag meleg bárány gyapjúra hasonlító anyagból és újrahasznosított PET palackokból készült.

Forgalmazó: MALL
Unuo Metricon fiú baseball sapka XS, világosszürke
3x

Unuo fiú baseball sapka Metricon

4 390 Ft

Meleg kötött baseball sapka fiúk számára az UNUO márkától. A Metricon sapka rugalmas anyagból készült, kifinomult szabással, és ezért szépen tart a fejen. A stílusos silt erős és megőrzi az alakját.

Forgalmazó: MALL