Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Ambre Imperial - EDP 75 ml
1x

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Ambre Imperial - EDP

28 490 Ft
Ingyen szállítás

A keleti-fűszeres illat a nők és férfiak kollekciójának Extraordinaire Ambre Imperial-ját a Quentin Bisch parfüm készítette 2015-ben. A top tónusok bergamotból és rózsaszín borsból állnak. A szívében a borostyánnal, a benzoin és a Tonka babával harmonikusan vanília édes tónusai.

Partnerünktől: Vivantis
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud - EDP 75 ml

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Precious Oud - EDP

24 490 Ft

A Collection Extraordinaire Precious Oud egy új illat a Van Cleef & Arpels márkától.  Minden olyan nő számára készült, akik szeretik a keleti-virágos illatot. Ezt az illatot Amandine Marie parfümtervező hozta létre 2011-ben. A bevezető illatában bergamott és rózsabors érezhető.

Partnerünktől: Vivantis
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d´Iris - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
1x

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d´Iris - EDP

1 080 Ft

A jól ismert Van Cleef & Arpels márkanév, a Bois d´Iris új illatgyűjteményét a rendkívül fényes márka Emilie Coppermann készítette. Ez a nők számára kialakított fényűző illat fás illatával varázsolja el. Alapvetően lenyűgözni fog a vetiver és a labdanum.

Partnerünktől: Vivantis
Van Cleef & Arpels Bois Doré - EDP 75 ml

Van Cleef & Arpels Bois Doré - EDP

27 650 Ft

A Bois Doré az  Extraordinaire kollekcióból egy luxus keleti-fás illat  férfiaknak és nőknek egyaránt. A fekete bors és az ásványi anyag kombinációjával nyílik meg, majd édes vanília, dohány, mandula és cédrus szívébe kerül át. A kompozíciót a tonkabab, a pézsma és a teak fa kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge - EDP 75 ml

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge - EDP

28 650 Ft
Ingyen szállítás

A Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Rose Rouge keleti virágillat nőknek és férfiaknak egyaránt. Az érzéki kompozíció kezdetben a ribizli és a bors tónusaival nyit, amelyet kifejlődése után a rózsa, a kakaó, a pacsuli és a vetiver ereje követ.

Partnerünktől: Vivantis
Van Cleef & Arpels Moonlight Patchouli - EDP 75 ml

Van Cleef & Arpels Moonlight Patchouli - EDP

24 990 Ft

A Moonlight Patchouli az Extraordinaire márkától egy  luxus fás-ciprusos illat férfiak és nők számára egyaránt. A kakaó, a pacsuli levél és a fás hangok kombinációjával nyílik meg. Ezután tisztán virágos szívillatra változik át, amelyet egy bolgár rózsa és az írisz alkot.

Partnerünktől: Vivantis