VELBON CV-3 Blue

VELBON CV-3 Blue

21 990 Ft

Könnyű utazóállvány, ideális terepen történő használatra. A Velbon CV-3 Blue stabil 3 szekcionált lábakkal és panorámás fejjel rendelkezik a gyors és könnyű használat érdekében. Maximális magassága 146 cm és a teherbírás akár 1 kg, változatos felhasználást tesz lehetővé. A felhasznált alumínium erős, de könnyű.

Forgalmazó: MALL
VELBON CV-3 Red

VELBON CV-3 Red

21 990 Ft

Könnyű utazóállvány, ideális terepen történő használatra. A Velbon CV-3 Red stabil 3 szekcionált lábakkal és panorámás fejjel rendelkezik a gyors és könnyű használat érdekében. Maximális magassága 146 cm és a teherbírás akár 1 kg, változatos felhasználást tesz lehetővé. A felhasznált alumínium erős, de könnyű.

Forgalmazó: MALL
VELBON EX-888 Fotó állvány
5x

VELBON EX-888 Fotó állvány

21 490 Ft

Velbon EX-888 fotóállvány segítségével magas minőségű képeket készíthetünk bármilyen környezetben. A mindössze 1,5 kg súlyú eszköz kompakt méretének köszönhetően kényelmesen hordozható. Mindig a legjobb pozícióban, a Velbon fotóállvánnyal! A termékre hivatalos magyarországi 10 év garancia vonatkozik.

Forgalmazó: MALL
VELBON UT-3AR fekete

VELBON UT-3AR fekete

25 490 Ft

könnyű utazó tripod egyszerűen csomagolható hátizsákba, vagy akasztható övre. A Velbon UT-3AR stabil 5részes lábbal és Arca Swiss rögzítőlappal rendelkezik a gyors és egyszerű használat érdekében. Maximális magassága 133,5 cm és a teherbírás akár 3 kg, változatos felhasználást tesz lehetővé. A felhasznált alumínium erős, de könnyű.

Forgalmazó: MALL