Vicfun Speed Badminton Set 100
10 990 Ft

8 670 Ft

A Speed Victim 100 Badminton szett nagy szórakozást kínál az aktív játékosoknak, akik nem szeretnék, hogy játék közben valami is korlátozza őket. A készlet két alumínium ütőt és három tartós labdát tartalmaz.


Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett
21 990 Ft
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett kezdő és haladó gyorstollaslabdázók számára is ideális megoldás lehet. A masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően az ütő jól bírja a gyakori használatot, könnyű alumíniumváza és ergonomikus nyele pedig kényelmes, mégis stabil fogást biztosít. A kiváló minőségű, tartós húrok hosszú időn keresztül feszesek maradnak. A készletben 2 ütő és 3 tollaslabda található.


Vicfun Speed 2500 tollaslabda szett
25 990 Ft

24 190 Ft
+ ingyen szállítás

Vicfun Speed 2500 tollaslabda szettet kifejezetten haladók számára tervezték, (fél)professzionális gyorstollaslabda-készlet. Az ütők kiváló minőségű CAM karbonból készültek (alumínium és grafit ötvözete), így tartósabbak és erősebbek, mint a csak alumíniumot tartalmazó társaik. A kiszélesített Sweetspot segít abban, hogy a labda a legkisebb energiabefektetéssel is a legideálisabb helyre érkezzen. A kiszélesített, kiváló minőségű húrozás több erőt és nagyobb gyorsaságot biztosít, miközben sokáig megőrzi feszességét.


Vicfun "A" teljes tollaslabda szett
10 990 Ft
10 490 Ft

Vicfun „A“ teljes tollaslabda szett a nyaralások és kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. Mindent tartalmaz, amire játék közben szükségünk lehet: a készlet a 4 db ütővel családok és baráti társaságok számára is ideális választás. A felszerelhető háló a hálótartó rudakkal lehetővé teszi, hogy a pályát bárhol felállítsuk, így nyugodtan játszhatunk akár a kertben, a parkban vagy a tengerparton. A praktikus műanyag tok megkönnyíti a szállítást.


Vicfun "B" tollaslabda hobbi szett
3 690 Ft

Vicfun „B“ tollaslabda hobbi szett a nyaralások, kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. A könnyű anyagból készült váz és a csúszásmentes nyélkialakítás kényelmes, stabil fogást biztosít. A magas minőségű, tartós húrok hosszú ideig megőrzik feszességüket. Egyszerű szállítani, így a kertbe, parkba vagy akár a tengerpartra is gond nélkül magunkkal vihetjük.


Vicfun "B" XT 1.6 tollaslabda hobbi szett
5 990 Ft

5 290 Ft

Vicfun „B“ XT 1.6 tollaslabda hobbi szett a nyaralások, kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. A könnyű acélból készült váz és a csúszásmentes nyélkialakítás kényelmes, stabil fogást biztosít. Rendkívüli tartósságának köszönhetően a szett ideális lehet kisiskolások gyakorló tollaskészletének is. Egyszerű szállítani, így a kertbe, parkba vagy akár a tengerpartra is gond nélkül magunkkal vihetjük.


Vicfun Speed-Badminton Tollaslabda
6 490 Ft

Vicfun Speed-Badminton Tollaslabda kiváló kezdő, vagy haladó szinten űzött gyorstollaslabda játékhoz. A gyorstollaslabda egy viszonylag sportág, melyet kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani. A csomag tartalma két normál sebességű Shock tollaslabda és egy szupergyors Shock XL tollaslabda. Kialakításának köszönhetően kiváló repülési tulajdonságokkal és stabilitással bír, akár enyhe szél esetén is.