Vicfun tollaslabda ütő XA 3.3
3 590 Ft

A tollaslabda ütő tartós és könnyű alumínium-grafit szerkezettel rendelkezik, amely megkönnyíti a tartást és kezelést. A Vicfun tollaslabda szett XA 3.3 mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun Speed badminton set 100 junior
11 490 Ft

A Speedminton készlet tartalmaz 2 junior rövidített ütőt, 3 labdát és praktikus védőtokot. A tollaslabda ütők tartós alumínium szerkezetűek. A Vicfun tollaslabda szett 100 junior mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 2.2
8 590 Ft

A Speedminton készlet tartalmaz 2×100g junior rövidített ütőt, 2 labdát és praktikus védőtokot. A tollaslabda ütők tartós alu-grafit szerkezetűek. A Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 2.2 mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun Victor asztalitenisz szett Bsic
6 890 Ft

Az asztalitenisz-készlet tartalmaz 2 ütőt és 3 háromrétegű labdát, amelyeket praktikus hordtáskában tárolhatók. A Vicfun Victor Bsic asztalitenisz-szett kezdőknek és haladó játékosoknak megfelelő

Vicfun "A" teljes tollaslabda szett
11 490 Ft

Vicfun „A“ teljes tollaslabda szett a nyaralások és kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. Mindent tartalmaz, amire játék közben szükségünk lehet: a készlet a 4 db ütővel családok és baráti társaságok számára is ideális választás. A felszerelhető háló a hálótartó rudakkal lehetővé teszi, hogy a pályát bárhol felállítsuk, így nyugodtan játszhatunk akár a kertben, a parkban vagy a tengerparton. A praktikus műanyag tok megkönnyíti a szállítást.

Vicfun "B" tollaslabda hobbi szett
4 790 Ft

Vicfun „B“ tollaslabda hobbi szett a nyaralások, kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. A könnyű anyagból készült váz és a csúszásmentes nyélkialakítás kényelmes, stabil fogást biztosít. A magas minőségű, tartós húrok hosszú ideig megőrzik feszességüket. Egyszerű szállítani, így a kertbe, parkba vagy akár a tengerpartra is gond nélkül magunkkal vihetjük.

Vicfun Mini tollaslabda szett

Vicfun Mini tollaslabda szett

Értékelés: 4,7
3 690 Ft

Vicfun Mini tollaslabda szett ideális válsaztás lehet a kisgyerekek számára, akik még csak most ismerkednek a tollaslabdázás világával. A színes ütők és vidám labdák pillanatok alatt felkeltik a kicsik figyelmét. Az ergonomikus, gyermekbarát kialakítás és a csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, így csemetéink balesetek nélkül élvezhetik a tollasozást a szabadban. Egyszerű szállítani, így kirándulások, nyaralások alkalmával is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett kezdő és haladó gyorstollaslabdázók számára is ideális megoldás lehet. A masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően az ütő jól bírja a gyakori használatot, könnyű alumíniumváza és ergonomikus nyele pedig kényelmes, mégis stabil fogást biztosít. A kiváló minőségű, tartós húrok hosszú időn keresztül feszesek maradnak. A készletben 2 ütő és 3 tollaslabda található.

Vicfun Speed Badminton Set 100

Vicfun Speed Badminton Set 100

Értékelés: 4,7
11 990 Ft

A Speed Victim 100 Badminton szett nagy szórakozást kínál az aktív játékosoknak, akik nem szeretnék, hogy játék közben valami is korlátozza őket. A készlet két alumínium ütőt és három tartós labdát tartalmaz.

Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 1.6
7 490 Ft

tollaslabda szett 2× tollaslabda ütőt, 2 nylon labdát és praktikus védőtokot tartalmaz. A tollaslabda ütők tartós fém szerkezetűek. A Vicfun tollaslabda szett Hobby set B 1.6 mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.

Vicfun tollaslabda ütő TGX
2 090 Ft

A tollaslabda ütő tartós acélszerkezettel rendelkezik, amely ellenáll az ellenőrizhetetlen csapásoknak. A Vicfun tollaslabda szett TGX mindenekelőtt kezdőknek alkalmas, akik ki szeretnék próbálni ezt a játékot a kertben vagy a strandon.