Vicfun Speed Badminton Set 100

Vicfun Speed Badminton Set 100

Értékelés: 4,8
9 890 Ft

A Speed Victim 100 Badminton szett nagy szórakozást kínál az aktív játékosoknak, akik nem szeretnék, hogy játék közben valami is korlátozza őket. A készlet két alumínium ütőt és három tartós labdát tartalmaz.

Vicfun "A" teljes tollaslabda szett
13 650 Ft 11 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vicfun „A“ teljes tollaslabda szett a nyaralások és kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. Mindent tartalmaz, amire játék közben szükségünk lehet: a készlet a 4 db ütővel családok és baráti társaságok számára is ideális választás. A felszerelhető háló a hálótartó rudakkal lehetővé teszi, hogy a pályát bárhol felállítsuk, így nyugodtan játszhatunk akár a kertben, a parkban vagy a tengerparton. A praktikus műanyag tok megkönnyíti a szállítást.

Vicfun "B" tollaslabda hobbi szett
3 890 Ft

Vicfun „B“ tollaslabda hobbi szett a nyaralások, kirándulások elmaradhatatlan kelléke lehet. A könnyű anyagból készült váz és a csúszásmentes nyélkialakítás kényelmes, stabil fogást biztosít. A magas minőségű, tartós húrok hosszú ideig megőrzik feszességüket. Egyszerű szállítani, így a kertbe, parkba vagy akár a tengerpartra is gond nélkül magunkkal vihetjük.

Vicfun Mini tollaslabda szett

Vicfun Mini tollaslabda szett

Értékelés: 4,4
3 890 Ft

Vicfun Mini tollaslabda szett ideális válsaztás lehet a kisgyerekek számára, akik még csak most ismerkednek a tollaslabdázás világával. A színes ütők és vidám labdák pillanatok alatt felkeltik a kicsik figyelmét. Az ergonomikus, gyermekbarát kialakítás és a csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, így csemetéink balesetek nélkül élvezhetik a tollasozást a szabadban. Egyszerű szállítani, így kirándulások, nyaralások alkalmával is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Vicfun Speed 2500 tollaslabda szett
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vicfun Speed 2500 tollaslabda szettet kifejezetten haladók számára tervezték, (fél)professzionális gyorstollaslabda-készlet. Az ütők kiváló minőségű CAM karbonból készültek (alumínium és grafit ötvözete), így tartósabbak és erősebbek, mint a csak alumíniumot tartalmazó társaik. A kiszélesített Sweetspot segít abban, hogy a labda a legkisebb energiabefektetéssel is a legideálisabb helyre érkezzen. A kiszélesített, kiváló minőségű húrozás több erőt és nagyobb gyorsaságot biztosít, miközben sokáig megőrzi feszességét.

Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vicfun Speed 2000 tollaslabda szett kezdő és haladó gyorstollaslabdázók számára is ideális megoldás lehet. A masszív, robusztus kialakításnak köszönhetően az ütő jól bírja a gyakori használatot, könnyű alumíniumváza és ergonomikus nyele pedig kényelmes, mégis stabil fogást biztosít. A kiváló minőségű, tartós húrok hosszú időn keresztül feszesek maradnak. A készletben 2 ütő és 3 tollaslabda található.

Vicfun Speed-Badminton Tollaslabda
6 790 Ft 6 590 Ft

Vicfun Speed-Badminton Tollaslabda kiváló kezdő, vagy haladó szinten űzött gyorstollaslabda játékhoz. A gyorstollaslabda egy viszonylag sportág, melyet kültéren és beltéren egyaránt lehet játszani. A csomag tartalma két normál sebességű Shock tollaslabda és egy szupergyors Shock XL tollaslabda. Kialakításának köszönhetően kiváló repülési tulajdonságokkal és stabilitással bír, akár enyhe szél esetén is.