VLan Alkoholszonda CA10FS
27 600 Ft

A CA10FS alkoholszonda a CA10-es széria egyszerűbb modelljei közé sorolható. A CA10FL típusú szondától kijelzőjében különbözik, mely digitális számjelekkel felszerelt és nem rendelkezik háttérvilágítással.

VLan Alkoholszonda CA10FL
26 640 Ft

A CA10FL az elektrokémiai alkoholszondák új generációs készülékei közé tartozik, melyeket gyorsaság, pontosság és megbízhatóság jellemez. Ideális egyéni használatra olyan helyzetekben, melyek megbízhatóságot és pontos mérést igényelnek.

VLan Alkoholszonda Dräger Alcotest 3820
108 000 Ft

Az Alcotest 3820 a gyártó legkisebb alkoholszondája. Ugyanolyan érzékelőt kapott, mint amivel a rendőrség által alkalmazott alkoholszondák rendelkeznek. Gyorsaság, pontosság és az utolsó 10 mérés eredményének megjegyzése jellemzik.

VLan Alkoholszonda CA05FS
24 600 Ft

Zsebben is könnyen elfér. A szonda belsejében egy elektrokémiai szenzor található, amely lehetővé teszi a vér alkoholszint-mérését két tizedesjegy pontossággal. Az eszközt két AAA típusú elem táplálja- ennek köszönhetően a szonda nagyon könnyű.

VLan Alkoholszonda Alcovisor Mars v2 Full Kit
158 400 Ft

Az Alcovisor Mars V2 Full Kit egy alkoholszonda-készlet, mely tartalmaz egy Mars V2 típusú szondát, szájrészt, elemeket, ezen kívül egy speciális nyomtatót csatlakozó kábellel és papírral valamint adapterrel. Az egyszerű hordozhatóságról egy műanyag táska gondoskodik.

VLan ALCOVISOR TRUFACE
468 000 Ft

Az Alcovisor Truface egy modern eszköz, mely képes:

  • arcfelismerésre
  • a munkahelyre való megérkezés ellenőrzésére
  • a testhőmérséklet érintés nélküli mérésére
  • az arcmaszk viselésének ellenőrzésére
VLan Alkoholszonda Alcovisor Deimos
89 900 Ft

Az Alcovisor Deimos egy megbízható alkoholszonda beépített elemmel és Bluetooth funkcióval, mely lehetővé teszi a szonda okostelefonhoz kapcsolódását.

VLan Alkoholszonda ALCOVISOR Helios
719 640 Ft

Modern érintésmentes alkoholszonda:

  • Arcfelismeréssel
  • Ellenőrzés a munkahelyre való belépéskor
  • Érintésmentes testhőmérséklet-mérés
  • Arcmaszkviselés ellenőrzése
VLan Alkoholszonda Alcovisor Jupiter
355 900 Ft

Az Alcovisor Jupiter a gyártó egyik legújabb alkoholszondája. Nagy memóriája mellett rendelkezik még beépített nyomdával és GPS modullal, melynek köszönhetően meghatározható a mérések pontos helye. A szonda egyszerűen kezelhető.

VLan Alkoholszonda Alcovisor MarkX
85 500 Ft

Az Alcovisor MarkX egy professzionális érzékelővel felszerelt magas teljesítményű alkoholszonda. Memóriája képes megjegyezni az utolsó 16 000 mérés eredményét. Az eszköz képes passzív üzemmódra speciális fúvóka sehítségével.

VLan Alkoholszonda Alcovisor Mars BT
59 400 Ft

A megújított MARS BT alkoholszonda okostelefonnal kompatibilis aplikáción keresztül, melynek segítségével beállíthatóak az eszköz funkciói és megtekinthetők a mérések előzményei.

VLan Alkoholszonda Alcovisor Mars v2
53 700 Ft

A sikeres és közkedvelt Mars típusú szondák egyike. Széleskörű újításokon esett át az új funkciók elérése érdekében. A saját kategórájában a legpontosabb érzékelővel rendelkezik, melyet szükség esetén akár a felhasználó is könnyen kicserélhet.

VLan Alkoholszonda Alcovisor Mercury
173 700 Ft

Az Alcovisor gyártó egyik legmodernebb alkoholszondája- a Mercury, mely elsősorban nagyobb vállalatok alkalmazottainak ellenőrzésére ideális. Az eszköz memóriája 16000 mérést képes megjegyezni, mely még inkább alkalmassá teszi a gyakori véralkoholszint-mérést.

VLan Alkoholszonda ALCOVISOR PHOEBUS
608 400 Ft

Az Alcovisor Phoebus egy közkedvelt és keresett alkoholszonda, mely főleg nagyobb cégek alkalmazottainak ellenőrzésére szolgál. Az eszköz fő célja az alkalmazottak alkoholszintmérése a munkahelyre való belépéskor.

VLan Alkoholszonda Alcovisor Satellite
56 700 Ft

Tökéletes választás kisebb cégek esetében az alkalmazottak ellenőrzésére. A szondát a pontos mérésadatok illetve a könnyű trolhatóság és hordohatóság jellemzi. Nagyobb cégek esetében a részlegvezetők mindennapos segítője az alkalmazottak véralkoholszintjének ellenőrzésénél.

VLan Alkoholszonda CA05FL
35 700 Ft

Zsebben is könnyen elfér. A szonda belsejében egy elektrokémiai szenzor található, amely lehetővé teszi a vér alkoholszint-mérését két tizedesjegy pontossággal. Az eszközt két AAA típusú elem táplálja- ennek köszönhetően a szonda nagyon könnyű.

VLan Alkoholszonda CA20F
38 100 Ft

Ez az alkoholszonda a CAOS gyártó legjobbjai egyike. Összpontosul benne minden a legjobb minőségben- kiemelkedő minőségű kijelző, méréstartomány 4 ezrelékig és egyszerű kezelhetőség. Ezen kívül alkalmas a véralkoholszint gyakori ellenőrzésére az alkalmazottak körében magas terhelhetősége miatt.

VLan Alkoholszonda CA20FP
38 100 Ft

A CA20FP alkoholszonda a CA20F modellel együtt a CAOS gyártó legkiemelkedőbb szondái közé tartozik. A CA20F típusú szondával összehasonlítva rendelkezik az alkoholszint passzív mérésének funkciójával szájrész használata nélkül.

VLan Alkoholszonda CA20FS
37 800 Ft

A szonda egy megújított Smart Fuel Cell elektrokémiai érzékelővel rendelkedik, amelyet széles méréstartomány és pontosság jellemez.

VLan Alkoholszonda CA30FL
40 000 Ft

A CAOS CA30FL alkoholszonda új generációs Smart Fuel Cell elektrokémiai érzékelővel rendelkezik, amely hozzájárul a vér alkoholszintjének gyors és pontos méréséhez. A szonda egyszerűen egyetlen gombbal kezelhető, ami egyedi az alkoholszondák ezen kategóriájában.

VLan Alkoholszonda Dräger Alcotest 5820
222 000 Ft

A Dräger Alcotest 5820 egy professzionális alkoholszonda kiegészítő funkciókkal. Ideális nagyobb cégekben az véralkoholszint orientációs mérésére. Modern és egyszerű szájrésszel rendelkezik a könnyű és gyors használat érdekében.

VLan Alkoholszonda Dräger Alcotest 6820
228 000 Ft

Az Alcotest 7510 típusú szondával összehasonlítva kisebb, könnyebb és egyszerűbben hordozható. Mérési tartománya és üzemi hőmérséklete kisebb tartományban mozog. A szonda érzékelője kevésbé ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben.

VLan Alkoholszonda Lifeloc Sentinel
750 000 Ft

A Lifeloc Sentinel egy speciális alkoholszonda az amerikai Lifeloc gyártótól. Tökéletes az alkoholszint mérésére olyan helyzetekben, mikor kivételesen gyors mérésre van szükség más belépő/ellenőrző ponttal való kapcsolat esetén (pl.bejárati forgóajtó).

Megbízható alkoholszondák

Megbízható alkoholszondák