Woof & Brew Tonic kutyáknak a gyepen keletkező sárga foltok ellen, 330 ml
3 990 Ft

készítmény összetevői kedvezően hatnak a kutya kiválasztó szervrendszerére és semlegesítik vizeletének savasságát. Így hatékonyan gátolja a kiégetett foltok keletkezését a gyepen a kutya vizelésének következtében. A Woof & Brew Tonic kutyáknak a gyepen keletkező sárga foltok ellen, 330 ml antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

Woof & Brew Champaws kutyáknak és macskáknak
2 190 Ft

Kizárólag természetes hozzávalókból, például hársvirágból, rózsából és rooibosból készült pezsgő. Az ital alkoholmentes, nem tartalmaz szőlőt és szénsavmentes. Woof & Brew Champaws kutyáknak és macskáknak, ideális és szokatlan ajándék. Koccints, és ünnepeld az új évet stílusosan!

Woof & Brew Bottom Sniffer Kutyasör
1 790 Ft

Kutyasör kizárólag természetes összetevőkből, például bojtorjánból és gyermekláncfűből, melyet energiával látnak el. Az ital alkohol- és szénsavmentes. Woof & Brew Bottom Sniffer Kutyasör remek és szokatlan ajándék. Koccintsatok együtt!

Woof & Brew Pawsecco White kutyáknak és macskáknak
1 790 Ft

Prosecco kizárólag természetes összetevőkből, például bodzából, hársból és ginzengből. Az ital alkoholmentes, nem tartalmaz szőlőt és szénsavmentes. Woof & Brew Pawsecco White kutyáknak és macskáknak, ideális és szokatlan ajándék. Koccintsatok együtt!

Woof & Brew Tonic nyugtató kutyáknak, 330 ml
3 990 Ft

Gyógynövényes tonikum kutyáknak 4 hónapos kortól. A természetes összetétel támogatja a kutya mentális és fizikai kondícióját. A készítmény alkalmazása stresszhelyzetek előtt ajánlott, mint például tűzijáték vagy autózás előtt. A Woof & Brew Tonic nyugtató kutyáknak, 330 ml rendszeresen alkalmazható.