-8%
Yedoo Four Numbers Blue
10x

Yedoo Four Number 20/16

80 990 Ft
73 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

A tartós acél keret jól hordozható, tárolható, valamint akár 150 kg-ig alkalmas A nagy méretű kerekek (20 / 16 ") és a széles gumiabroncsok garantálják a kényelmes utazást aszfalton és földúton. A kormány magassága imbuszkulcs segítségével állítható be. A Yedoo Four Numbers roller számos színváltozatban érhető el.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Too Too I Little Gyermek tanuló kerékpár, Fehér/Kék
38x

Yedoo Too Too I Little Gyermek tanuló kerékpár, Fehér/Kék

39 990 Ft
Ingyen szállítás

Yedoo Too Too Alu Gyermek tanuló kerékpár másnéven futókerékpár egy kiváló készség- és képességfejlesztő sporteszköz, mely inspirálóan hat a gyermekekre és elősegíti az egyensúlyozásra való ráérzést. Kialakításásnak köszönhetően akár már 1,5 éves kortól biztonsággal használható. Használata rendkívül egyszerű, már a legkisebbek is szinte azonnal rájönnek és pár percen belül élvezettel gurulnak vele. Két lábbal szimmetrikus mozdulattal előre löködhető, akár a kismotor, így kiváló átmenetet képez a segédkerekes, normál, pedálos kerékpározás megtanulása előtt.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Mezeq RunRun Black
4x

Yedoo Mezeq RunRun 20/16" roller

106 990 Ft
Ingyen szállítás

A nagy méretű kerekek (20 / 16 ") és a széles gumiabroncsok, valamint a dupla falú felnik garantálják a kényelmes utazást aszfalton és földúton. A kedvezőtlen terepen való biztonságról a mindkét keréken elhelyezett tárcsás fékek gondoskodnak. A Yedoo Mezeq RunRun roller számos színváltozatban érhető el.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Numbers Two türkiz
49x

Yedoo Numbers Two

59 290 Ft
Ingyen szállítás

Egy roller, ami még egy kis iskolásból is nagy versenyzőt képes csinálni. Kisimult, könnyű és könnyen vezérelhető az utcán, a Pokémon vadászatnál és az egész napos kiránduláson, szinte összetörhetetlen.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Roller City RunRun fehér
12x

Yedoo Roller City RunRun

69 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

City roller szeret kávéházba járni, és kilométerek helyett szívesebben megeszik egy fagyit a sétáló utcán. A pékség vagy az uszoda felé vezető úton az idősebb gyermekek, a rekreációs céllal járó személyek és az aktív nyugdíjasok élvezik a társaságát.

Forgalmazó: MALL
Yedoo LMTD Fire Rescue pedál nélküli gyerekkerékpár
9x

Yedoo LMTD pedál nélküli gyerekkerékpár

36 190 Ft
35 790 Ft
Ingyen szállítás

112 – Speciális kiadása a pedál nélküli gyerekkerékpárnak kis hősök számára, hogy életeket menthessenek, tüzet olthassanak és üldözhessék a bűnt.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Állvány Steel

Yedoo Állvány Steel

6 390 Ft

Oldalállvány főként a Yedoo Steel sorozatú rollerekhez, könnyű, stabil és tökéletesen beolvad a roller konstrukciójába nyugalmi helyzetben.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Csengő
13x

Yedoo Csengő

4 890 Ft

"Vigyázat, előzök! Balról! Félre az útból! Sietek! Kielőzlek! – hagyd hogy a csengő helyetted mondja.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Mau Emoji roller, sárga

Yedoo Mau Emoji roller

60 790 Ft
Ingyen szállítás

Az új Yedoo modell legkönnyebb és legkisebb robogó figyelemreméltóan sokra képes egy nap alatt. Beteljesíti a kezdő rollerezők vágyait és eloszlatja a szülők félelmeit, ideális fellépő magasság a kezdők számára lett kialakítva, így hozzájárul a sima vezetéséhez, a megfelelően felfújt kerekei pedig felső csapágyakkal és számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Csúszásgátlóval ellátott fellépő, fogantyúk védővel ellátott végekkel, sok fényvisszaverő elem, minőségi V fék. A felhasználót végtelen idejű szabad mozgás várja.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Mau Futóbicikli, red

Yedoo Mau Futóbicikli

58 690 Ft
Ingyen szállítás

Az első önálló száguldás. Most már senki sem állít meg. A továbbfejlesztett Yedoo Mau futóbicikli a legkönnyebb és legkisebb modell az óvodás és az iskolás gyermekek számára. Ideális a futóbiciklik világába való belépéshez. A legfontosabb jellemzője a kis súly, a megfelelő lépcsőmagasság és természetesen a nagyobb biztonságot nyújtó elemek.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Mula RunRun 20/16" zöld/fekete
11x

Yedoo Mula RunRun 20/16"

87 490 Ft
Ingyen szállítás

A roller robusztus acél kerete könnyen szállítható, tárolható és 150 kg-ig terhelhetõ. A hátsó villa 2 pozícióval rendelkezik, így a csúszásgátló lépcsőmagassága könnyen beállítható az igényeid szerint. A Yedoo Mula RunRun 20/16” kerekekkel garantálja a kényelmes használatot aszfalton és földúton.

Forgalmazó: MALL
Yedoo Numbers Three fekete
30x

Yedoo Numbers Three

62 590 Ft
Ingyen szállítás
- –
Robogó, amely ideális a városba való közlekedésre, bevásárlásra, vagy kirándulásra. Szilárd acél váz, csúszásgátló lábtartó, kétállású hátsó villa, beépített állvány, minőségi gumiabroncsok, ergonomikus fogantyúk és rendkívül kompakt méretek. Szóval hurrá egy menetre.
Forgalmazó: MALL