ZAZU OTTO vidra - óceán kivetítő dallamokkal
8x

ZAZU OTTO vidra - óceán kivetítő dallamokkal

18 990 Ft

Bemutatjuk a Zazu márkájú OTTO Vidra óceán kivetítőt dallamokkal. Ez az egyedülálló kivetítő lehetővé teszi, hogy a gyermeked jobban és gyorsabban elaludjon. A kivetítő három különböző nyugtató dallamot játszik, és háromlépcsős altatódal programmal rendelkezik. Te és a kisgyermeked imádni fogjátok ezt a kis segítőt.

Forgalmazó: MALL
ZAZU Bárány FIN - olvasó lámpa esti fénnyel, Kék
56x

ZAZU Bárány FIN - olvasó lámpa esti fénnyel

9 890 Ft

ZAZU Bárány FIN olvasó lámpa és éjszakai fény egyben. Mozgatható nyakának köszönhetően oda irányíthatod a fényt, ahol szükséged van rá. A bárány mozgatható lába nagyon puha anyagból készült. Az éjjeli szekrényre és más helyre is ültetheted. A beépített tölthető akkumulátornak köszönhetően a bárányt bárhova magaddal viheted.

Forgalmazó: MALL
ZAZU ZAZU ZOE zenebox, szürke
17x

ZAZU ZAZU ZOE zenebox

11 990 Ft
Utolsó darab!

Zazu Zoe, a pingvin elalvást segítő sleeptrainer, bluetooth hangszóró és éjszakai fény kisgyermekeknek. Pam mesél, zenél és világít ezzel segítve, hogy a kisgyermek biztonságban érezze magát, ne féljen a sötétben és könnyebben elaludjon. 5 féle éjszakai fény választható, valamint beállítható, hogy reggel mikor váltson zöldre az éjszakai fény, mely jelzi a kisgyermeknek, hogy ideje felkelni.

Forgalmazó: MALL
ZAZU PAM Pingvin Éjjeli fény vezetéknélküli hangszóróval, szatén
3x

ZAZU PAM Pingvin Éjjeli fény vezetéknélküli hangszóróval

17 990 Ft

Zazu PAM, a pingvin elalvást segítő sleeptrainer, bluetooth hangszóró és éjszakai fény kisgyermekeknek. Pam mesél, zenél és világít ezzel segítve, hogy a kisgyermek biztonságban érezze magát, ne féljen a sötétben és könnyebben elaludjon. 5 féle éjszakai fény választható, valamint beállítható, hogy reggel mikor váltson zöldre az éjszakai fény, mely jelzi a kisgyermeknek, hogy ideje felkelni.

Forgalmazó: MALL