BeautyRelax BR-1080D Peelmax

BeautyRelax BR-1080D Peelmax

Értékelés: 4,3
20 490 Ft 18 990 Ft
Ingyen szállítás

A BeautyRelax Peelmax kozmetikai eszközt arcbőrápolásra tervezték. Ez a készülék professzionális gyémánt koptatási technológiát alkalmaz, amely jelentősen csökkenti a pigment foltokat, a megnagyobbodott pórusokat, a finom ráncokat és a hegeket. A rendszeres alkalmazás egyenletesebb, egységesebb színt, feszes és friss bőrt eredményez. Egyszerű, gyors és biztonságos telepítés.

BeautyRelax BR-1010 Ultrahangos bőrtisztító-20%
24 990 Ft 19 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

BR-1010 Ultrahangos bőrtisztító egy professzionális készülék, amely megtisztítja a bőrünk a mélyen a pórusokban lerakódott szennyeződésektől, ezáltal segít megelőzni a pattanások kialakulását. A bőrtisztító segít a mindennapok során megviselt arcbőrünket szebbé és fiatalosabbá varázsolni és hatékonyan veszi fel a küzdelmet a ráncokkal is. A bőrbarát kialakítás és az egyszerű használat teszi ideális választássá.

BeautyRelax Brightlips
9 390 Ft

Lédús ajkakat szeretnél, melyek egészségesek és hidratáltak, de a balzsamok és a krémek nem elég hatásosak? A Brightlips a BeautyRelax márkától ionizáló technológiával gondoskodik a kozmetikai termékek mély felszívódásáról, a vibrációs masszázs segítségével alapos vérellátást és nyirokáramlást biztosít. Az applikációsfejet a beépített UV fény sterilizálja, ezáltal megkönnyíti a dolgodat a tisztításával kapcsolatban.

BeautyRelax Vibraskin

BeautyRelax Vibraskin

Értékelés: 3
17 990 Ft
Ingyen szállítás

Vibraskin vibrációs szilikonkefe bőrtisztításra a BeautyRelax márkától, megkedveled az arcbőröd konkurenciátlan gondoskodását. Használatával csökken a faggyú keletkezése, mindenekelőtt a homlok, orr és az áll környékén. Egyúttal eltávolítod az elhalt bőrsejteket, melyek eltömítik a pórusokat és a csúnya pattanások kialakulását idézik elő. A kefe másik felét vibrációs mikromasszázsra használhatod.

BeautyRelax Acneattack
40 490 Ft

A pattanásokkal való probléma a múlté A BeautyRelax márka Acneattack készülékének köszönhetően nem kell többé a bőrorvosra és a hatástalan kozmetikai termékekre költened a megtakarított pénzed. A fényterápia kék fénnyel bizonyítottan fokozottan hatásos a pattanásokkal elleni harcban, a melegítőfejjel kombinálva javul a bőr végső állapota. A drága kenőcsök és krémek jobban felszívódnak a bőrbe és annak mélyén hatnak, nem csak a felszínen.