Blue Line 908601 Pelyhesítő patron
4 990 Ft

Blue Line 908601 Pelyhesítő patronban lévő szer folyamatosan bejut az úszómedence vizébe, és a legapróbb, normál esetben nem szűrhető szemcsékkel együtt nagy pelyheket képez. Ezeket a homokszűrő visszatartja, és onnan a visszaöblítéskor eltávolíthatók. Tegyen egy patront a szkimmerbe vagy a keringető szivattyú előszűrőjébe és teljes feloldódás után távolitsa el az üres tokot.


Marimex Flokkulálószer, 1 l
1 490 Ft

1 190 Ft

Az Aquamar flokkulálószer megkönnyíti a medence vizének tisztítását. Használatával a kisebb szennyeződések is könnyedén eltávolíthatóak lesznek a szűrővel, így megőrizheti a víz tisztaságát és a medence épségét egyaránt. A hatékony flokkuláláshoz 10 m³ vízhez kb. 4 evőkanál szer adagolása szükséges.


Blue Line 901601 Pelyhesítőszer
1 490 Ft

Blue Line 901601 Pelyhesítőszer tökéletes választás az opálosság ellen! Az uszodai szűröberendezések a szemmel is látható 0,1 mm-nél nagyobb méretű szennyeződések kiszűrését tudják elvégezni. Az apróbb szennyeződések amelyek a víz opálosságát okozzák a szűrőn áthaladva visszajutnak a medencébe. A szer hozzátapad ezekhez a szennyeződésekhez megnövelve azok méretét, így a nagyobb szemcsék már fennakadnak a szűrőben. Az opálosság ezáltal megszüntethető a medencében.


Savo Medence tisztító 5 kg
12 290 Ft

A készítmény nagyon kicsi szennyeződéseket és a zavarosságot – a tökéletesen tiszta vízért. A készítmény a medence flokkulálására és a nagyon kicsi szennyeződések kitisztítására szolgál, amiket a szűrőrendszer nem képes felfogni.


Savo Medencébe - flokkulálószer 5 kg
6 690 Ft

Nagy klórtabletták a medence vizének egész szezonban történő fertőtlenítésére és karbantartására, ami meggátolja a mikroorganizmusok szaporodását a medence vizében.