Philips Avent Natural SCF330/20 Kézi mellszívó
15 990 Ft

15 000 Ft
+ ingyen szállítás

Philips Avent Natural SCF330/20 Kézi mellszívóban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy gyermeke mindig friss és egészséges anyatejet ihasson! A készlet alapját a remek mellszívó képezi, mely már a szülés utáni napoktól használható az anyatejtermelés elősegítésére. A készülék masszírozó hatásának köszönhetően kitűnően serkenti a tejtermelést, megkönnyítve ezzel az édesanyák életét.


Philips Avent VIA System (SCF330) Kézi mellszívó
15 990 Ft

14 000 Ft

Az Avent Philips Natural egyedi kialakítású kézi meellszívó készülék VIA etetőrendszerével együtt azt a célt szolgálja, hogy növelje az Ön kényelmét, hiszen kellemes, nyugodt környezetben könnyebben indul meg a tejtermelés. Miközben Ön kényelemsen ül, a puha masszáspárna gyengéden stimulálja a tej áramlását. Használata mellett biztosan jut tej a babának,és kényelem az anyának!


Philips Avent Anyatej mellszívó Natural tárolóval 125ml krémmel
12 590 Ft

Forradalmi tervezés az Anyatej mellszívóval. Natural tárolóval 125ml + krém

Gyengéden, gyorsan és csendesen működik. Lágy masszázspárna 5 masszázs kiágazódással masszíroz a mellszívásnál és pontosan szimulálja a szoptatást. A tej közvetlenül a tárolóba szívódik, melyből aztán az anya etetheti a gyereket, ha ráteszi a cumit.