Kela Kávéfőző ITALIA 3 csésze KL-10590
Közvetlenül partnerünktől
- Hagyományos ITALIA moka-kanna élelmiszer-minőségű alumíniumból, 3 csésze kávé elkészítésére alkalmas – klasszikus eszpresszó készítés az eredeti olasz módszerrel, magas gőznyomással – nagyon gyors és …
10 140 Ft
Partnerünktől:
TvFit.cz
Partnerünk által szállítva
2024.5.17
személyes átvétellel várhatóan
Átvevőhelyek
2024.5.17 -
2024.5.22
Standard szállítással várhatóan
Termékek partnerünktől: TvFit.cz
Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma:
43626228
Leírás
- Hagyományos ITALIA moka edény élelmiszeripari minőségű alumíniumból, 3 csésze kávéra alkalmas.
- klasszikus eszpresszó készítés az eredeti olasz módszerrel, magas gőznyomással.
- nagyon gyors és egyszerű használat
a műanyag fogantyú vitathatatlan előnye, hogy használat közben nem ég meg.
- gáz-, elektromos és kerámia főzőlapokhoz alkalmas
- ideális az útközbeni használatra is, pl. gáztűzhelyen.
- a felhasznált anyagok egészségre ártalmatlanok és káros anyagoktól mentesek
- népszerű dizájn és funkcionális kiegészítője a konyhának
- a hagyományos német KELA márka magas minőségű kivitelezése
- kapacitás: 3 csésze
- magasság: 13 cm
- márka: kELA
A moka eszpresszófőző egy olyan készülék, amellyel nagynyomású gőzzel lehet otthon kávét főzni. Olaszországból származik, és először 1933-ban gyártották. A kávéfőzésnek világszerte nagyon népszerű módja. A gyártás hagyományos anyaga mindig is az alumínium volt és ma is az, mivel kiválóan vezeti a hőt, de rozsdamentes acél is kapható. A mokacserép működtetése nagyon egyszerű és gyors, bárki gond nélkül megtanulhatja az első főzés során.
A vizet az alsó tartályba töltjük. A tölcsérbe (középen található), amelynek alján egy finom szita található, közepesen őrölt kávét töltünk.
Rácsavarjuk a kanna felső tartályát, amelynek alján szintén finom szita van, de még finomabb szitával.
Alacsony hőfokon főzik. Néhány perc múlva az alsó edényben gőz kezd képződni, ami a forró vizet az őrölt kávéval együtt a tölcséren keresztül a felső edénybe nyomja, ahol már gyűlik a kész kávé. Ezt aztán egyenesen a csészébe tálalhatjuk. Íze intenzív, jellegzetes lesz, felejthetetlen aromával.