Pedrini Mokkafőző , 1 adag

Pedrini Mokkafőző , 1 adag

Száma: 24324059
Elegáns **alumínium mokkafőző* gyönyörű retró színben az olasz Pedrini márkától. Élvezd az erős, de finom kávét. Hosszú használat után a kanna patinás lesz, ami még jobb ízt ad a kávénak. További információ
5 890 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 24324059

Leírás

Pedrini Mokkafőző, 1 adag

Jellemzők

  • Magas minőségű és funkcionális anyagok – acél, alumínium és szilícium
  • Az alumínium mokaedények egyre népszerűbbek a hab miatt, amely jobb ízt ad a kávénak.
  • Az alumínium jobban vezeti a hőt
  • Kiváló minőségű műanyagból készült fogantyú fa utánzattal, gyönyörű retro színben.
  • Ne súrolja le a belsejében kialakult barnás patinát, ez fontos a kávé megfelelő ízének megőrzéséhez.
  • Első használat: Az első használat előtt csavard ki a kávéfőzőt, és öblítsd le az összes alkatrészt meleg vízzel. Ha először főzöl, javasoljuk, hogy kevesebb kávét használj, és öntsd ki ezt a tételt. Csak a második és a további főzéskor lesz megfelelő íze a kávénak.
  • Kávé: Javasoljuk, hogy eszpresszó kávét használj. Ez inkább pörkölt és durvára őrölt. Nem ajánljuk a kávékivonatokat, az oldódó kávét vagy a német keverékeket. Túl savanyúak és enyhék az eszpresszóhoz, eltömíthetik a szűrőket és károsíthatják a gépet.
  • Kávégépek karbantartása: Ne használj durva tisztítószereket, hogy elkerüld a gép felületének károsodását.
  • Figyelmeztetés: Minden kávéfőzés előtt győződj meg arról, hogy a gép egyetlen alkatrésze sem hiányzik, és hogy a gépet feltöltötte vízzel és kávéval. A kávéfőző égése, amelyet a tartály víz nélküli melegítése okoz nem ad okot panaszra. Ezeket az égett foltokat nem lehet eltávolítani. Ez esztétikai sérülés, amely nem károsítja a termék funkcionalitását. A víz foltokat okozhat a falakon és az alján. Ezek nem jelentenek hibát, és nem a termék vagy az anyag hibája. Ne hagyd a kávéfőzőt párás környezetben. Ha hosszabb ideig nem fogod használni, győződj meg róla, hogy a kávéfőzőt kimosva, megszárítva és szellős helyen tartod. Máskülönben penész képződhet. Ha széles tűzhelyen vagy nagy lángon főz, a kávéfőző külső falai megéghetnek.
  • Mosogatógépben nem mosható
  • Minden típusú tűzhelyen használható, kivéve az indukciós tűzhelyet.

Technikai adatok

Edény típusa Kotyogós kávéfőző
Típus Vízforraló
Anyaghasználat Alumínium
Indukciós főzőlap Nem
Fütyülős teáskanna Nem
Tejhabosító Nem
French Press Nem
Szín világoskék
Térfogata 80 ml

Referenciák

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.