Whirlpool FWDG86148W EU Mosó- és szárítógép

A Márka: Whirlpool Katalógus száma: 1232438

2 év garancia

Whirlpool FWDG86148W EU Mosó- és szárítógép

Whirlpool Magyarország Kft. erre a készülékre 1 évig kötelező jótállást, illetve ezen felül további 1 év – termékregisztrációhoz kötött – kiterjesztett gyártói jótállást vállal. A termékregisztrációhoz kötött kiterjesztett gyártói jótállásokról további inforációk a www.regisztracio.whirlpool.hu oldalon olvashatók. A garancia érvényesítéséhez a vásárlást igazoló blokk, bizonylat vagy számla jól olvasható formában való megőrzése és a garanciafüzet szükséges.

Whirlpool FWDG86148W EU Mosó- és szárítógép többféle programmal és funkcióval gondoskodik ruhái tisztaságáról. A SoftMove technológiának köszönhetően, a dob olyan exkluzív mozgásokat hajt végre, amelyek képesek minden típusú anyaghoz alkalmazkodni. Késleltetett indítás funkciójával beállíthatja a mosás időpontját, így teljesen a napirendjéhez igazíthatja a házimunkát. További információ

157990

157 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 169 990 Ft, Megtakarítás: 12 000 Ft (7 %)
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

TermékleírásWhirlpool Mosó- és szárítógép

A világ egyik legnagyobb háztartásigép- gyártójaként Európában és Magyarországon is alig másfél évtized alatt az élmezőnybe küzdötte fel magát. A Whirlpool mint márka legfőbb értéke mindig is az innováció volt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vállalat által megcélzott vásárlóközönség igényeit leginkább az újabb és újabb technológiai fejlesztésekkel lehet kiszolgálni. Ezért az innováció a cégcsoport márkái számára stabil versenyelőnyt biztosít a piacon, értéket teremtve a vásárlók a kereskedelmi partnerek és a részvényesek számára egyaránt. A termékújdonságoknak köszönhetően a vásárlók hűségesek maradnak a márkához, ez pedig a bevételek újbóli növekedését eredményezi. Az így kapott forrásokat a cég ismét a márkaépítésre, a kutatásfejlesztésre fordíthatja.

Főbb jellemzői

Teljesítmény és fogyasztás

 • Energia osztály : A
 • Ruhatöltet (mosás): 8 kg
 • Ruhatöltet (szárítás):. 6 kg
 • Maximális sebesség: 1400 rpm.
 • Vízfogyasztás: 55 liter / ciklus
 • Zajszint:
  • Zajszint mosásnál: 56 dB
  • Zajszint centrifugálásnál: 82 dB
  • Zajszint szárításnál: 61 dB

Kiemelt tulajdonságok

SoftMove technológia

Ennek a forradalmian új technológiának hála, többet nem kell aggódnia ruhái épsége miatt. Minden egyes programhoz különböző dobmozgások vannak társítva, így képes minden típusú anyaghoz alkalmazkodni, a még kíméletesebb mosás érdekében.

6. érzék

A 6.Érzék mosószeradagolási javaslat funkció ajánlást tesz a szükséges mosószeradagra a mosási töltet mennyisége, a szennyezettség minősége és mértéke, a vízkeménység és a mosószer állaga (por vagy gél) alapján. Így a készülék gazdaságosan bánik az erőforrásokkal, energiát, vizet és időt takaríthatunk meg.

FreshCare+

A frissesség új fogalma. A FreshCare funkció frissen tartja ruháit akár 6 órával a mosás végeztével is. A ruhák puhák és friss illatúak maradnak, akkor is, ha nincs ideje kiszedni őket. Mosási ciklus alatt is beállítható.

Méretek

 • Szélesség: 60 cm
 • Magasság: 85 cm
 • Mélység: 54 cm

Paraméterek

%2% paraméterei

Energiaosztály A
Mosógép típusa mosó-szárítógép
Vízfogyasztás 55 l
Energiafelhasználás 0.945 kW.h
Mosási töltősúly 8 kg
Szárítási töltősúly 6 kg
Max. fordulatszám 1400
Kijelző igen
Késleltetett indítás igen
Biztonsági gyermekzár igen
Beépíthetőség nem
Inverter motor igen
Aqua stop nem
Túlfolyásvédelem nem
Ajtónyitó bal
Szín fehér
Mosási zajszint 56 dBel
Centrifugálási zajszint 82 dBel
Szárítási zajszint 61 dBel
Programok száma 12
Gőzölés igen
Antiallergén program nem
Kedvenc program nem
Gyapjú program igen
Kényes ruha program igen
Könnyű vasalás program nem
Gyors program igen
Öntisztító program nem
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 54 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.