BIGSTREN Szerviz antisztatikus szilikon forrasztópárna 30x40cm és rendszerező

BIGSTREN Szerviz antisztatikus szilikon forrasztópárna 30x40cm és rendszerező

Száma: 39949008
Közvetlenül partnerünktől
Bemutatjuk Önnek a Szerviz Antisztatikus Szilikon Forrasztóbetétet 30×40cm méretű rendszerezővel, amely nélkülözhetetlen eszköz minden elektronika rajongó és szerelő számára. További információ
9 360 Ft
Partnerünktől: HALOORODJE.EU

Partnerünk által szállítva

2024.3.07 - 2024.3.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: HALOORODJE.EU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 39949008

Leírás

Bemutatjuk Önnek a Service Antisztatikus szilikon forrasztópárnát, 30×40 cm méretű, rendszerezővel, amely nélkülözhetetlen eszköz minden elektronika rajongó és szerelő számára. Ez a kiváló minőségű szőnyeg antisztatikus szilikonból készült, amely megvédi az érzékeny elektronikai alkatrészeket az elektrosztatikus töltések okozta sérülésektől. Ezen kívül rendszerezővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a szerszámok és alkatrészek rendezett tárolását és rendszerezését a szervizelés során. Ezzel a szőnyeggel biztonságosan és hatékonyan végezheti szerviztevékenységeit.

A többcélú szilikon szervizszőnyeg minden amatőr és profi rajongó számára kötelező darab. Sokkal egyszerűbbé teszi az összes elektronikus javítást és forrasztást. Magas hőmérsékletnek (akár 500 Celsius fokig) és deformációknak ellenáll. 4 mágneses pontja van: csavarhúzók mágnesezéséhez, alkatrészekhez és csavarokhoz, számos rekeszhez, valamint egy lineáris skála centiméterben és hüvelykben.

  • MÁGNESES ZSEBEK – a szilikon szőnyegen 4 mágneses zseb található. Még a legkisebb csavarokat is a helyén tartja, még akkor is, ha az alátét mozog. Ne akadjon be az asztalról kiszökő csavarokba! Dolgozzon kényelmesen és gyorsan, mindennel, amire szüksége van.
  • ÁLLÓ – A szilikon szervizszőnyeg hőálló, ami azt jelenti, hogy biztonságosan dolgozhat forró tárgyakon, például forraszanyagon vagy forró levegőn. A szilikon számos vegyszernek ellenáll, ami azt jelenti, hogy különféle környezetben használható, anélkül, hogy félne a károsodástól.
  • JELÖLÉS ÉS MÉRÉSI VONALOK – a szervizszőnyegen vannak jelölések és mérővonalak, amelyek lehetővé teszik a pontos mérést és az elemek elhelyezését.
  • AKADÁLYOK – a szőnyeg profilozott helyekkel rendelkezik, amelyek a helyükön tartják az elemeket. A csavarhúzók számára kialakított további helyeken elválaszthatja a szerszámot a javítandó tárgy elemeitől, és rendszerezheti a dolgokat.
  • SPECIFIKÁCIÓ – szürke szín; anyaga: szilikon, mágnes; mágneses zsebek száma: 4; méretek: 30 × 45 cm; tömeg: 474 g
  • szürke szín
  • anyag: szilikon, mágnes
  • mágneses zsebek száma: 4
  • méretek: 30 × 45 cm
  • súly: 474 g
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.