shumee YATO ZAJ FÜLTOMOK 7463

shumee YATO ZAJ FÜLTOMOK 7463

Száma: 100097108012
Közvetlenül partnerünktől
fültok alapvető személyi védőcikk. A túlzott zaj elleni védelemre tervezték. A hallás védelmére tervezték magas zajszintű helyeken. Modern anyagokból készült, a jelenlegi kialakításnak megfelelően . Ergonomikusan profilozott íj és puha burkolatok tökéletes tapadást biztosítanak a fejhez. Akár 3 További információ
4 550 Ft
Partnerünktől: Shumee
Ingyen szállítás

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Shumee

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100097108012

Leírás

fültok alapvető személyi védőcikk. A túlzott zaj elleni védelemre tervezték. A hallás védelmére tervezték magas zajszintű helyeken. Modern anyagokból készült, a jelenlegi kialakításnak megfelelően . Ergonomikusan profilozott íj és puha burkolatok tökéletes tapadást biztosítanak a fejhez. Akár 39,4 dB-ig elnyomják a zajt. CE tanúsítvány. Megfelelnek az EN 352–1 követelményeinek .

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.