Aga Napellenző az autó szélvédőjére 78x130cm

Aga Napellenző az autó szélvédőjére 78x130cm

Száma: 21615247
Közvetlenül partnerünktől
Praktikus napellenző az autó szélvédőjére. Ez megakadályozza, hogy az autó belseje túlmelegedjen a legmelegebb időjárás idején. Egyszerű kialakítás, amely összecsukható, mint egy hagyományos esernyő. Összehajtogatva kevés helyet foglal el. Méretek: 78×130 cm. További információ
3 570 Ft
Partnerünktől: Aga24

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Aga24

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 21615247

Leírás

Meleg időben az autó belseje elviselhetetlen hőmérsékletet érhet el. A kormánykerék olyan forró, hogy nem tudod megfogni, hogyan fogsz elindulni az úton?

Ez a probléma nagyon könnyen megoldható! Jól jön egy napellenző az autó szélvédőjére.

A rendkívül egyszerű és könnyen kezelhető kialakításnak köszönhetően autója pillanatok alatt nem fog felmelegedni! Egyszerűen hajtsa ki a fedelet, mint egy esernyőt, és helyezze az autó közepére úgy, hogy a szélvédőhöz tapadjon. Egy speciális fényvisszaverő bevonat védi az autó belsejét – a napsugarak nem érik az autó belsejének fekete részeit, így hűvös és kényelmes marad.

A nagy, 78 cm x 130 cm-es méreteknek köszönhetően az esernyő még a nagyobb autókban is tökéletesen elfér.

Amikor beszáll az autóba, a fedél gyorsan és egyszerűen összecsukható, mint egy esernyő, majd a mellékelt hordtáskában tárolható. Ez megkönnyíti a termék tárolását, mivel kevesebb helyet foglal.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.